mian.

Alla inlägg den 14 april 2011

Av Maria - 14 april 2011 20:09


                  


Man ska inte somna mitt på dagen. Det är dåligt. Man vaknar nämligen och har då inte en aning om var man är, vad man har gjort och undrar var dom senaste timmarna blev av. Jag råkade sova bort tre timmar av denna dagen. Drömde nog dessutom en riktigt skum dröm. Kommer inte ihåg så mycket av den. Bara ett par stora, snälla ögon, ett leende och en stor famn som jag fick krypa in. Och en doft. En doft som jag känner igen men inte kan placera. Vet att jag frös också (men detta kan ha att göra med att jag hade fönstret vidöppet under min lilla nap..). Dock blev jag varm när jag kröp in i famnen. Vems famn det var vet jag inte, inte heller varifrån jag känner igen doften eller vems ögonen var. Kan bara säga att jag var yr när jag vaknade haha!


På söndag kommer en vän hem som varit borta i 3 månader. Underbart! Hon har varit saknad! Kom att fundera över om jag har något spännande att berätta för henne, om det har hänt något speciellt dom senaste tre månaderna. Ja. Det har det. Dom tre senaste månaderna har varit så galet händelserika! Tänk om resten av året kan fortsätta i denna takten? Så många vackra minnen jag kommer kunna se tillbaka på då! Så många nya vackra vänner jag kommer ha fått! Så många upplevelser, så många skratt! Hoppas hoppas. Ser fram emot att höra vad hon har varit med om. Höra vad hon har sett och vem hon träffat. Kommer njuta av varje ord känner jag på mig.


Tid är en märklig sak. 3 timmars sömn kan göra en yr och vilsen, men ändå varm och trygg. 3 månader kan ge en helt annan bild av världen. Lära en sååå mycket. Ge en så många nya minnen. Så många vackra minnen. Sen finns det timmar, dagar och månader som är tuffa och tunga. Som tur är finns det en snabbspolningsknapp inbyggd i huvudet på oss flesta så att vi ska slippa tänka allt för mycket på dessa stunder. Tack för det. 


Fler vackra stunder till folket. 


Av Maria - 14 april 2011 14:09

bokstavligt talat. Har gått igenom SÅ mycket kläder idag! Hittade min samling av "jeans som jag hoppas komma i en vacker dag" när vi städade källaren och guess what - NU PASSAR ALLA IGEN!! Så lycklig :) 


Därav gjorde jag ett ryck med min garderob. Hittade även vad jag tänker ha på mig imorgon när jag ska kolla in Grand Rezerva på Horns Up. Ni får en liten tjuvtitt...


  Får bli en bild på hela ensemblen imorgon.. :) 


Hittade även alla t-shirts som jag samlat på mig under åren. Använder i princip aldrig t-shirt, mer än om jag är trött och ska jobba tidigt på morgonen. Men jag gillar dom och gillar budskapen så dom fick stanna :)


 

Typ som denna...;)


Få nu för fan inte för er att detta kommer bli en modeblogg! Kommer aldrig hända! Klart att jag älskar kläder och klassiker är alltid välkomna i min garderob, men jag tycker estetik är så mycket roligare än it-factor så därför orkar jag inte hålla koll på trender direkt. Slutar ändå med att jag måste följa mitt hjärta, inte en tidning. Därav är jag också helt fel person att uttala mig i ämnet, mitt hjärta och min smak är nämligen lite svår att sätta ord på och det ändrar sig hela tiden. Konstant. Nä, denna blogg kommer föralltid bara innehålla mina knäppa funderingar och små inblickar i det som jag kallar vardag. 


:)

Av Maria - 14 april 2011 00:29

Kommunikation. Vilket svårt ord. Svårt både att stava och att praktisera. Men så viktigt. Så många tårar vi hade kunnat spara om vi var bättre på att fördela våra ord på ett bra sätt. Om vi sa saker på rätt sätt. Tårar vi kunde använt i vid skrattattack istället. 


Hur många gånger har man inte använt sig av orden "det blev så fel, jag sa helt fel saker". Vi vet om det, vi hör själva när vi säger fel ord men ändå säger vi dom. Jag gör det hela tiden. Trasslar in mig i tusen ord som jag inte kan stå för och aldrig kommer kunna rättfärdiga. Troligtvis på grund av rädslan för att det jag egentligen vill ha sagt kommer låta för hårt, bli FÖR rakt på sak. Men kanske är det just det som vi behöver lära oss att bli - rakt på sak. Det hade ju åtminstone besparat oss rädslan över att bli missförstådda. Och vad än utgången på samtalet hade blivit så hade vi kunnat somna med vetskapen att det vi fick sagt var sanningen och dom orden som verkligen behövde bli sagda. Att vi fick ur oss något som vi kunde stå för. Kanske hade det hjälpt oss att slippa att gång på gång måla in oss i hörn. Få märkliga relationer till människor vi tycker om. Och kanske behövde ingen spilla sina tårar då. 


Bara en teori.


Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards