mian.

Alla inlägg under maj 2008

Av Maria - 16 maj 2008 01:02

mm.. 17 juni smäller det. 21 år blir lilla jagt då. Det känns faktiskt rätt sjukt! Inte för att det är speciellt gammlt men för att jag ser mig själv som...tja...14? Inte mer än 16 år i alla fall.. Omnämner alltid mig själv (speciellt i jobbsammanhagn) som väääldigt ung.. Men jag är fan inte det längre!


Hur som helst... på sin födelsedag får man chansen att önska sig precis vad som helst... den chansen ska jag ta... Jag menar önska sig kan man ju alltid... Följande hade jag inte tackat nej till (bilderna kommer kanske inte i samma ordning som listan):


- CC Sky vingarna... (jag vet.. dom är så jävla gamla, men fortfarande fina!)

- Amplified tröja... gärna Rolling Stones.. Helst hade jag ju velat ha en MUSE tröja men det har dom inte....

- Världens godaste (och sjukt dyra) perfym - Angel innocent

- Söt nyckelring till min bilnyckel som jag tappar bort hela tiden.. Marimekko kan få stå för det!

- Sjukt vackra skor från Versace

- Söta armband med texten "Love as though you have never been hurt before. Live though heaven is on earth". Från KyssJohanna.

- Fendis uuuunderbara brillor! Perfekt mix mellan pilotbrillor och lite mer kraftiga bågar. Mååååste ha dessa glasögon MEN helst i svart istället för vitt. Enklare att matcha.

- Kort skiinnjacka.. Underbart hett året runt! I like. Denna kommer från Asos.com

- Ny plattång.. ett måste. Heja Ga.Ma, det ända vettiga valet av plattång!


Sen finns det en del annat som jag saknar bilder på men som ändå hade vatt najs. En ny matta. En biltvätt. Silvershampoo så att kaluffsen håller sig ljus. Nytt rouge (tips till mina kompiar hehe...) Ja.. det var nog alles. Vad tror ni jag får? Typ strumpor.. om jag har tur ;) hahahaha näää jag har världens mest givmilda familj! Älskar dom!


Nu.. nanna.. Om inte en viss person ringer och piggar upp mig ;) Hade vatt najs...

Puss

Mius

-

Av Maria - 15 maj 2008 23:45

fick precis ett fint mms... svarade såklart fint tillbaka.. eller nja, så fint var det kanske inte. mer rått. men man ska va ärlig har mamma lärt mig ;) hihii!!

saknar dig.

Av Maria - 15 maj 2008 21:51

faaaaaaaaaaaaan!!! jag missar en konsert med min uuuuunderbara nela för att jag själv spelar den kvällen :( BAJS!!!! Vill se vill se vill se.... Men jag ska tänka på dig min docka! Lovar...


Har haft en grym eftermiddag med avbrott för ett litet cp-sms... men det är jag över nu igen :) spenderade kvällen med mozarella/kyckling-sallad på Mezo med mina vapendragare Steffi o Helen. Underbart! Älskar dom mer än det mesta... :)


Shoppat lite idag också... en kjol.. ett par stövlar (jag vet, inte sommarskor men skitsamma) och en speeeegel till mitt hem :) Najs!


Nu sitter jag och kollar bankläder på nätet.. varför?? för det är så jäääävla kul!! Älskar märket Amplified eftersom dom har så schyssta t-shirts o nu finns dom även till barn.. Humm.. har vi nån liten unge som behöever en rock-t-shirt?? Ska fundera över det nu... Ebbe?? Frej?? Nått annat sött barn?? Kolla bara in dom.. sjuuukt söta!!!  http://www.lyx.se/asp/product.asp?intId=538 


Imorgon måste jag jobba lite på dan.. boka lite möten o annat skit.. sen ska jag hem till pappa o chilla där på kvällen. Han har ju blivit ännu äldre så jag ska smygfira honom lite :) Blir han nog glad :) Sen lördag blir det Köpenhamn och lille Frej <3 !! Och sen ut i Malmö med Steffi... söndag... Jobb? nee... chill!!


Skriver kanske mer sen!

Puss babies!

Mius

Av Maria - 15 maj 2008 12:58

alltså jag älskar att gå på konserter... finns inget bättre (jo....)!!! Spelar fan ingen roll om det är dagmaskensförskolas luciatåg eller värsta schenshowen!! I love it!! Igår va ja o johanna på konsert! Sjukt najs! I ystad :) Speciellt en person var grym... tror han vet vem han är...


Sen stack jag hem till honom. Vi kallar honom för just "honom" från o med nu eftersom att han varken är mer eller mindre. Ingen pojkvän, ingen vän. Han bara är. Bäst. Somnade på hans soffa för andra kvällen i rad. ´Vaknar av att han sitter och trixar med en låt på datorn.. Inser att jag älskar mitt liv där och då. Att få lov att vara nörd. Tänk att det finns andra som jag! Ta mig inte fel... Det finns underbara män som inte håller på med musik men just där och just då var allt så jävla rätt bara. Kände mig duktigt hemma.


Får man lov att vara riktigt lycklig? för i så fall tror jag att jag är det. Har ett antal anledningar till detta.

1. HSN är ääääääntligen klar. Orkar fan inte höra låten en enda jävla gång.. Jo det gör jag. Fan vad jag ljuger :P

2. Det är sjukt fint väder ute.

3. Jag har så jävla goa vänner som har stöttat mig nått helt sjukt denna våren när allt har vatt upp o ner och jag har vatt lost in the blåst. Tack. Ska göra samma sak för er.

4. Honom.

5. För att min grymma familj är så cool. Ingen är släkt med någon typ (hahaha!) men alla tar hand om varandra... I love it! Familjen Månsson-Jeppsson-Håkansdotter-Holmberg-Bengtsson-Hinsby rockar!

6. Mina sötsaker helen o steffi har fått lägenheter. Vår sommar kommer bli grym.

7. Jag har sjukt bra med jobb inplanerade! Tack tack!


Mm... lycka.


Puss

Mius 

Av Maria - 14 maj 2008 13:36

hör hur min granne sitter på msn.. den lilla välbekanta signalen av att någon skriver till honom... M.Schmidt är online :) Hahaha.. skitskoj.. han är tysk och spelar i hbg's symfoni (eller stavas det synfoni? fan nu blev jag yr..)orkester. Bra kille och jag fattar inte ett ord av vad han säger. Geni.


Ikväll ska jag till ystad :) Johanna är en ängel som hänger med som sällskap på en konsert som jag vill se :D ska bli asnajs... Jobba lite sen också?? Nä... hoppas icke!


Hade en riiiiktigt go kväll igår!! Först va jag på teater med min fina klass. Hud mot Hud hette pjäsen som underbara Lina hade regisserat och som underbara Anders spelae med i!! Så sjuuukt bra!! Mäkta imponerad!! Sen blev det ölcaféet med klassen och en annan fin människa. Sen jobbade jag och denna fiiina människa tills mitt i natten då jag somnade på hans soffa :) Sjukt gott! Underbar kväll..


Känner mig lite skyldig som är så lycklig nu. Trodde inte att jag skulle bli det på länge men det känns så jävla bra att vara det så jag kan inte låta bli. Det är väl så.. när man minst anar det så..:) Det kan inte vara bättre tror jag.


Nu ska jag få lite fason på min naglar som ser ut som ett halvt helvete för att dom är så korta för tillfället... Tycker inte om det.

Sen är det Ystad som gäller :) Ska inom mamma först också bara.


Längtar tills steffi o helen flyttar.. uuuuunderbar sommar kommer detta bli!!! Så jäääääääääääääävla glad för mina fina vänner! Fan vad jag älskar er!!! Tvåhundratusen kramar till er alla :) (Ta åt er ni som vill...!)


Puus

Mius

Av Maria - 13 maj 2008 14:04

Dagen är till ända... oohh tacke gode Gud!

Av Maria - 13 maj 2008 12:45

undrar vad mina elever tror om mig... lärare? knappast! sitter här på rasetn o bloggar.. kom igen liksom.. dessutom är jag dagen till ära klädd i gula jeans, ljus jeansjacka och t-shirt med en stor kattunge på.. hahahahaha jag är dagens skämt! och allt dom vet om en är typ "du va med i körslaget", "vi såg dig på en mingelbild i tidningen"... mm.. seriöst? nä.. inte speciellt ;)


snaaaart kommer jag härifrån.. ser fram emot min kväll :) mycket... :D


Puss

Mius

Av Maria - 13 maj 2008 11:02

sitter på mitt lilla extrajobb nu.. underbara ättekullaskolan :) har gaft musiklektioner hela dagen.. har ett gäng kvar.. fyyy fan trodde jag skulle dö imorse!!! har ju inte sovit på hur många nätter som helst nu... äää fan.. jag mååååååååååååste sova lite i eftermidda.. kommer aldrig klara mig annars...


steffi har fått crib!!! så sjuuukt najs!!!! galet glad för hennes skull :) Grattis min docka!!!!


Igår va en bra dag.. myyycket bra.. du gör mig så glad.. o du e så söt... vad mer kan man önska?? träffade dessutom några nya människor igår.. gött!! gillar nytt folk.. "fiiina" hahahaha...


nu sitter mina elevr och klinkar.. ska snacka 70-talet med dom nu. undrar om dom har nån koll på 70-talet?? troligtvis inte.. dom har inte så bra koll i allmänhet, men dom är sjukt goa!! en kille tog precis en gitarr (som lät skit) varpå jag påpekar att "den där va ju inte stämd på ett par timmar huuumm..." han tittar helt frågande på mig.. skruvar lite på den så att den låter ÄNNU värre och kommenterar tyst "äää den är ju hyffsat stämd nu iaf".. jag orkar inte. Jag lägger ner. Kan inte lära dessa barnen nått vettigt haha :) men dom e fan grymma på sitt sätt ändå :)


Nä.. 70-talet nu.... Kan ju berätta om en fin person som e född -79.... men det kanske dom inte är intresserade av??


Puss

Mian

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards