mian.

Alla inlägg den 16 mars 2008

Av Maria - 16 mars 2008 23:27

Nu har vinjetten för Körslaget som jag ska vara med börjat gå på TV. Känns kul. Ska bli skoj att var en (om än liten) del i denna cirkusar. Jag gillar cirkusar. Vill ha mycket fart och fläkt omkring mig :) Då känns det som bäst :)


Haha jag vet typ ingenting om programmet än men läste lite på TV4's hemsida så nu är jag lite klokare. Det kan ni också göra http://www.tv4.se/1.339581/2008/03/14/siw_malmkvist är länken. Det är Siw som ska leda vår kör. Hon är verkligen helgrym! Sjukt proffsig och bestämd när det gäller :P Men det är bra, då blir det mycket gjort! Vi kommer åka upp först helgen 26-28 mars och sedan helgen också och själklart kommer datorn häng på så att jag kan uppdatera lite. Ni får heller INTE GLÖMMA ATT RÖSTA på oss!!!!! Lova?? Vi vill ju stanna läääääänge i Stockholm!!!!!!!


Detta blir en rolig vår... känner det redan.

Puss alla

Mius

Av Maria - 16 mars 2008 22:37

Myyyycket god fiskplanka på Tycho idag. Lät dessutom sjukt nyttig när jag beställde in "en fiskplanka och ett glas vatten". Sabina tittade snett på mig och himmlade med ögonen haha! Men gott som attan var det :) När vi var klara fick Sabina tokköra mig till centralen för Adam på Tycho segade så det tog ett halvt liv att få notan haha! Tur att man har vänner som vet hur man trampar på en gaspedal :D Love u baby... :)


Nu sitter jag här hemma :) Insåg precis att jag inte börjar förrän 13.00 imrogon :) Najs! Sen bär det hem till hbg men sen tillbaka till malmö tror jag? Ska iaf sova hos Philip på natten :) Mys :) Ska krama honom riktigt hårt känner jag! Är fan helt utfattig på kärlek theese days!! Hahaha... Men det ska jag ta igen ska ni se! ;)


Stackars lille Björn Gustafsson som fick fly från schlagerefterfesten! Fan, hur kan folk va så påflugna?? Haha, hade jag varit på den efterfesten hade nog inget kunnat ta mig därifrån! Jag vill också gå på asglassiga partyn iförd kort klänning och grymma heels!! Men här sitter man i jeans och rosaprickiga strumpor, inte riktigt lika fab.. eller vad säger ni? :P


Fan va kul det hade varit att ha grymt med cash så att man kunde köpa typ vad man ville. Men samtidigt, det jag hade velat köpa hade nog mest varit typ presenter till systersonen eller typ saker till min lägenhet. Behöver nog verkligen ingeting egentligen. Jo! Jag behöver nya showstövlar.. fy faaasen vad sönder dom är nu!!! Och dom är INTE fräscha efter typ 50 spelningar haha! Men jag älskar dom.... Men annars behöver man ju egentligen. Det är bara saker man "vill ha". Som en resa till solen, ännu fler skor, en fin väska, kanske en ny TV eller.... Nä nu drömmer jag mig bort. jag har det fan skitbra!


Puss alles

Mius

Av Maria - 16 mars 2008 17:42

Kände att jag var lite halvsliten i rösten igår. Hade väl skrålat med i "hero" alldeles för mycket haha! Men men det blev rätt ok ändå :)


Idag har jag sovit bort en stor del av dagen.. efter det var jag och mamma o handlade och nu snart ska jag dra iväg till Sabina och LA! Najs... :)


Imorgon blir det full rulle och likaså på tisdag, onsdag och torsdag... sen är jag leeeeeeeeeeeeeedig i en vecka! Fy fan va skönt det ska bli! Ska njuta jävlar i det.. har några saker iplanerade men det är det lilla kan jag säga :) Livet leker :D


Nä.. g2g!

Puss alles

Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards