mian.

Alla inlägg den 12 mars 2008

Av Maria - 12 mars 2008 22:16

Men vad håller dom på med??? Morgonsoffan måste ju vara det säääämsta programmet på länge. Här satt man med frväntningar höga som skyskrapor och så gör dom såhär!!! Skämms SVT!!! Men Björn va ju lite söt iaf.. Alltid något!!

'Nä nu ska jag pussa på min sjuke pojkvän.

Puss alles

Mius 

Av Maria - 12 mars 2008 16:37

... på att säga att jag ska va ledig och sen inte vara det hahaha!! Alltså det är fan underhållning på hög nivå!!! Jag säger ALLTID "ååhh där ska jag vara ledig några dagar och inte göra nånting" men det var fan riiiktigt längesen jag levde efter det haha! Såhär ser schemat ut nu:

- Idag: har vatt i skolan, sen pluggat i 3 timmar, nu snart iväg för att skriva ut allt tills imorrogon hemma hos mamma (sjukt mycket papper)! Sen hem till Lund, sola och eventuellt träna en stund, har lust till det, får se vad jag pallar när jag kommer ner dock. Sen mysa lite me Phille såklart :)

- Imorgon: Upp tidigt som fasen för att dra ner till Malmö till min praktik grupp och undervisa dom i draaaama :) Imorgon är sista gången så vi ska "knyta ihop säcken" så att säga. Fattar inte att det redan har gått 7 veckor... Sen direkt hem för att börja skriva på rapporten samt repa inför lördag, leta fram kläder osv.. (gör alltid det i sista stund men faaan inte denna gången!) Kvällen lär gå åt till att träffa folk.

- Fredag: Skriva klart rapporten är min plan men vi får väl se hur det blir med det hela. En bit ska iaf vara klar när helgen är kommen. På kvällen ska det bli drinkar hos mig med damerna, aknske lite let´s Dance också om man har tur haha.

- Lördag: Repa repa repa.. så ser alltid dagarna ut innan gig. Hatar att inte vara 10000% förberedd så det blir nog så. Måste även titta igenom körlåten lite till så att allt är perfekt. Gigar sen på kvällen.. lär va hemma runt 5 :)

- Sova hela dagen.. och sen upp o plugga! Kanske åka ut till min Pappa eftersom jag inte har sett honom på sjuuukt länge! Får nog ordna det....

- Måndag: Skola heeela dagen sen direkt till Kents place och leka lite där. Lär komma hem lagom till sängdags.

- Tisdag: Göra klart projeketet samt jobba hela eftermiddagen sen direkt till körrep i LA på kvällen. Kommer hem..sent.

- Onsdag: Skola inför examinationen.


Jaha... det var en vecka framåt det. Måste dock storstäda också någon gång i helgen. Här är smuuuuutsigt!!!! Måste åtgärdas.. Städa och tvätta får det bli på söndag kanske.. eller lördag?? Får se.


Nä.. åter till skolgrejjs nu :)

Puss alla!!


Mius


Bjuder på en bild i dåligt showsmink också. Bara för att jag och kent pratade showsmink igår haha!! 

Av Maria - 12 mars 2008 13:23

Ibland går det upp för mig hur viktigt kreativitet är för mig. Skulle verkligen inte klara av att inte jobba inom ett område som inte har något med konst alls att göra. Då menar jag självklart inte måleri enbart utan mer områden där man på något sätt är beroende av sin konstnärliga sida typ musik, skådespeleri, måleri, inredning, design osv osv... Det hade bara känt så meningslöst att hålla på med något som inte var inom denna genren. Ibland kan jag inte förklara för andra människor varför vissa saker är så viktiga för mig. Till exempel har jag en tes om att jag aldrig kommer köpa något till mitt hem som jag inte tycker är estetiskt tilltalande. Detta gäller även typ en potatisskalare. Jag äer hellre oskalad potatis än att ha en ful potatisskalare. Nu ska det ju tilläggas att allt som jag anser vara vacker kanske inte upplevs vackert för andre men hemma hos mig är det diktatur - jag bestämmer. På grund utav detta så hatar jag en del fenomen:

- Plastförpackningar, alltså sådana som saker ligger i när man köper dom. Finns det något fulare?

- Post. HATAR brev och reklamblad och sådant för man måste ju lägga det någonstans och då pajjar det mitt vackra hem.

- DVDfilmer.. även detta ett väldigt fult komplement i inredningen som alltid tycks ligga precis där man inet vill att dom ska ligga.

- Förpackningar av olika slag. Typ förpackningar till bomullstops eller till flingor eller vad fasen som. DOM FÖRSTÖR!!!!!


Jaja.. nu har jag gnällt nog. Nu ska jag chilla lite med en frukt och grönt te (idag igen!!) och sedan ska jag skriva en del till skolan.

Ta hand om er!

Puss

Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards