mian.

Alla inlägg den 2 april 2011

Av Maria - 2 april 2011 13:25

Blev en mycket lyckad dag igår. Först shopping med underbara tjejer och sen vin och drinkar med dom samma :) Mycket skratt och en väldigt trevlig ny bekantskap i Julia! Superkväll!


 

Kände mig tvungen att föreviga våra händer igår. Don't know why ;)


Har sovit extremt dåligt igår. Varför är det så ibland? Låg och tänkte, somnade till och väcktes av att jag drömde så sjuka drömmar! Extremt obehagligt... Idag är jag därav relativt trött. Trots det har jag gått med på en runda med syrran ikväll. Vet inte alls hur jag tänkte när jag sa ja till det men jag tröstar mig med att den kommande veckan ska jag göra massvis med duktiga grejer så jag förtjänar en helg av galenskap ;) Nästa vecka kommer bli fin den med, fast på ett helt annat sätt! Mer mys nästa vecka.. Röda naglar och stort hår nu i helgen. Så rullar jag ;)


En annan sak förresten! Ni måste kolla denna videon! Detta bandet har jag jobbat med och idag släppte dom en liten teaser till sitt kommande album!! Låter sjukt lovande! Och tro mig, dessa killar är sååå begåvade och dessutom helt underbara människor så till alla er som läser detta - kolla in dom!! Ni kommer inte bli besvikna, jag lovar! FutureProof heter dom. Kom ihåg var ni hörde det först ;)



Sen måste jag även posta en annan video idag. Till en vän, som jag kanske har sårat, men som ska veta att det aldrig var min mening. Jag finns här, alltid, men jag kommer aldrig tvinga mig på dig. All kärlek till dig, för alltid, och all lycka.



Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards