mian.

Alla inlägg den 3 april 2008

Av Maria - 3 april 2008 22:54

Stockholm nästa nu... Återigen, tack alla i spanien för en oförglömlig resa :) <3 till er!


Sthlm om några timmar. LOVA ATT RÖSTA!!!!!! Tack :DD We love u....


Puss o godnatt!

Av Maria - 3 april 2008 13:52

Jag vill inet vara hemma just nu - jag vill tillbaka till Spanien!!! Alltså jag har skrattat så jag har gråtit. FY FAN VILKA UNDERBARA MÄNNISKOR DET FINNS!!!! Jag har vääääääärldens bästa jobb. Punkt.


Jag var i Spanien för att spela in en musikvideo. Får inte berätta mer utan ni får vänta tills 28 april då allting släpps. Hur som helst reste jag med ett crew på 12 man med kameramän, statister, stylist, assistenter och självklart artister. Jag grät när bilen kom och hämtade mig för jag var bara så jävla trött på allt just då. Trött på folk som vill mig illa, trött på ekonomi, på skolan and so on.. Det gick över efter 3 timmar med dessa söta människor.


Cicci - sjuukt go tjej från Åsa utanför Kungsbacka. Fy faaaan va vi har skrattat och kämpat dessa dagar. Vi är forever and ever and longer then that...


Ida - Hahahahaha! Det är allt man säger i Idas närvaro. Hon är verkligen galen i huvudet och gör och säger allt det som man inte själv gör haha!


Josephine - underbar assistent som vill alla så jävla väl.


Kent - fina chefen som ibland yrar men som verkligen gör allt i sin makt för att saker och tinga ska bli så bra som möjligt för alla. Och som verkligen kan få en att skratta när man mår som sämst. Dessutom är han bäst på att ge tröstkramar!


Andreas - SJUKT KUL KILLE!!! Han räddade fan min dag igår. Underbar kameraman dessutom att jobba med och jag tror att det blev riktigt bra det vi gjorde tillsammans. Fick mig dessutom årets skratt när jag lurade in honom i ett litet rum där han blev nedsprutad från en toalett. Därav namnet Pisse-Nisse.


Jari, Loppan, Katja, Puffe, Ajje, Fluffy... ja alla ni andra - ni är grymma!

Kommer sakna alla sjukt mycket men vi har en del bitar kvar att filma som ska filmas här i Sverige så jag lär träffa alla typ nästa vecka.. men ändå..... Vill vara med dom heeela tiden!


Nä, inte hela tiden, saknade väldigt många här hemma ochsa. Girls, ni vet vad som gäller nästa vecka va??


En seg sak var att mina brillor förvann på resan.. Det kommer bli dyrt.... :( Fasiken!


Imorgon åker jag till sthlm kl 7 på morgonen. Kommer hem söndagnatt. Ska också bli sjukt kul för jag verkligen älskar alla dom också!!! Fy fan.. jag älskar detta jobbet. Även dom riktigt dåliga stunderna är riktigt bra i jämförelse med dom dåliga stunderna på de "vanliga" jobben jag har haft. Älskar Älskar Älskar.... <3<3<3<3<3


Ska passa på att hänga lite med min familj idag. Saknat dom.


Puss alles

Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8
9
10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards