mian.

Alla inlägg den 14 maj 2008

Av Maria - 14 maj 2008 13:36

hör hur min granne sitter på msn.. den lilla välbekanta signalen av att någon skriver till honom... M.Schmidt är online :) Hahaha.. skitskoj.. han är tysk och spelar i hbg's symfoni (eller stavas det synfoni? fan nu blev jag yr..)orkester. Bra kille och jag fattar inte ett ord av vad han säger. Geni.


Ikväll ska jag till ystad :) Johanna är en ängel som hänger med som sällskap på en konsert som jag vill se :D ska bli asnajs... Jobba lite sen också?? Nä... hoppas icke!


Hade en riiiiktigt go kväll igår!! Först va jag på teater med min fina klass. Hud mot Hud hette pjäsen som underbara Lina hade regisserat och som underbara Anders spelae med i!! Så sjuuukt bra!! Mäkta imponerad!! Sen blev det ölcaféet med klassen och en annan fin människa. Sen jobbade jag och denna fiiina människa tills mitt i natten då jag somnade på hans soffa :) Sjukt gott! Underbar kväll..


Känner mig lite skyldig som är så lycklig nu. Trodde inte att jag skulle bli det på länge men det känns så jävla bra att vara det så jag kan inte låta bli. Det är väl så.. när man minst anar det så..:) Det kan inte vara bättre tror jag.


Nu ska jag få lite fason på min naglar som ser ut som ett halvt helvete för att dom är så korta för tillfället... Tycker inte om det.

Sen är det Ystad som gäller :) Ska inom mamma först också bara.


Längtar tills steffi o helen flyttar.. uuuuunderbar sommar kommer detta bli!!! Så jäääääääääääääävla glad för mina fina vänner! Fan vad jag älskar er!!! Tvåhundratusen kramar till er alla :) (Ta åt er ni som vill...!)


Puus

Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards