mian.

Alla inlägg under maj 2008

Av Maria - 12 maj 2008 16:36

läste precis något fint... fick fan nästan en tår i ögat... så glad jag är.. hela tiden. tack för att du gör mig glad.


idag har jag varit lärare... tog på mig "duktiga" kläder och satte kurs mot ättekullaskolan vid tjugo i åtta.. kom därifrån nu typ.. seg som fan. nää, jag hälsade faktiskt på helen en sväng också :) och det är ju alltid lika trevligt :) har lovat att bo på hennes balkong en del i sommar ;)


steffi.. lycka till idag!! Tänker som fan på dig!!! *håller båda tummarna*


ikväll blir det malmö.. sällan va?? men lika najs varje gång :) blir förhoppningsvis klara idag... :D sen imorgon e det malmö igen.. kolla pjäs med klassen sen ölkafféet med klassen o sen.. ja vem vet :P


måste boka upp nela snart för nya bilder. ska ringa henne idag.


puss love u all

Mius

Av Maria - 11 maj 2008 13:00

Japp.. naaajs väder idag! Ligger i mammas trädgård och försöker få lite färg på nosen... inte så svårt men saken är den att jag blir lite så halvgul när jag solar... liiiite kines i mig med andra ord ;)


ska nog ligga här fram till vid typ 3.. sen ska jag dra på minishoppingtrip till väla o efter det är det hem o städa som gäller.. får besök ggr 2 idag :) treeevligt!! myyyyycket trevligt.......:)


imorgon och på tisdag ska jag jobba i hbg.. ganska skönt att inte dra till malmö kl 8 på morgonen i 2 dagar.. men det blir nog malmö nån kväll iaf för har hört viskas att en viss låt är färdig att spela in sång på nu :) ska bli najs :) Dessutom ligger där en del andra halvfärdiga projket också som jag är sugen på att bli klar med.. Ska nog boka in tisdag om folket där nere kan det.. jobbar nämligen inte på onsdag.. eller jo, eventuellt, men inget spikat... ska bara va i skolan kl 10 (?) och ha ett snabbt möte med Sofia Balic, min lilla handledare :) Så det kan ju passa sig att jobba till mitt i natten dagen innan, eller vad sägs?


Måste träffa min lilla kusin Sofi snart.. känns som om de var 120000 år sen sist... hon e lite av en drog för mig... har man inga småsyskon att ta hand om så får det bli en liten kusin ;) love u baby..


Ska kanske hinna bada med ebbe denna veckan också, a-k, jobbar du?? måste kolla det.. va fan händer mer denna veckan?? säkert mycket mer än vad jag har koll på iaf... ska fira helens lägenhetsköp vet jag iaf! Har looovat förfest i mitt crib så det får bli så :) Sjuuukt glad för hennes skull, detta är så jääääkla lägligt!


Nä.. mina hjärtan... solen nu :)

Fresten Grattis Cans som vann igår!! Ni var så jäääääääääääääävla värda det!!!!! Fan va kul direktsändningen var!!!


Puss

Mius

Av Maria - 10 maj 2008 10:17

Svarade precis på några frågor på Kellys blogg (www.kellybellybutton.blogg.se) och insåg lite smärtsamt hur mitt liv egentligen ser ut... ger ett smakprov....


Hur gammal är du?

(får kryssa i mellan 16-25 år)

Hur bor du?

(får kryssa i singelhushåll)

Huvudsysselsättning?

(alternativet musiker finns inte så det får bli studerande)

Hur ofta reser du?

(blir glad när jag inser att jag får kryssa i det "högsta" alternativet nämligen 2 ggr eller mer/år)

Var bor du?

(får kryssa i "annan större stad")

Antal barn?

( kryssar i 0)


Ung student utan barn som bor ensam i större stad och reser en massa... Hur låter det i en kontaktannons? hahahahaha :P Nä... nån sådan är jag inte i behov av.

Men visst är det lite läskigt att svara på frågor om sig själv?? Man liksom får allt svart på vitt då... Och frågan är om man vill ha det... Tänkte sno en annan quiz också o bjuda på innan jag drar till tv4. Kopiera gärna själva och testa om ni våååååågar ;)



För 5 år sedan....

skulle jag precis fylla 16 år... skulle gå ut nian och planerade säkert för fullt hur vi skulle få sprit till avslutningsdagen. (Kan berätta att min käre svåger fixade det i slutändan...) Var nog ganska förväntansfull för att börja gymnasiet. Bodde hemma hos mamma. Sjöng massa. Oroade mig för att inte få mvg i allt i slutbetyg. Mmm....


För 3 år sedan.....

Skulle jag bli 18 år... Hade en sjukt kul tid. Hade precis beställt en resa till Turkiet (där jag träffade Dennis..) Hade precis blivit kontaktad om att spela en musikal.. Festade alldeles för mycket.. Det tog slut med robin helt. Ja.. det var nog det...


För 1 år sedan...

Var jag sambo i Lund. Hade precis varit en sväng i USA.. Hade nog bokat vår greklandsresa precis.. Hade läst klart min termin på MAH.. Jobbade med Senza en massa... Hade precis fått hem helen o sanna från USA..


För en månad sen..

Bestämde jag och Philip för att dela på oss helt.. Hade precis vatt i spanien.. Höll på med Sir Duke mest hela tiden.. hde en del plugg att ta igen.. Bodde själv.. Hade äntligen fått helt klart i min lägenhet.


För en vecka sen...

Blev jag glad igen. Hade precis börjat jobba med rasmus lite.., Spelade på Bollywood.. Hängde med Steffi i malmö..


Igår..

Var jag på fest på tv4.. spenderade 8 h i en buss.. pratade i telefon :)


Idag...

Är det finalen av körslaget.. ska dra dit nu..


Imorgon..

Längtar jag till.


Mian


Av Maria - 10 maj 2008 10:02

är jag trött. som fan. fattar verkligen inte att jag snart ska dra till studion. vill bara krypa upp i en stor säng och tacka för mig... MEN IIIICKE!!! En timme till,.. sen ska jag vara i frihmanen i studio 7... :(


Vill sitta med musik idag.. (och inte körslagetmusik...) och bara pilla med det hela dagen.. hade passat mig fiiin fint :D


Bleb mycket känslor igår.. var nästan lite rädd för mig själv och för mina egna drömmar när jag vaknade.. vill ta det ganska lugnt känner jag.. inte förstöra nått som är fint...


nä... nu ska jag plöjja igenom en del andra bloggar och smiiinka mig.. för jag ser ut som en nyvaken mullvad.. tänk er det! fulare djur får man nog leta efter...


Pusss

Mius

Av Maria - 10 maj 2008 00:54

..göra det lökigaste jag gjort på länge och lägga ut texten till en låt som jag har nynnat på (hahaha) den senaste timmen... varför får jag sånna här texter i huvudet just nu?? ;) jaja... här kommer den...


You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up: To more than I can be.


mm....

Av Maria - 9 maj 2008 23:55

fan.. blev nästan tårögd på festen... lotta engbergs pappa höll tal, en kille som är handikappad i markoolios kör spelade luftgittarssolo, alla sjöng allsång, fina tal hölls, dansade gjorde vi....

jag och camilla i en pöl med öl dansandes till "bed of roses" :) så sjukt najs....


ändå hade jag mest velat va hemma nu... fy faaan va fina människor det finns hemma som inte finns i sthlm... blir så glad och varm i hela kroppen bara av tanken. kan inte sluta ha det i huvudet... kan inte koncentrara mig på nått annat ordentligt just nu. jo, musik, men det kan jag alltid ;)


imorgon är det direktsändning.. ska dock sova ut ordeeeeentligt först! sömnen har ju liiiite försvunnit den senaste veckan haha :)


sen är det hem som gäller imorgon natt.. har rätt mycket jobb att göra i veckan... massa gig att börja kolla på o planera... men det är kul jobb :) ska börja skriva på mitt lilla ex.jobb också.. fy fan.. hatar att skriva forskande texter.. suuuuger på att formulera mig "ordentligt"!!


nu ska jag prata klart med en fin person.. sen är det hotellsängen som gäller.. saknar mina vänner lite... dom är det bästa som finns.


puss

mius


Av Maria - 9 maj 2008 14:20

Japp.. så var man framme.. varenda gång vi åkt hit har jag insett hur lite jag gillar att åka buss länge.. det är verkligen skitsegt och jag mår pyton hela vägen.. piss!

Men.. nu är vi som sagt här.. känns egentligen rätt segt... Ser knappt fram emot festen ikväll ens... det ända som är najs nu är att jag hinner ta en snabb dusch innan jag har ett kamerateam i huvudet... det känns bra!


Men en sak har faktiskt vatt kul idag.. fick en söööööt bild på mms.. jag har upptäckt att jag är en sucker för kombinationen hård kille/gullig pappa :P Kan man liksom låta bli att bli stormkär?? Hahaha... Okej, det var kanske liiiite till att ta i.. men VÄLDIGT glad då... det är kanske närmre sanningen??

Mmm... han gör mig väldigt glad.


Nä.. duschen nu... Sen är det på med liiite finare kläder och off to the studio :P


Återkommer ikväll.. troligtvis sent..:/


Pusss

Mius

Av Maria - 9 maj 2008 05:44

blev klar med texten... känns bra.. ska jobba med det andra på bussen.. la dom på ipoden så jag ska gå in i min egen lilla bubbla... :)


har haft en mycket bra natt med en mycket bra person på andra sidan telefonluren...:) känner mig inte ett dugg trött... bara glad :)


nu blir det sthlm mina vänner. vill ni läsa en bra blogg medan jag är borta så kolla in www.ehrnborn.bloggagratis.se ;)


pusss

mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards