mian.

Alla inlägg den 9 mars 2008

Av Maria - 9 mars 2008 23:10

Har gjort sånna här inlägg förut men det var jävligt längesen så det får bli en rerun. Vill i kvällens inlägg bara tala om för en del personer hur speciella dom är för mig:


1. Alla mina vänner. Vill inte skriva ut några namn för jag är rädd att jag glömmer någon och det är det sista jag vill...!! Vill iaf att ni ska veta hur otroligt speciella ni är. Ni har den senaste tiden stöttat mig igenom en massa jobbiga saker som jag vet att jag inte hade klarat utan er hjälp. Hade dessutom aldrig klarat att jobba med vad jag gör eller ta dom beslut som jag har tatt om jag inte varit säkert på att ni backar mig. Har dessutom så jävla roligt när jag träffar er!! Skrattar oftast 99% av tiden som ni är i min närhet!! Tack som fan för att ni finns. Älskar er mer än jag någonsin kommer kunna säga.


2. Mammas familj och Pappas familj = hela min familj! Hade jag fått frågan för 10 år sen hade jag aldrig svarat att jag skulle växa upp i en helt underbar "ihopsatt" familj fylld med sjuka personligheter, men så blev det. Och jag lovar, jag skulle aldrig byta ut det för någonting. Ni är så sjukt olika allihop och det är liksom det som gör det hela. Återigen måste jag tacka för erat grymma engagemang i det som jag valde att göra och i ert helt vansinniga stöd! Var hade man varit utan er? Finns inget bättre än att veta att vad jag än gör så har jag ett hem hos er. Älskar er familjen Månsson-Jeppsson-Håkansdotter-Holmberg. 4-ever.


3. Philip. Jag kan hata dig så hårt så det är helt sjukt ibland. Du kan driva mig till vansinne. Jag kan skrika och gråta och helt enkelt vara helt förstöd på grund av dig. Du lockar verkligen fram allt det sämsta i mig ibland och du får mig verkligen att känna hur det är att leva. Och det behöver jag. För du tar också ner mig på jorden och håller fast mig där. Och du får mig att vilja mer, att dra ut allt det vansinniga och galna delarna i livet. Jag älskar det. För jag är aldrig starkare än när jag har dig vid min sida. Du vet precis som jag vad vi delar och du har verkligen fått mig att inse att det räcker att du och jag har koll på det. Så tack för att du gör mitt liv till ett smärre helvete ibland och för att du förvånar mig med att vara den mest underbara person i världen när jag minst anar det. Jag älskar dig, jag saknar dig när du inte är här och jag njuter när jag inser att bara du kan förstå vissa delar av mitt liv. Stanna här.


4. Alla dom små. Alla barnen i min närvaro. Ni gör mig så jääävla lycklig! Att se er växa upp är en sjukt stor gåva! Önskar er all lycka och lovar att vara världens bästa moster/faster/vän/vuxen i er värld.


5. Alla jag jobbar med. Jag har haft sånn grym tur att ingå i team som är så öppna och härliga att ingå i. Och som besitter så mycket kunskap och erfarenhet som ni gör. Jag lär mig av er hela tiden och jag njuter varje sekund. Vad hade jag gjort utan er? Ni är ju dom som för mig framåt och som får mig att nå större och större mål hela tiden. Dessutom älskar jag er för att ni tar så stor hänsyn till vad som är viktigt i mitt liv och jobbar så hårt ni kan för att allt ska bli så smidigt som möjligt för min del. Det känns helt underbart att ha er nära mig och att arbeta tillsammans med folk som har blivit några av ens närmsta vänner. Älskar er till döden, det vet ni.


Ville bara uppmärksamma vilken tur jag har ikväll. För jag har sån gryyyyym tur!!! Just nu händer det vääääldigt mycket i mitt liv och därför känns det grymt att ha så fian männsikor omkring en som tror på en. Som jag har sagt - älskar er!! Kan inte säga mer.


Puss puss alles.

Mius

Av Maria - 9 mars 2008 12:31

Alltså jag har tänkt på det med tatueringar.. Såg precis Eros Ramazotti (stavas det så?)  på tv och kunde inte missa hans feta underarmstatuering. Såg så jääävla sjukt ut!!! Grått hår liksom också en skitstor tatuering i tribalstil hahahah!!! Skrattade lite för mig själv och viskade nått om gubbsjuke lille vän... Men sen insåg jag : DET ÄR JU FÖR FASEN SÅ VI KOMMER SE UT!!!!!!!!

Haha tänk min ägel som jag har på höftbenet, den kommer man för fasen få bläddra fram om 20 år... Och stjärnorna på foten lär ju inte heller va så snygga.. Och hur charmigt kommer Helens pussmärke på häcken vara när vi sitter på nått vårdboende?? Hahaha men lite kul kommer det att vara! Vi 80-talister kommer ju ge våra barnbarn ett gott skratt iaf när dom inser att farmor och farfar har alla möjliga skumma budskap inristade på kroppen hahahaha!!! Gud vad vi kommer skratta åt detta...


Och ändå vill jag skaffa fler tatueringar.. hur fan går detta ihop??

Förvirrad.

Av Maria - 9 mars 2008 11:31

.. och jag och Helen blev alldels för fulla och fick dra hem lite efter 2 hahahah!!! Men god var maten, våra cosmos var perfekta och ja... glädjen var på topp!!! Jeeevla trevligt med andra ord!!!


Undrar dock bara lite över hur vi kom hem... humm??? Hahahaha...


Idag blir en jävligt soft dag. Det kan jag lova haha! Duscha snart kanske?? Ska sola ikväll :) Najs!! Ska nog hinna hem om mamma också och krama Ebbe som blir lite passad :) Loooove him!!!


Puss alla!!!

Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards