mian.

Alla inlägg under april 2008

Av Maria - 22 april 2008 22:07

.. så nu kan vi helt plötsligt prata om allt. sjukt skummt. var har allt detta varit det senaste halvåret? varför visste jag inte allt det här?


trots att det är som det är så kommer jag alltid finnas här för dig.


din.

Av Maria - 22 april 2008 21:09

Måste börja med att säga att Nixa är kung när det gäller att skriva fyndiga kommentarer :) Läs hans blogg www.nixa.blogg.se


Idag har jag haft en uuuunderbar dag :) Världens mysigaste väder :) Mötte upp Bagarn vid 13.00 0och gick och käkade lunch. Mezos Kyckling& Mozarella sallad äger :) Så sjukt smarrig :) Blev 1½ timmes skitsnack :) Sen stack jag och provade ut två klänningar som jag ska använda i jobb :) Blev galet nöjd :) Kommer känna mig riktigt fin.


Sen kom Steffi :) Sprang på stan en massa och tittade efter saker till på fredag :) Hela eftermiddan avslutades med kaka och tjejsnack på Ebbas :) Steffi.. jag hejjar på dig.. du vet vad jag menar ;)


Sen stack jag och Mamma till väla. Hade kollat ut en klänning i stan så jag åkte och köpte den plus en maaaaassa annat :) slog verkligen på stort idag.. kändes mycket najs :) Mest nöjd blev jag nog med klockan som jag köpte :) Myyyycket snygg!


Imorgon är det möte, sen rep, sen möte igen och sen hem tror jag.. måste hinna tanka innan jag drar till mitt sista möte i malmö... varför skrev jag det? hur intressant kan det vara?


jaja.. skriver kanske mer sen :)

Puss puss

Mius

Av Maria - 21 april 2008 19:28

jahapp.. då har en hel dag gått igen :P jeekla konstigt att det går så fort.. Åkte hemifrån typ tio i åtta.. och nu e klockan snart åtta igen!! var blev dagen av??


måååste verkligen diska... har inte orkat det på fan så länge.. men nu mååååste jag! sen denna veckan måååste jag hitta en outfit till på fredag också.. hjäääälp mig!!!


denna veckan är jag i princip leeedig. Känns jeeevligt skönt! Ska bara på möte på onsdag typ... senaknske ner i studion om halsen min frisknar till.. annars är det luugnt.. INGEN SKOLA! Ja, tack :)


Nä.. diska nu.

Puss

Mius



Av Maria - 21 april 2008 19:28

jahapp.. då har en hel dag gått igen :P jeekla konstigt att det går så fort.. Åkte hemifrån typ tio i åtta.. och nu e klockan snart åtta igen!! var blev dagen av??


måååste verkligen diska... har inte orkat det på fan så länge.. men nu mååååste jag! sen denna veckan måååste jag hitta en outfit till på fredag också.. hjäääälp mig!!!


denna veckan är jag i princip leeedig. Känns jeeevligt skönt! Ska bara på möte på onsdag typ... senaknske ner i studion om halsen min frisknar till.. annars är det luugnt.. INGEN SKOLA! Ja, tack :)


Nä.. diska nu.

Puss

Mius



Av Maria - 20 april 2008 23:12

Åhh jag vill också leva som pretty woman!! var är min rike kille som köper fina kläder till mig?? okej.. kanske inte så gött att behöva hora för det men ändå...


På fredag ska vi på feeest och jag och steffi har redan panik över vad vi ska ha på oss :) vill ha nån riktigt fin klänning typ... men vilken? och så måååååste jag hitta ett par riiiktigt heta skor tills dess. äälskar skor med lite platå men gick en sväng på väla idag och hittade iiiinga :( sega hbg.. ni är alltid så sjukt efter :( hahaha klagarn :P


Fick roligaste kommentaren av söte Nixa idag :) For the record.. jag hade blitt en sjukt bra president ;) Vänta o se... hahahaha!


Nä.. godnatt fellahs...;)

Puss

Mius

Av Maria - 20 april 2008 10:39

Men nu mååååste jag gnälla lite. Läste precis en blogg (nej, ingen som känner mig behöver känna sig träffad...) om en mycket bortskämd liten flicka. Låt mig understryka liten. För helt seriöst, hur stor är man omman lever på pappa? Detta var tydligen en männsika som utger sig för att vara "vuxen" men det vette fan... Saken är den att jag har inga problem med att man lever på sin pappas pengar som så - MEN man ska inte då utge sig för att för att "ta vara på sig själv" och att "ta ansvar över sin ekonomi". Det finns så många unga tjejer och killar som kämpar som faaan! Dom pluggar OCH jobbar och sparar mest hela tiden.. Dom tar ansvar!


Förlåt.. blir bara så trött... och lite rädd. För en vacker dag kommer denna lilla flicka vakna upp och inse vad det egentligen är att ta ansvar och vara "vuxen".


Mius 

Av Maria - 20 april 2008 10:14

sicken underbar tur man har som har så fiiiina vänner :) Dom har verkligen sett till att jag har skrattat hela denna helgen!!! Haft så jääävla kul  :) Först klassfest i fredes som verkligen var grymt skoj :) Ankis son Linus gjorde en grym dansuppvisning och det var verkligen sjukt kul att se :D Sjukt skoj att festa med folk som man inte brukar festa med.,... Sen stack jag och Christian till LA där vi mötte upp Sabina (och massa andra) sen blev det efterfest med Xanté ;) Hahaha gumman vad tycker du om Xanté?? :P


Sen igår jobbade jag ett tag på dagen. Sen stack jag till min mormor för att fira min kusin Axel som fyllde 16 år :) Efter det blev det middag hemma hos mamma med A-K och Ebbe :) Söta jävel.. fy fan va man kan älska små barn.. och snart kommer det ett till !!!!!! Ebbe = min prins!


Sen blev det feeest!!!!! Igen ;) Steffi Helle o Sabina kom hit först och sen stack vi till Krilles place :) Sjukt trevligt! Sen blev det tivvan som faktiskt var riktigt kul!!! Mina bitches.. vad hade jag gjort utan er???? Tack som fan för att ni gjorde mig på så bra humör igår :D


Har mått riktigt bra hela helgen. Inte prata med Phille sen i torsdes.. han är bortrest så det har liksom fallit sig naturligt.. Känns bra men ändå inte.. Dock är saknaden lika stor..


Men, vi ska inte gräva ner oss! Alla är friska, alla är glada - vad mer kan man önska sig egentligen?? Nu ska jag slappa på soffan hela förmiddaegn sen kanske hälsa på helen på hennes jobb :)


Älskar er..

Mius


Fresten förlåååt!!! Råkade radera en kommentar på mitt förra inlägg.. Inte alls meningen!!! Kommentera gärna igen :D Puss

Av Maria - 18 april 2008 09:50

Detta får någon hemskt gärna komma med på min födelsedag... :)

Bilder: forever 21.com, Asos.com, net-a-porter.com


Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8
9
10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards