mian.

Alla inlägg den 12 april 2011

Av Maria - 12 april 2011 22:09

Skulle vilja ge mig själv massor av kärlek idag. Kärlek för att jag varit duktig. Jobbat bra, tränat bra, tagit mig tid att njuta. Sånt är viktigt! Man måste ta sig tid att se sig omkring och uppskatta det man ser ibland. Jag har verkligen helt underbara människor i min närhet! En av dem får jag till och med tillbringa vardagen med. Denne man har lärt sig att uppskatta även mina dåliga sidor. Det är fanimej stort! För dåliga sidor har vi ju alla ;) 


Just nu ser mitt hem ut som en enda stor dålig sida av mig. Funderar starkt på att rycka upp mig strax och fixa till detta lilla helvete. Helvetet som jag tycker så mycket om. Vårt hem ser ut som en cirkus. I princip allt är tillåtet här, så länge det görs med kärlek. Man får klättra på alla möbler så länge man har goda avsikter. Typ ;) Nä, men målet med detta hem är att tycka om allt som finns i det. Efter ett antal rensningar börjar jag närma mig det målet känns det som. Dock ligger nu alla saker som jag tycker så mycket om i en enda jävla röra. Något jag, som sagt, borde ta tag i. Men kanske ska jag ta mitt eget råd och bara stanna upp och njuta lite istället? Strunta i all oreda? Nja.. en kombination av att njuta och städa blir nog bäst. 


Imorgon väntar 10 timmars jobb. FINT! Ska besöka en teaterorganistation. Ska bli intresant! Ny plats och ny aktivitet. Spännande! Jag gillar allt som är nytt. Ibland till och med lite för mycket. Borde tatuera in att "gräset är inte grönare på andra sidan" på min arm. Som för att påminna mig om att stanna upp och njuta. 


Väldigt mycket tjat om att stanna upp och njuta, jag vet! Men det är viktigt! Inte önska att saker var på ett annat sätt utan uppskatta hur dom är. Gilla vad man har och se fram emot vad som komma skall. Till och med vara glad för det som varit, även  de upplevelserna man önskar att man fick återuppleva. 


Nä, nu en cigg och sen kanske jag tar tag i mitt hem. Vem vet?




Man ser jävligt dum ut när man röker. Kanske för att det är komplett idioti.. Humm.. Och vad gör det mig till? Idiot?


Typisk stund att njuta av. Inte varje dag man får en puss av en katt ;)

      

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards