mian.

Alla inlägg under april 2008

Av Maria - 26 april 2008 22:55

Nu har jag tatt mig samman lite.. Inge mer depp idag...


Nu ska jag berätta några roliga saker:


* Igår va vi på nöjesnyttsfesten :) Treeevligt!! Inte så mycket folk emn mina närmsta va där och det är det enda viktiga :) Love u guys... Sen nanna Sabina hemma hos mig :) Alltid mys :) Söte söte hjälpte mig dessutom att städa imorse :) LOVE!


* Idag började jag dagen med att kolla ut en båt som jag ska ha med i min nya video :) Sjuuukt najs båt.. värd 2,5 mille :) Tänk om man hade den sortens pengar och kunde äga nått sånt.. SJUKT! Men vacker är den...:)


* Sen åkte vi som sagt och hälsa lille Frej välkommen till världen. Min bror och jag blev helt sentimetala... Med tanke på att ungen är sjukt lik min brossa så blev det ju ännu mer... Åhhh saknar honom redan!


* Sist idag käkade jag middag med alla mina föräldrar på Big Buddah :) Fan va lyckligt lottad man är som har 4 föräldrar.. KÄRLEK!!!


Nu ska jag göra vid mina naglar... Fixa till bloggen.. Känner att jag vill ändra utseende på den... och sen är det natti natti för imorgon är det inspelning :) Kan bli riktigt kul!


 På måndag ska jag och min syrra iväg :) Sen ska jag till Malmö och sen ska jag faktiskt hem till Philip... Sen blir det Malmö igen på tisdag...


Nä, naglar nu - bloggen sen!


Bjuder på en bild på mig och sabina från igår!

Puss Mius


Av Maria - 26 april 2008 22:40

Min brorson är så fantastiskt vacker.. finns verkligen inte ord för det... Att man kan känna så mycket kärlek till någon man nyss träffat är galet... Han ska heta Frej (betyder fred).. Söte Frej.. Frej och Ebbe är dom finaste killarna på denna jord.. Urtan tvekan! Älskar dom mer är allt....<3


Som jag grät när jag fick honom i mina armar... Kunde inte hjälpa att tänka på min bebis... Bebisen som aldrig kommer finnas.. Bara hos mig, i mitt hjärta finns du... Zack... Kunde inte hjälpa att ångra mig där en stund.. Önska att du fanns så att du och Frej fick växa upp tillsammans... Fan, nu gråter jag igen... Hur kan nått som var så rätt kännas så jävla fel? Kommer alltid bära dig med mig. Det förstod jag nog först idag.



Skriver mer snart,...

Mian

Av Maria - 25 april 2008 12:27

Tycker det brukar bli så numera haha :) Men det passar mig... med det nyfunna singellivet så behövs det saker att göra... HELA tiden :)

Idag står följande på scemat:

- Sova ut

- Deklarera

- Betala räkningar

- Hämta en biljett på Olséns

- Hitta en silverväska till kvällens outfit

- Städa

- Hämta Sabina i LA kl 19.30

- Göra mig fiiin ;)



ja.. det var nog det :) Ska kasta mig i duschen nu tror jag... Fick precis cred för min nya låt av en mycket viktig person.. Kändes sjukt bra :) Men jag har inte hört den färdiga mixen än så det är liiiite spännande... Men jag litar på att dom har gjort ett bra jobb :D


Puss

Mius

Av Maria - 25 april 2008 00:18

Blev lite deppad där innan så jag bestämde mig för att jag var tvungen att pigga upp mig själv.. Beställde därför nya visitkort :) Sjuuukt najsa blev dom :) Kommer om typ 2 veckor..:)


Sen fick jag mail om min nya låt samt min nya video och allt låter kanon :) Känns skönt att jobba med folk som kan sin sak.. :) Tror vi alla ska bli nöjda med detta samarbete :)


Nu ska jag skriva ett jobbmail..


sen natti!

Puss

Mius :)

Av Maria - 24 april 2008 23:28

Mitt käre X (numera) har gått o blivit medlem på Facebook... Det har han inte vatt innan och jag har tycket att det har vatt duktigt skönt. Förhållanden+internet = kass kombo!! Allt misstolkas... Men men, nu är han iaf medlem och genast var jag ju tvungen att tagga honom i en massa foton som ligger på min sida. Då kom flashbacksen.. allt kul och mysigt vi har gjort tillsammans... Vill tillbaks. Just nu vill jag verkligen tillbaks!!!! saknar Philip som fan just nu.. Och tårarna rullar.. Och han är inte här och tröstar mig... Helvete.


MEN! En underbar sak.. Min prins har kommit!! Jonas och Maria har blivit föräldrar till en liten kille. Mitt underbara syskonbarn har äntligen anlänt... Känner redan hur hela min kropp svämmar över av kärlek till denne guldklimp!! Grattis till min bror som har blivit Pappa!!! 24/4 var det... :D


Godnatt på er....

Mian

Av Maria - 24 april 2008 13:19

idag köpte jag 2 jeansjackor... sjukt najsa!! Kunde inte bestämma vilken färg jag ville ha så jag köpte en mörk o en ljus.. kan alltid vara bra :) Har en kortljus sen innan och den älskar jag! tycker det är sjukt snyggt med jeansjacka till typ blommigt eller bara helsvart.. LOVE IT! Så nu har jag två i min ägo...


Köpte en väska på second hand också :) En beige skinnclutch :) Typ 10:- I LIKE IT! Ska nog inventera mammas garderob snart.. där finns många skatter :) Just nu hade jag velat hitta nått blommigt....


Vet ni fresten?? Vattnet har gått.. Snart blir jag FASTER!!!! Jonas sa att barnmorskorna hade sagt at han (för vi vet att det är en han) skulle komma i natt :)Åååååhh vad jag längtar!!!! Mina syskonbarn är fan det finaste som finns (även fast jag inte har sett det ena än...) ÄLSKAR TILL DÖDEN!!!!!

 Lycka till Jonas och Maria nu... vi tänker på er <3<3<3<3<3


Puss alles

Mius

Av Maria - 24 april 2008 10:31

Så sjukt uynderbar morgon.. Vaknade av mig själv halv 9.. perfekt tid att vakna! Gick upp och käkade frulle (kors i taket) och sen hoppade jag i löparskorna... Powerwalk/joggingtur Tågaborg runt... så sjuuuuukt najs!! Nu ska jag strax trippa in i duschen för att bli lite vacker (och fräsch hahaha!)


Kom på att jag har en ganska söt berlock som jag ska leta fram.. sånn hamsa-hand.. vet ni vad jag menar? Kan va sött i en tunn silverkedja runt halsen.. enkelt men gulligt!


Idag gäller chinos, t-shirt, röda Wayfers, vita tygskor och slapp frisyr..:)


Puss

Mius

Av Maria - 23 april 2008 22:35

Idag är en Goo Goo Dolls dag... Kan inte lyssna på Iris dock.. den betyder för mycket på nått sätt.


Har suittit i solen med min projketgrupp idag. Känner att jag fått lite färg på kinderna. Hoppas att det blir lika najs väder imorgon. Har redan bestämt att jag ska ta en powerwalk imorgon bitti för imorgon är jag leeeeeedig!!! Så sjukt jävla najs... Ska dock på loppis med min styvfassa mitt på dagen imorgon. I love loppis. Skitskoj att kolla på gamla grejer.. Sist jag var på en sån loppis köpte jag två väskor för typ 20 spänn - tillsammans! Köpte en köksö då också.. den var klockren i mitt o Philips kök. Nu får den stå i min walkin closet som lite avlastningyta... Fan.. han kunde egentligen ha behållt den. Men men..


Jag är inne i ett shoppingstim-. Vill bara skita i att spara till sommaren och bara bränna allt på en gång :) Men nooo...


Ser sjukt mycker farm emot fredag. STORT party då!! Fiiiin klänning då.. Ska börja förbereda det redan imorgon haha ;)


Nä.. goo goo dolls nu.. Puss på er!

Mian



Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8
9
10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards