mian.

Alla inlägg under april 2008

Av Maria - 6 april 2008 03:06

Ikväll skulle jag ha spelat i kristanstad.. liiite surt att ha missat detta giget måste jag säga...


Nu ligger jag o Johanna och deppar på hotellet. Ska spela in skivan imorgon så därför får vi inte åka hem.. fan :( vill verkligen hem nu.,..


förra veckan kndes det bra men denna kändes det verkligen piss hela dagen. Har egentligen så mycket att berätta men tack vare ett visst kontrakt så kan jag tyvärr inte skriva ut det här. Skitsamma... segt i alla fall. Nu vill jag bara hem och jobba. Komma igång med allt man egentligen håller på med. Få se videon.. Träffa nära och kära och njuta av att vara i hbg en hel vecka.. för det ska jag väl??


Älskar mitt jobb. Det är världens roligaste, men ibland har det sjuka baksidor. Har stött på alldeles för många sådana ikväll. Gillar inte pressen alls. Dom vinklar allt åt h*lete...


Nä.. sova nu.. upp 9 imorgon. Puss puss alles

Mian


P.S Team Cans mååååste vinna. Underbar körledare och grymma solister! I LOVE!!!! Hejja Mora! D.S



Av Maria - 5 april 2008 23:46

vi åkte ut :( satan.. känns inte kul...


nu ska jag festa bort huvudet.


Puss

Av Maria - 5 april 2008 00:59

Suttit i en buss en jääävla massa timmar idag. Fy fan! Men.. man börjar vänja sig!!! Saknar alla från spanien nått helt sjukt...kan inte bärga mig inför att se dom igen!! Lääääängtar...


Fy fan vilket liv man lever ibland. Har precis sjungit stämmor med Joachim Cans, blivit pussad av Markoolio... Skumt. Men kul som fan. Nu ligger jag o Johanna på rummet. Har sovmorgon imorgon... :)


Längtar efter mina vänner nått sjukt. Vill höra hur det går emd Helens skola och jag vill se Steffi SJUKT najsa skor i verkligheten... Ni vet att jag saknar er va??


Skola nästa vecka.. känns konstigt. Har vatt ifrån den i nästan 2 veckor nu... Men ändå liiite kul. Ska ju få träffa alla godingar därifrån då :D Och det är ALLTID kul...


Imorgon röstar ni va? Har ju stängt av kommentar fältet här... men känner ni mej så vet ni ju hur amn får tag i mig om ni undrar något :) Numret imorgon är 099 414 05 tror jag.. är inte helt säker dock så dubbelkolla för säkerhets skull.


Älskar.

Mius 

Av Maria - 3 april 2008 22:54

Stockholm nästa nu... Återigen, tack alla i spanien för en oförglömlig resa :) <3 till er!


Sthlm om några timmar. LOVA ATT RÖSTA!!!!!! Tack :DD We love u....


Puss o godnatt!

Av Maria - 3 april 2008 13:52

Jag vill inet vara hemma just nu - jag vill tillbaka till Spanien!!! Alltså jag har skrattat så jag har gråtit. FY FAN VILKA UNDERBARA MÄNNISKOR DET FINNS!!!! Jag har vääääääärldens bästa jobb. Punkt.


Jag var i Spanien för att spela in en musikvideo. Får inte berätta mer utan ni får vänta tills 28 april då allting släpps. Hur som helst reste jag med ett crew på 12 man med kameramän, statister, stylist, assistenter och självklart artister. Jag grät när bilen kom och hämtade mig för jag var bara så jävla trött på allt just då. Trött på folk som vill mig illa, trött på ekonomi, på skolan and so on.. Det gick över efter 3 timmar med dessa söta människor.


Cicci - sjuukt go tjej från Åsa utanför Kungsbacka. Fy faaaan va vi har skrattat och kämpat dessa dagar. Vi är forever and ever and longer then that...


Ida - Hahahahaha! Det är allt man säger i Idas närvaro. Hon är verkligen galen i huvudet och gör och säger allt det som man inte själv gör haha!


Josephine - underbar assistent som vill alla så jävla väl.


Kent - fina chefen som ibland yrar men som verkligen gör allt i sin makt för att saker och tinga ska bli så bra som möjligt för alla. Och som verkligen kan få en att skratta när man mår som sämst. Dessutom är han bäst på att ge tröstkramar!


Andreas - SJUKT KUL KILLE!!! Han räddade fan min dag igår. Underbar kameraman dessutom att jobba med och jag tror att det blev riktigt bra det vi gjorde tillsammans. Fick mig dessutom årets skratt när jag lurade in honom i ett litet rum där han blev nedsprutad från en toalett. Därav namnet Pisse-Nisse.


Jari, Loppan, Katja, Puffe, Ajje, Fluffy... ja alla ni andra - ni är grymma!

Kommer sakna alla sjukt mycket men vi har en del bitar kvar att filma som ska filmas här i Sverige så jag lär träffa alla typ nästa vecka.. men ändå..... Vill vara med dom heeela tiden!


Nä, inte hela tiden, saknade väldigt många här hemma ochsa. Girls, ni vet vad som gäller nästa vecka va??


En seg sak var att mina brillor förvann på resan.. Det kommer bli dyrt.... :( Fasiken!


Imorgon åker jag till sthlm kl 7 på morgonen. Kommer hem söndagnatt. Ska också bli sjukt kul för jag verkligen älskar alla dom också!!! Fy fan.. jag älskar detta jobbet. Även dom riktigt dåliga stunderna är riktigt bra i jämförelse med dom dåliga stunderna på de "vanliga" jobben jag har haft. Älskar Älskar Älskar.... <3<3<3<3<3


Ska passa på att hänga lite med min familj idag. Saknat dom.


Puss alles

Mius

Av Maria - 1 april 2008 04:44

det är vad jag har sovit inatt.. inte så nyttigt... nu när som helst kommer det en bil och hämtar upp mig och sen kör den mig till gbg därifrån jag ska flyga. Fråga mig inte varför jag ska flyga från Götet för jag vet fan inte....

Om nästan natt blir som denna så kommer jag att dö.


Saknad. Det ordet beskriver mycket just nu. Även om allt tickar på som fan nu så är det ändå mycket som saknas. Ibland kan jag fundera lite över detta jobbets baksidor. En är definitivt att man tappar människor. Ibland är den biten allt för påtaglig.


Saknar dig.



Av Maria - 1 april 2008 00:42

Mår verkligen jättedåligt just nu. Och nej, det har INTE att göra med föregående inlägg. Känner mig bara väldigt ensam och ledsen... Längtar efter att möta upp crewet imorgon och bara få vara. Mest av allt hade jag velat ringa några kompisar och bara prata av mig i timmar på typ Mezo. Tyvärr är det en hel vecka kvar tills jag kan göra det.. Det suger. Längtar efter så mycket just nu. Min familj, mina vänner... Tyvärr måste allt det stå till sidan nu.


Kommer sakna dig jättemycket dom kommande dagarna. Allt känns bara förjävligt. Samtidigt som allt är underbart. Fan.. är så jävla delad. Och trött, så SJUKT trött!


Måste få sova någon timme... godnatt. 

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8
9
10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards