mian.

Alla inlägg den 20 april 2011

Av Maria - 20 april 2011 23:40

Ibland behöver jag kärlek. Vänta, nu blev det fel, jag behöver alltid kärlek. Speciellt ikväll. Ja, jag vet, jag får jättemycket kärlek av den underbara personen jag delar mitt liv med, men just nu sitter jag hemma,själv, och törstar efter att någon ska skriva något fint till mig eller bara hålla mig i handen. Kärleks-beroende? Ja! Det behöver inte handla om djupa känslor, men en liten komplimang kan lysa upp vilken grå dag som helst! En kram kan vara så otroligt fin! Att påminna en vän om att den är speciell kan värma det kallaste hjärta!  


Helt klart kärleks-beroende! Ingen tvekan!


Av Maria - 20 april 2011 21:06

Ännu en dags shopping. Klagar inte, absolut inte. Påsken är till för shopping. Det står det i alla fall i min kalender?! Borde dock verkligen sluta handla saker. Kom på att det verkligen inte går en enda vecka på året utan att jag köper något till mig själv. Hur sjukt är inte det? Idag blev det ännu en läppenna, ett nagellack, en tröja och ett par byxor. Jaha, som om jag inte ägde några kläder sen innan?


Insåg dessutom precis att även om jag inte tvättade på ett halvår hade jag fortfarande haft rena kläder att sätta på mig. Nä, ett halvår räcker nog inte ens, typ 8 månader kanske. Måste verkligen bryta detta beteendet. 


Dessutom börjar det bli otroligt svårt att sortera tvätt, så att det hamnar i rätt garderob, i detta hem. Jag bryr mig nämligen inte alls om storlekar, och gillar dessutom att handla både på damavdelningen, barnavdelningen OCH herravdelningen. Därav finns det potential i alla kläder, här hemma, att tillhöra - mig! Ganska fantastiskt dock att min ekonomi klarar detta beteende. Troligtvis för att jag totalt slutat köpa dyra kläder (okej, där kanske jag ljög..) då jag har så extremt ombytlig stil. Dessutom är ju barnkläder relativt billiga ;) Och kanske för att jag tenderar att vara relativt bortskämd.. Men bara relativt! Jag jobbar faktiskt extremt mycket i perioder! 


Måste skärpa mig.. snarast... Låt mig ge ett litet löfte (som jag lär bryta..) - jag ska inte köpa några nya kläder förrän jag använt allt det i min garderob som det fortfarande sitter prislappar kvar på. Som sagt.. tro inte på mig nu! Men jag ska göra ett ärligt försök.. Ska åtminstone rensa i min garderob och skänka det jag inte vill ha kvar till bättre behövande. Deal?


Aja, någon last kan man väl få ha? Eller? Inte? Okej då.. 



Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards