mian.

Alla inlägg under april 2008

Av Maria - 18 april 2008 09:19

Som är uppe nu?? Hahahaha att kolla bloggar kl 9.00 på morgonen är fan dödsdömt.. ingen är vaken så ingen har skrivit något :( Kasst...


Jag vaknade första gången vid sju men bestämde mig för att sova en stund till... Vad skulle jag göra uppe 7 liksom? Men nu är jag uppe.. ska strax börja städa min lägenhet så att den är "helgfin". Sen ska jag städa av mig själv också så att jag också blir helgfin... hehe!


Vad ska man ha på sig på en klassfest? Skitsvårt ju! Man vill ju va fin men inte huuuur fin som helst.. fattar ni?? Kom gärna med förslag, jag är öppen för allt :) (kanske inte spindelmannendräkt...)


Ska nog göra en önskelista här på bloggen idag. Fan snart får jag ju faktiskt lov att skriva en önskelista.. mindre än 2 månader tills jag fyller år ju :) 21... fy fan.. nu går det bara utför... snart lär man ju fylla 25 utan att man märkt ett skit haha! Philip blir fan 25 i år!! Gammal gubbe ;) Nä men seriöst.. när jag var 12 år gammal så såg jag på 25:åringar som "riktigt vuxna". Då tänkte manatt man skulle ha barn och hus och sånt då..kanske vara gift. Med tanke på att jag nyss kommit ur ett långt förhållande samt att det bara är fyra år dit så känns det liiiiite omöjligt.. Men men ska aldrig säga aldrig!


Nä.. önskelista nu.. brb!

Puss

Mius

Av Maria - 17 april 2008 21:48

Idag har vi haft auditions... riktigt intressant! Hittade en del guldkorn men vi har ente bestämt vem vi är intresserad av än.. eller vilka kanske... Kul var det iaf att titta på dom duktiga artisterna :)


hade velat ha förstoringar på mina nära och kära o ha på den väggen som än inte har några tavlor på sig.. vill ha mina syskon där och mina syskonbarn.. för snart är dom ju två!!! längtar efter den lille dansken som snart ska titta ut :)


imorgon är det klassfest... ska bli väldigt intressant! tänk om alla blir helt konstiga med lite alkohol i kroppen? vad vet man liksom? alla är kanske otrogna med alla eller så blir det värsta bråket?? som sagt.. intressant... o kul :D


Nä... måste äta nått nu. Blev bara lunch idag... hehe jag och mat :P

Puss

Mius


P.s mår liiite bättre idag...

Av Maria - 17 april 2008 00:51

Dagen sög verkligen när jag vaknade. Fortfarande känns det som att mitt hjärta är helt åt helvete men någonstans känns det ändå okej. Han finns ju där ändå. Pratade innan och det känns faktiskt lugnt. Ingen har ju någon annan och vi är vänner. Vad mer kan man önska? Men självklart är det tungt... som fan.....


Jobbade idag. På fritidset. Älskar att vara där. Så sjukt soft och så underbara barn. Min förkylning satte dock stopp för att min aktivitet lite men men... Ritade en massa iaf :) Sen hem till mamma.. Gråta ut lite och somnade på hennes soffa några timmar. Det behövdes. Efter det stack jag med Helen o Steffi o sola. Kändes skönt att göra nått normalt idag.


Kom hem vid halv elva. Pratade med Sanna, kändes väl inte hel kul men jag hopppas att vi löser det en dag. Det är endå en av mina äldsta vänner men just nu är det lite kämpigt. Sen fördrev jag tiden med att leka 20 frågor med andreas på msn (igen). Tycker så jävla bra om honom. Sjukt bra vän och grymt stöttande just nu! Tack!


Min chef ringde mig halv ett och ville att jag skulle sjunga för en gittarrist haha! Vad gör man? Jo - man sjunger! 3:e singeln är på g.. känns bra! Vill inget hellre än att jobba nu känner jag. Det tar upp all ens tid och det behöver jag.


Imorgon är det skola - litteraturseminarie. Usscchh.. Har ente läst bokfan heller. Får bläddra i den på tåget imorgon. Sen är det hem till hbg som gäller och jobb. Auditions för senza.. ska bli intressant! Känns skönt att man inte behöver göra så mycket auditions längre, det är ett helvete! Man är så jääävla nervös och man vill sååå gäääärna bli vald! Lycka till alla imorgon :) Vet hur ni känner det.. been there done that!


På fredag är det klassfest sen vidare till LA som gäller. Hoppas att några fler girls hänger på.. Annars får jag väl leka med pojkarna själv :) Ska iaf festa som en häst i helgen.. supa bort mina tårar. Nä.. men typ. Sen på söndag så ska jag jobba lite och sen får vi se om jag kanske åker hem om Philip. Hade nog vatt bra att ses och prata lite. Och vi har sagt att vi fortfarande ska träffas så... Vi får se hur det blir.


Nu ska jag sova.. borde sovit för läääänge sen, men men! Godnatt alla söta och tack för allt stöd folk har gett mig idag! Ni är bäst! Älskar er alla!

Puss

Mius


P.S Såg fresten att folk lagt upp saker från körslaget på youtube.. känn sjukt att se sig själv på youtube... Trivs inte helt med det. D.S

Av Maria - 16 april 2008 08:24

idag känner jag bara att allt är ett stort svart hål.. har knappt kunnat sova nånting och tårarna började rulla så fort jag slog upp ögonen. hur fan ska man orka detta? jag vet att vårt beslut är det enda rätta men varför känns det då så fel just nu? visst, man kan inte ha ett dåligt förhållande bara för sakens skull... men på nått sätt så var det bara så jävla tryggt att veta att det trots allt var vi.


jag kommer sakna så jävla mycket. Hans familj, våra gemensamma vänner, alla roliga stunder som vi haft tillsammans, vår fina lägenhet, att bara mysa rundor i hans kläder... men mest av allt kommer jag sakna honom. det finns ingen annan som kan göra mig så glad. ingen annan har gett mig en zlatan plansch i födelsedagspresent. ingen annan har jag vaknat bredvid så många gånger som han. ingen annan har jag varit så stolt över att kalla min pojkvän. vi hade det så jävla kul på vår resa, och på balerna, och på familjemiddagarna, och på alla restaurangbesök, alla hemmakvällar, alla interna skämt.... fan, jag är så sjukt sentimental nu. men jag kan inte göra något annat idag. idag kan jag bara vara ledsen och sörja honom.


men jag vet att detta är det bästa. hur fan ska vi annars kunna lösa det? samtidigt är man så besviken på sig själv att man inte kunde reda ut det, att man inte lyckades. när jag träffade honom kände jag bara "detta är rätt, nu är jag hemma". Och han har verkligen lärt mig såååå mycket om mig själv. Fan hela min "vuxentid" har jag ju spenderat med honom! Radarparet som tjafsade en hel del men som älskade varandra ännu mer...


jag är sjukt glad för alla minnen och innerst inne hoppas jag nog att det kommer komma en dag då vi kan hitta tillbaka till varandra, men jag vet att det inte är rätt nu. trots det så kan jag inget annat än att sitta och gråta ögonen ur mig idag och tänka på hur fan livet ska gå vidare utan honom? för fyyy faaan vad jag älskar honom, det är fan löjligt!


Mian

Av Maria - 15 april 2008 22:32

nu har vi bestämt oss. och det känns egentligen rätt skönt. men samtidigt för jäävligt. för du är mitt allt. fattar inte hur jag ska klara nått utan dig vid min sida.... vi har fan levt ihop! du vet allt om mig.. du skulle vara hos mig alltid. Hur fan kommer det bli nu?


Kommer alltid älska dig och jag är sjukt glad över alla dom fina stunderna vi haft tillsammans.


Maria och Philip 4-ever.

Av Maria - 15 april 2008 00:34

jahapp.. videon är alltså INTE klar då nä.. satan... blir mer inspelningar men som tur är på hemmaplan :) Har inte tid att åka iväg.. Sjukt mycket skola nu också.


Kent lät lite lessen.. tyckte synd om honom :( Vi löser detta.. ibland blir det kass helt enkelt... då får man börja om :)


Puss alles


mius

Av Maria - 14 april 2008 21:32

Ikväll tänker jag på Engla. Kan man göra något annat?? Tycker allt känns så litet i jämförelse.. För vilket problem i världen kan vara större än att det fortfarande finns så sjuka människor som den mannen som mördade Engla?? Tänker på alla mammor.. Måste kännas som en kniv i hjärtat.. Måste kännas som att man skulle vilja ha sina barn i koppel dygnet runt när sånt här händer.


Jag hoppas o ber att et en dag kommer finnas en värld där alla barn ska få leva i lugn och ro. Där inga onda vuxna finns. Till Engla - vi tänker på dig!


Mian

Av Maria - 14 april 2008 14:46

vatt i skolan sen tidigt.. satt hos sebbe till sent.. det är INGEN bra blandning :P hahaha :P Men det var kul ho sebbe och det var kul i skolan så jag ska inte gnälla. Nu ska jag snart städa här hemma lite.. mååååste verkligen det :) Hahaha.. ni skulle sett mitt place nu.. usscchh...


Igår va iaf mysigt hos sebbe.. jag steffi och vicke kollade halvkass film (mohahah) och snackade skit :) Steffi är sjuuukt fin i sitt ljusa hår.. tänker på det varenda gång jag ser henne. Galet! Synd fresten att helen inte var där igår.. var va du din lilla räka?? ;)


Ikväll ska jag jobba.. trodde inte jag skulle det men ack va fel jag hade :) Men världens sweetaste producent dennis och jag ska ses vid halv sex ändå. Kan bli ganska kul :)


Funderar på om man kan använda bloggar för att få fram pr till ya singeln.. vad tror ni om det? Är bloggen ett bra reklamställe??


På fredag ska vi ha klassfest :) Sjuukt najs kommer det nog bli :) Har aldrig festat med klassfolket så det ska bli skoj att se vad dom går för :) Jag och bagarn har planerat hahahaha...


Imorgon ska jag nog jaga upp philip här.. om han är ledig? Vad vet jag :P Är jag själv förresten ledig?? Humm... Måste kolla det!


Nä.. powernap nu sen städning sen jobb :)


Puss

Mia

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8
9
10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards