mian.

Alla inlägg den 11 mars 2008

Av Maria - 11 mars 2008 23:41

Efter som min iPod har tackat för sig fick jag idag införskaffa en ny... Denna blev det.. Rosa och söt! Jag är nöjd :)

Av Maria - 11 mars 2008 23:24

Hade det inte vatt ganska najs egentligen... Har nu lyssnat på Björn x antal ggr och kommit fram till att så bordus (oj.. fiiina ordet) som han är kanske man inte behöver vara men visst är det ganska hett när någon talar om för en ganske rejält ordagrant vad den kan tänka sig att göra med en?? Kan behöver man inte sjukga "vi ska ligga med varandra" som Björn Gustafsson men ändå liksom, tror att folk borde vara lite mer rätt fram liksom! För som sagt, det är ganska härligt....


Det blir inte så mycket sånt numera i mitt liv dock. Nu ska vi ju inte måla fan på väggen här men liksom.. jag har ju haft förhållande nu ett tag och man blir ju lite bekväm. Man är fan egentligen för jävla dålig på att komma ihåg dom sakerna som triggade en från början eller som man fastnade för. Nu går det lite på rutin ibland. Visst finns det en viss trygghet i att alltid veta vad som ska hända eller hur den andre reagerar och så men spännande är det ju inte direkt... Fan! Kommer ihåg första kvällen jag va hemma i Philips lägenhet. Han lagade mat till mig och sen låg vi och mös framför en film i soffan. När det blev dags för mig att sticka hemåt lade han armarna om mig bakifrån och viskade att jag gärna fick sova över om jag ville. Vad tror ni jag valde?  :P Varför gör man inte sånt nu?? Why??? Istället får han väcka mig i tvsoffan efter att jag har nannat i typ 3 timmar och mer eller mindre tvinga mig till sängen eftersom jag helt vill ligga kvar på soffan och sova hela natten. Därefter gör man en snabb make over genom att ta av sig sminket och blotta sitt...vackra jag :( Sen av med kläderna, hoppa i sängen, rulla över på sin egen sida och tacka för sig. Rutin rutin rutin...


Så såhär ska vi göra: Jag ska bli lika söt och porrig som man är i början av ett föhållande men då ska jag också få en massa värmande kommentarer och heta blickar.. deal?? Hahahahahahaha dagens skämt!!


Förlåt mig.. jag flippar bara idag. Fick bara ett infall men delar av detta är nog fan sanning - lite mer vardagsporr tack!!! Hahahah!!!! OBS!! Fulla män som är typ 30 år äldre än en själv och som fäller en sliskig kommentar på nattklubben gälls inte!!!!


Fresten idag har mitt nya liv börjat (igen): Kvällens fika med Steffi bestod utav grönt te och ett äpple. Hur nyttig är inte jag??? Nu ska jag satan bli tunn som en sill här ;) Tror jag kan må bra av ett lite mer hälsosamt liv. Dock borde jag fimpa mina små giftpinnar också men... vi får ta en sak i taget nu. Jag lovar, en vacker dag!!!


Älskar er alla!

Puss Puss Mius

Av Maria - 11 mars 2008 11:39

Vem fan kan komma på allt detta????

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards