mian.

Alla inlägg under mars 2008

Av Maria - 7 mars 2008 00:49

Läste precis Blondinbellas blogg (by the way sjuuukt underhållande!!) och blev lite ställd. Ungen är för fasen bara 17 år!!!!! Fan va hon har hunnit med då....

Men hur va jag som 17 åring?? Yr är det första ordet som dyker upp. Och nog ganska hoppfull. När jag var 17 stack jag till Magaluf och levde livet. Gick i gymnasiet.. Festade med gänget från Tych på helgerna.. Köpte linnen på Spirit varenda gång man skulle på partaj..... Ja.. med andra ord - jag gjorde en jevla massa saker som jag varken har tid eller råd till nu. Sånt är livet.


Men helt seriöst, fan va livet ändrar sig fort!! Det är ju för attan bara 4 år sen!!! Nu går pengarna till räkningar och Spiritlinnena lyser med sin frånvaro. Så vad var bäst?? 17 eller (snart) 21?? Jag är splittrad. Det var jävligt kul att bara tramsa bort tiden och göra det som föll en in. Samtidigt är det sjukt skönt att ha "tatt sig loss" och att stå på egna ben. Jag känner mig själv bättre nu. Jag är säkrare nu. Jag vet vad jag klarar och vad jag inte klarar. Jag kan få lov att göra mina egna val. Ja, det är alltså bara jävligt najs nu.


Fan va jag flummar. Kommer inte gå till skolan imorgon. Är för trött och har för mycket annat att göra.

Godnatt alla nu.

Pusss puss alles

Mius

Av Maria - 6 mars 2008 14:57

vaknade efter att ha sovit SJUKT skönt i lund. Det är fan annorlunda att vakna upp bredvid någon... även fast det är jääääävligt skönt att ha en hel dubbelsäng för sig själv också :P


stack till malmö och hade min lilla 4:a i drama :) Mysigt på nått sätt att komma dit :) Nu känner man ju dom så bra så det är sjukt kul nu :)


Sen pös jag vidare hemmåt :) Kom upp till min nåååågot stökiga lägenhet. Måste fan ordna det... Sen dess har jag suttit här. Betalt lite räkningar.. snackat med Vicke, Ricco, Denniz o Krille... Hahaha lät som ett riktigt harem där :P Nu ska jag dra hem till mamma och sen en sväng till doktorn.

Efter det ska Vicke komma hit så jag får nog städa lite innan.... Hahahahahaha :P

'

Vad är det på tv ikväll??


Fan va trist detta inlägget blir??  Ja-.. sorry då!!! Ska försöka vara mer intressant innan jag går och lägger mig idag. Men vad fasen ska jag skriva om då?? jag är rätt tråkig alltså. Helt seriöst!


Puss alles

Mius


ps. Vicke och jag har känt varandra i snart 20 år. Vill bara "rub it in his face" hahaha :P  D.S


Av Maria - 5 mars 2008 08:31

vaknade av mig själv lite innan 8 idag... :) najs!! hoppas att idag blir en bra dag :)


idag ska jag:

- jobba 11.00 till 16.00

- sticka hem till mamma för att skriva ut en blankett

- fixa ihop allt till min lektion imorgon

- se till att vårt bord på cardan blir bokat tills på lördag :)

- ev. åka hem till philip och kramas med honom

- städa lite

- kolla upp vad jag vill ha på strawberrynet.com

- hämta mitt paket som jag har slöööat med nu i några dagar :)


kan det bli lagom?? haha

har frörresten inte terrat er om björn gustafsson på några dagar nu.. hur känns det??


vad händer i helgen fresten?? på fredag blir det jobb. På lördag ska vi fira helen som faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan (hahaha) och på sndag blir det bakis dag med ebbe hemma hos mamma :) låter tooooppen!!!!

sen jobbar jag lördag nästa helg och efetre det är det en heeeelt leeeeeedig helg innnan det är dags för STOCKHOLM!!!!!!!!! Here we fucking come... :) Jag längtar som attan!!! Ska bli så sjukt kul... Sen får vi se hur mycket ledig jag får i vår... liiiite får vi väl hoppas :) Måste ju kela med mina nära o kära haha :)


nä.. ta hand om er idag!

Pusss pusss

Mius

Av Maria - 2 mars 2008 22:22

i den fiiiine... Nä fan va jag tjajar om honom!! Har ju för attan kille :) En söt sådan dessutom som just nu sitter i min soffa och käkar kebabpizza :) loooovely kväll och dag måste jag säga :) repat med kören.. ja just det, glömde jag säga det?? Från 29.e mars kan ni se mig på tv 4 varje lördag kl 20.00 i programmet "Körslaget". Ska vara en av körmedlemmarna i den skånska kören så looooooooova att rösta!!!! Igår va vi på audition och kom med direkt :) Naaaajs!!! Mycket händer med musiken nu :) Det negativa är dock att jag får vara utan mina vänner, min familj och min philip en del... men ni finns kvar när jag kommer hem va???? lova det....


Nä.. nu ska jag återgå till min boooy och mina dagrömmar om Björn Gustafsson hahahaha!!!


Måste fresten tacka Krille igår också för en trevlig kväll (trots att man va pensionär hahahaha!!! som jag och markus skrattade :) hahaha!!) Mina vänner är fan guld!!!


Puss alles

Mius

Av Maria - 1 mars 2008 01:32

Alltså denna man har fan allt!!! Vem pratar jag om?? Jo självklart Björn,älsklingen, Gustafsson!!! Han hade fan inte behövt fråga två gånger ;) Söt som socker, charmigare än fan, ROLIG!!!!, och lite pojkaktigt bly... oooohhh I LOVE!!!!


Dagens inlägg är alltså en ren hyllning till honom - my drem!!!

(Philip.. jag har inte glömt dig hahaha!!!)


I LOVE U!!!



Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards