mian.

Alla inlägg den 17 april 2008

Av Maria - 17 april 2008 21:48

Idag har vi haft auditions... riktigt intressant! Hittade en del guldkorn men vi har ente bestämt vem vi är intresserad av än.. eller vilka kanske... Kul var det iaf att titta på dom duktiga artisterna :)


hade velat ha förstoringar på mina nära och kära o ha på den väggen som än inte har några tavlor på sig.. vill ha mina syskon där och mina syskonbarn.. för snart är dom ju två!!! längtar efter den lille dansken som snart ska titta ut :)


imorgon är det klassfest... ska bli väldigt intressant! tänk om alla blir helt konstiga med lite alkohol i kroppen? vad vet man liksom? alla är kanske otrogna med alla eller så blir det värsta bråket?? som sagt.. intressant... o kul :D


Nä... måste äta nått nu. Blev bara lunch idag... hehe jag och mat :P

Puss

Mius


P.s mår liiite bättre idag...

Av Maria - 17 april 2008 00:51

Dagen sög verkligen när jag vaknade. Fortfarande känns det som att mitt hjärta är helt åt helvete men någonstans känns det ändå okej. Han finns ju där ändå. Pratade innan och det känns faktiskt lugnt. Ingen har ju någon annan och vi är vänner. Vad mer kan man önska? Men självklart är det tungt... som fan.....


Jobbade idag. På fritidset. Älskar att vara där. Så sjukt soft och så underbara barn. Min förkylning satte dock stopp för att min aktivitet lite men men... Ritade en massa iaf :) Sen hem till mamma.. Gråta ut lite och somnade på hennes soffa några timmar. Det behövdes. Efter det stack jag med Helen o Steffi o sola. Kändes skönt att göra nått normalt idag.


Kom hem vid halv elva. Pratade med Sanna, kändes väl inte hel kul men jag hopppas att vi löser det en dag. Det är endå en av mina äldsta vänner men just nu är det lite kämpigt. Sen fördrev jag tiden med att leka 20 frågor med andreas på msn (igen). Tycker så jävla bra om honom. Sjukt bra vän och grymt stöttande just nu! Tack!


Min chef ringde mig halv ett och ville att jag skulle sjunga för en gittarrist haha! Vad gör man? Jo - man sjunger! 3:e singeln är på g.. känns bra! Vill inget hellre än att jobba nu känner jag. Det tar upp all ens tid och det behöver jag.


Imorgon är det skola - litteraturseminarie. Usscchh.. Har ente läst bokfan heller. Får bläddra i den på tåget imorgon. Sen är det hem till hbg som gäller och jobb. Auditions för senza.. ska bli intressant! Känns skönt att man inte behöver göra så mycket auditions längre, det är ett helvete! Man är så jääävla nervös och man vill sååå gäääärna bli vald! Lycka till alla imorgon :) Vet hur ni känner det.. been there done that!


På fredag är det klassfest sen vidare till LA som gäller. Hoppas att några fler girls hänger på.. Annars får jag väl leka med pojkarna själv :) Ska iaf festa som en häst i helgen.. supa bort mina tårar. Nä.. men typ. Sen på söndag så ska jag jobba lite och sen får vi se om jag kanske åker hem om Philip. Hade nog vatt bra att ses och prata lite. Och vi har sagt att vi fortfarande ska träffas så... Vi får se hur det blir.


Nu ska jag sova.. borde sovit för läääänge sen, men men! Godnatt alla söta och tack för allt stöd folk har gett mig idag! Ni är bäst! Älskar er alla!

Puss

Mius


P.S Såg fresten att folk lagt upp saker från körslaget på youtube.. känn sjukt att se sig själv på youtube... Trivs inte helt med det. D.S

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8
9
10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards