mian.

Alla inlägg den 7 maj 2008

Av Maria - 7 maj 2008 22:56

nu måste jag få ett litet utbrott på en viss klant.. det är så jävla lätt för vissa att bara bestämma hur dom vill ha det... själv får man bara hänga med.

blir så trött på allt ibland...


MEN! Nu ska vi inte va lessna.. HELEN HAR FÅTT LÄGENHET!!!!!!! Fy fan va najs det ska bli i sommar :D :D :D Grattis gumman, du förtjänar det :)


Varför är vanor så svåra att bryta.. är det inte ens andra hälft som man ska klippa banden med så är det cigaretterna... nä.. ciggen får fan stanna ett tag till. Behöver dom just nu.


Imorgon är det skola/sofftittande/grillning med sabina.. Behöver vänner nu. Sug det andra. Synd bara att det andra fortfarande betyder sjukt mycket för mig...


Ähh... en cigg ut genom rutan nu. Behövs.

Pusss

Mius

Av Maria - 7 maj 2008 21:21

Min systerson är verkligen så jääävla söt!!! Har myst hela kvällen.. Käkade först, sen blev det lite lek och nu sover han som en stock... uuuunderbare lille ebbe!! ska lägga ut bilder på mitt lille mirakel sen... :)

vilka söta barn mina syskon har fått... med tanke på att dom själva är så fula... hahaha heeeell no!!! Mina syskon är vackrare än fan :) Så taskig jag är...


Hade en deal idag om att jag inte fick röka mer än 3 cig.. det gick näääästan :) Ska försöka bli av med det lilla beroendet.. men dennis och rasmus i studion gör det liiite svårt.. det är ju så socialt och trevligt med dom :)


Vad ska man göra ikväll?? Flippa med folk på msn troligtvis... Riktigt mysigt att bara sitta vid datorn och freaka en kväll.. blir inte så ofta... fast iofs.. det är ju äääännu mysigare i studion :)


Imorgon ska jag och steffi kolla på en soffa till henne. Vem vill följa med? det blir jag steffi o ebbe iaf :D Den ser sjukt fin ut på bild så hoppas den är lika fin i verkligheten :) Och hoppas steffis hår blir fint :)


Nä... nu chillar vi vidare :)

Puss till alla fina

Mius

Av Maria - 7 maj 2008 15:27

En sak jag ofta har funderat över är alla dessa småtjejer som är sjukt vidgjorda men som faktiskt är rätt smutsiga egentligen... ska förklara...

Idag när jag satt på bussen hem så klev det på en tjej i 14-15 års åldern och satte sig bredvid mig. Skitsöt tjej, jätte fixad, jättefina kläder, grym frisyr osv... MEN hon luktade nått så in i helvete mycket svett!!!! Riiiktigt ingrott smutsigt... Då undrar jag.. hur fan kan man lägga ner så mycket tid på sitt yttre men liksom helt missa det viktigaste - nämligen att vara ren! Man kan ju fan inte lägga 2 timmar på sitt yttre och liksom skita i att duscha innan...


Nån mer än jag som upptäckt denna trend?? Hur ska vi stoppa den??


Puss

Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards