mian.

Alla inlägg den 15 maj 2008

Av Maria - 15 maj 2008 23:45

fick precis ett fint mms... svarade såklart fint tillbaka.. eller nja, så fint var det kanske inte. mer rått. men man ska va ärlig har mamma lärt mig ;) hihii!!

saknar dig.

Av Maria - 15 maj 2008 21:51

faaaaaaaaaaaaan!!! jag missar en konsert med min uuuuunderbara nela för att jag själv spelar den kvällen :( BAJS!!!! Vill se vill se vill se.... Men jag ska tänka på dig min docka! Lovar...


Har haft en grym eftermiddag med avbrott för ett litet cp-sms... men det är jag över nu igen :) spenderade kvällen med mozarella/kyckling-sallad på Mezo med mina vapendragare Steffi o Helen. Underbart! Älskar dom mer än det mesta... :)


Shoppat lite idag också... en kjol.. ett par stövlar (jag vet, inte sommarskor men skitsamma) och en speeeegel till mitt hem :) Najs!


Nu sitter jag och kollar bankläder på nätet.. varför?? för det är så jäääävla kul!! Älskar märket Amplified eftersom dom har så schyssta t-shirts o nu finns dom även till barn.. Humm.. har vi nån liten unge som behöever en rock-t-shirt?? Ska fundera över det nu... Ebbe?? Frej?? Nått annat sött barn?? Kolla bara in dom.. sjuuukt söta!!!  http://www.lyx.se/asp/product.asp?intId=538 


Imorgon måste jag jobba lite på dan.. boka lite möten o annat skit.. sen ska jag hem till pappa o chilla där på kvällen. Han har ju blivit ännu äldre så jag ska smygfira honom lite :) Blir han nog glad :) Sen lördag blir det Köpenhamn och lille Frej <3 !! Och sen ut i Malmö med Steffi... söndag... Jobb? nee... chill!!


Skriver kanske mer sen!

Puss babies!

Mius

Av Maria - 15 maj 2008 12:58

alltså jag älskar att gå på konserter... finns inget bättre (jo....)!!! Spelar fan ingen roll om det är dagmaskensförskolas luciatåg eller värsta schenshowen!! I love it!! Igår va ja o johanna på konsert! Sjukt najs! I ystad :) Speciellt en person var grym... tror han vet vem han är...


Sen stack jag hem till honom. Vi kallar honom för just "honom" från o med nu eftersom att han varken är mer eller mindre. Ingen pojkvän, ingen vän. Han bara är. Bäst. Somnade på hans soffa för andra kvällen i rad. ´Vaknar av att han sitter och trixar med en låt på datorn.. Inser att jag älskar mitt liv där och då. Att få lov att vara nörd. Tänk att det finns andra som jag! Ta mig inte fel... Det finns underbara män som inte håller på med musik men just där och just då var allt så jävla rätt bara. Kände mig duktigt hemma.


Får man lov att vara riktigt lycklig? för i så fall tror jag att jag är det. Har ett antal anledningar till detta.

1. HSN är ääääääntligen klar. Orkar fan inte höra låten en enda jävla gång.. Jo det gör jag. Fan vad jag ljuger :P

2. Det är sjukt fint väder ute.

3. Jag har så jävla goa vänner som har stöttat mig nått helt sjukt denna våren när allt har vatt upp o ner och jag har vatt lost in the blåst. Tack. Ska göra samma sak för er.

4. Honom.

5. För att min grymma familj är så cool. Ingen är släkt med någon typ (hahaha!) men alla tar hand om varandra... I love it! Familjen Månsson-Jeppsson-Håkansdotter-Holmberg-Bengtsson-Hinsby rockar!

6. Mina sötsaker helen o steffi har fått lägenheter. Vår sommar kommer bli grym.

7. Jag har sjukt bra med jobb inplanerade! Tack tack!


Mm... lycka.


Puss

Mius 

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards