mian.

Alla inlägg den 10 april 2011

Av Maria - 10 april 2011 20:46

händelserik helg. I går var det som sagt middag hos steffi. Ytterst trevligt! Helle hade sina hundar med sig. Är överimponerad av folk som har hund! Att man orkar med allt vad det innebär! Dom är ju sjukt söta men jag känner mig själv och vet att jag inte hade orkat ta mig upp varenda morgon för att gå ut med dom. Credd till dig min fina och ansvarsfulla Helen ;)


 

Min vackra flicka med hennes ena bebis - Daisy!


Steffi har för övrigt ett så galet vackert hem. Sååå mysigt och varmt trots att typ allt är vitt ;) 


  Detta satt jag och titta på igår ;)


 

Bar för övrigt shorts för första gången i år igår :) SSnaaart kommer sommaren.. snart snart snart!! Jag längtar sönder mig...


Idag har det varit underbart väder! Har njutit hela dagen! Förmiddagen spenderades med prat om framtidsplaner, relationer och gamla minnen tillsammans med min vackra Caroline! 


   

För första gången i år kunde vi ta med kaffet ut och sitta i solen :) Såååå härligt!!


 

Ser ni?? Kortärmat!!! Hur ljuvligt??


Resten av dagen spenderades med underbara Johanna och tre små änglar. Hängde med till Johannas kyrka - United! SÅ HÄFTIGT!!! Första 10 minuterna satt jag bara och undrade om jag hade hamnat på en rockkonsert eller i en kyrka!? Så härliga människor och så mycket bra musik! JÄTTEKUL!! Är kanske inte den som springer i kyrkan så flitigt men vare sig man är troende eller inte borde man besöka United bara för att få känna på stämningen och kärleken som man får! Helt underbart! Var så uppfylld av vackra tankar när jag kom hem och nyttiga funderingar om vad som verkligen spelar roll i världen. Fick dessutom njuta av en Timbuktukonsert! Inte helt fel!!


 Såhär ser det ut i Uniteds kyrka. Coolt? JA!! Intressant tanke förresten.. "Small is the new Big" ;) 


Hur har er helg varit??

Av Maria - 10 april 2011 02:21

har spenderat en underbar kväll med två underbara människor - Helen och Steffi. Middag i Steffis extremt vackra lägenhet (verkligen, där är sjukt fint!!) och tillhörande vin :) Kan man ha det bättre? Svar - Nej! Tänk att jag har spenderat snart 15 år av mitt liv med dessa damer! Dom har, på riktigt, sett mig i alla stadier av livet. Vi har snackat, skrattat, gråtit, tramsat, festat och allt annat man kan göra ihop. Detta är personer som känner en på riktigt. Som man inte kan dölja saker för. Älskar det. Och älskar dom, såklart! 


Imorgon kommer bli ännu en underbar dag har jag en känsla av. Först fixa lite träningsredskap med Mamma. SKA ha min drömkropp inom 2 månader. SKA!!! Sen hem och fika med sötaste Caroline A. Har såååå mycket att uppdatera varandra på, som vanligt ;) Efter det blir det dejt med Johanna och Livia. Ska bli så kul!! Och faktiskt ett litet besök hos Gud också :) Bra för kropp och själ, sägs det! Låter som en söndag heeeelt i min smak! Ser redan nu fram emot det :)


Hittade förresten massor av gamla noter när vi städade källaren. Känner att jag ska viga en stund åt dom snarast. Håller helt på att tappa det jag kan om musikteori - INTE bra! Behöver plugga lite.. Sen har jag även en textidé som jag inte kan få ur huvudet. Måste nog komponera något av den...;)


Puss


Bild&MakeUp: MirreMroxx mroxx.se  

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards