mian.

Alla inlägg den 13 mars 2008

Av Maria - 13 mars 2008 23:26

Halleluja va lycklig man kan bli!!! Jag ska åka med!!!!!!! I love u Kent!!! Du är fan en klippa i vinden alltså!!!! Att man kan bli såhär glad, det är ju löjligt!! Helt plötsligt blev detta en helt underbar kväll från att ha vatt en lite halvseg kväll... Men KENT lös upp den... stjärnan min!!! Är så jääävla glad för honom, helt seriöst!  Är dock så sjukt kass på att säga sånt så jag får hoppas att han läser detta så att han får reda på det denna vägen... Kärlek!!!! Vad kan man göra för att visa sin tacksamhet?? 2000 rosor?? En skock turkiska kameler?? Trycka hans ansikte på en ny sedel , 14-lappen??? KENT VAD VILL DU HAAAA????


Haha tur att du känner mig vännen.. annars hade du tyckt att jag var sjuk... Kärlek till dig idag ska du veta. Mycket sådan!


Mius

Av Maria - 13 mars 2008 22:57

jag vill också med... hoppas kent kan fixa det !! jag viiiilll!!!!!!!!!!!!! Helvetes Stockholm annars...:(

Av Maria - 13 mars 2008 20:39

I så fall är jag grönt te. Fy faaaan va jag dricker grönt te!!! löööjligt... Vet egentligen inte varför? Drack det fö nått år sen och tyckte väl inte att det var någon större höjdare.. MEN NU!! Har snart förbrukat ett helt paket typ.. sen i måndes!! O M G!


Pratade precis me lilla Helen. Hon hade vatt och tränat. Det borde jag också göra. Vet inte om jag ska avsluta mitt abonnemang på 24/7 snart kanske.. jag tränar ju aldrig där! Hade velat simma mer.. Älskar ju att simma! Det ska jag göra om nån vecka känner jag. Ta med min lilla systerson och bada (ja hans mamma också...) och sen ta en liten avstickare in i stora bassängen och ta ett par längder :) Kan nog bli rikigt bra!


Har jag glömt säga det kanske? Jag ska bli tunn nu, riktigt tunn! Nä.. alltså inte "sjukt" sjukt smal men smal... åtminstone smalare än innan. Jag och Johanna har ett bet - ett kilo minus i veckan tills tv4 tiden är över. Det blir minst 7 kilo då. Kan nog vara lagom.. sen är det "hej Beachen 2008!!!" hahaha.. One can always dream... Nä men seriöst, jag har på allvar bara ätit nyttigt nu i tre dagar och det känns fan! Jag är piggare och jag känner mig inte lika seg i kroppen.. Ska fortsätta såhär. Jag vill.


Puss alles

Mius

Av Maria - 13 mars 2008 14:32

fick p-böter idag utanför min praktikskola. Kul att den ligger i ett område där det finns typ 3 p-platser. tack tack tack. jag är 300 spänn fattigare. fasen.. dom tänkte jag ju ha trevligt för imorgon kväll. fan igen.


jaha.. vad har mer hänt idag? typ inget. varit där på skolan och nu sitter jag här. ska plugga men har inte riktigt kommit dit än. Har läst en massa bloggar dock och det är ju alltid nyttigt.


Imorse solade jag. Blev röd som e kräfta. Jag lär mig aldrig haha.


Vill ha nått fint. Typ en tröja eller kanske ett par skor. Ellker smink? Vad vet jag. Fan va jag låter ytlig. Det är jag. Ibland i alla fall.


Måste diska. Nu. Såhär uttråkad ser jag ut nu.

Av Maria - 13 mars 2008 08:43

Jahapp.. vaknade nyss.. eller egentligen inte. Philip är sjuk och har legat och hostat på mig hela natten. Mysigt. Hoppas för fasen inte att jag blir sjuk nu för det har jag icke tid med. Och hoppas han är frisk för jag vet att han har en viktig sak i morgon kväll som han inte vill missa, pojken min! Jaha any case... Nu ska jag snart gå iväg och lägga på pengar på bilen. Parkeringssystemet här i Lund är fan kasst! Inga gratis p-platser nånstans.. 10 spänn i HALVTIMMEN får man pröjsa för att stå utanför huset. Undrar var alla p-pengar går?? Ja jag kan ju gissa iofs att det är vi själva som "får tillbaka" dom på något sätt men ja... vem vet?? Kanske sitter nån rik lapplisa nånstans i vårt avlånga land och lägger alla sina tior i olika små högar dagarna i ända.


Är fortfarande besviken på Morgonsoffan. Men å andra sidan är där ju en tid mindre att passa i veckan nu om man inte slaviskt ska följa det. Kan lika bra kolla bara björn snuttarna på SVT´s arkiv sen. Grejjen är att det var ju smart humor men tyvärr alldeles för överdrivet på någo sätt. Och alldels för dåliga skådespelare på vissa ställen. Fan.. inte för att jag är något proffs men till och med jag hade kunnat spela lite bättre här och var. Det liknade mest våra improvisationer i skolan. Dåligt. Men återigen, älskade Björn. Kan man göra något annat? Han är min dröm just nu haha!


Undrar vad man har hemma som man kan pilla i sig i förebyggande syfte för att inte bli sjuk. Vitaminer? Slemlösande (oj sicket trevligt ord!)? Någon som har något bra tips på anti-förkylning???


Nä... ska dra nu.

Puss alles

Mius   

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards