mian.

Alla inlägg under mars 2008

Av Maria - 23 mars 2008 22:37

Nu är rapporten klar!!!! Tjooohoo :) Sjukt skönt... Philip har vatt här också :) Mysigt! Vi fick iaf 4 timmar tillsammans innan han var tvungen att sticka till jobb. stackarn ska jobba till 3 i natt. Skönt att man är ledig ännu en dag så att man kan sova ut hehe! Bstämde iaf att vi ska på bio på tisdag. Ska bara hinna packa innan dess och lite sånt så att jag är på banan!


Nu ska jag också jobba någon timme till. Ska repa lite stämmor och maila iväg en sak :) Sen är det sängen TACK! Kanske lite youtube innan ;)


Hehehe... Hoppas ni har haft en fin fin dag!

Puss alles

Mius


Av Maria - 23 mars 2008 18:48

Jag har varit alldeles för stilla idag. Bara suttit vid min dator heeela dagen... INTE bra! Men rapporten är nästan klar så det kom ju något gott ur det hela :)


Nu ska Philip snart komma. Mat då tror jag.. har inte pallat laga till mig själv :P


imorgon måste jag nog handla.. mitt kylskåp gapar tomt.. mycket tomt. Nä.. men morötter, lite bacon och typ thaisoppa är det ända som bor där. och fun light.. sjuuuukt mycket fun light!


Imorgon repar jag.. mycket!


Ikvä'll är det Parlamentet :) Och vem ska vara med... Jo Björn Gustafsson!!! Missa inte det!!!! För er skull alltså...;)


Puss

Mius

Av Maria - 23 mars 2008 13:10

Idag är det påskdagen och här sitter jag och pluggar. SKA bli klar med min rapport idag men det känns som att det kommer att lyckas. Har snart tatt mig igenom all ref.litteratur och tatt ut vad jag tycker är vettigt att nämna i mitt arbete. Kan bli riktigt bra kanske till och med. Den gestaltande delen av examinationen är jag iaf klar med och det känns superskönt. Den var ju svårast att komma på. Dock är väl kanske den skriftliga den tråkigaste.....


Pratade precis med Philip. Han kommer hit om några timmar. Känns som en bra deadline. När han kommer så ska jag vara klar. Jupp.


Igår hade jag min  fetto-dag. Haha 21 år och har precis infört lördagsgodis. Men det känns skönt att ha en sådan dag. Ett mål i vardagen liksom. Klämde i mig ett bounty, en araksboll och en glass med två kulor. Fint!


Det är riktigt mörka moln på himmlen idag. Fan! Jag vill verkligen ha vår nu!! Det är ju snart april!!! Vart är mitt vårväder???????? Geee mig!!!


Nä.. plugga vidare nu. Återkommer.

Pusss

Mius

Av Maria - 23 mars 2008 02:51

jag är sämst på att gå och lägga mig. kass. ännu värre än det. Har vatt på väg till sängen i 2 timmar, men här sitter jag och youtubar mig igenom verkligheten.


Fick ett infall och gick in på wikipedia för att ta reda på när Johan Glans är född. När jag väl fått reda på att han är 34 år.. född 74 va? Då kom jag iaf på att jag skulle söka på mitt eget namn och se om någon Maria Månsson hade kvalat in på wiki. Vad får jag då upp? Ingen wiki-Maria men väl en lista över männsikor som har blivit AVRÄTTADE någon gång i Sveriges historia. Tack för den. Jag är mördad. Det är allt som är intressant att veta om mitt namn.


Nä.. lika bra att sova så att ingen får för sig att komma och göra en favorit i repris nämligen utplåna ännu en Maria Månsson.


Puss...

Av Maria - 23 mars 2008 00:15

Idag har jag hunnit med en massa känns det som. Först åkte jag till farmor och träffade dom :) Sen stack jag hem till pappa, fixade mitt nya anti virus där och hängde någon timme med pappa såklart :) Sen hem till mamma och käka påskmat, trevligt! Sen lite chill innan jag träffade Steffi. Stack och fikade och tittade på fol och nu är vi hemma hos mig och slappar framför TV´n. Steffi ser dock ut att sova nu haha!!!


Som vi har drömt oss bort på www.forever21.com haha! Ska nog dela på en beställning för då lär ju inte frakten bli så dyr? Hoppas. Sjukt många söta klänningar och skor!!! Och det kommer bara in mer och mer hela tiden... Dock kom vi fram till att vi måste få lite pengar först haha! Alla är alltid fattiga den 23: e i månaden haha!! 2 dagar till pengar :) Najs!


Steffi löpte sina dsquared skor idag.. gaalet snyga! I like alot! Hade inte sagt nej till nått par av dom snygga Ash som säljs på hennes jobb heller kan jag säga :P Så om nån vill ge mig en spontan present så....;)


Imorgon måste jag plugga. Och sen kommer nog philip. Tror jag.... Måndag blir plugg och sen rep resten av dagen typ. Kanske träffa någon god vän också.. OCH SOLA!!!! Börjar likna en bomullstuss typ... Men va fan.. thats life i detta snöiga sverige..:(


På måndag ska jag fresten Pilla med mina nya portfolio också. Måste skicka ett mail till min chef och få en deeel arbetsintyg haha! Saknar sjukt många! Men, det ordnar hon :D


Nä.. tack och godnatt alles :)

Puss

Mius

Av Maria - 22 mars 2008 10:50

När jag va i USA älskade jag Forever 21. Jag menar, hur sjukt är det inte att man kan köpa en fin klänning för typ 140 spänn? I love it.

Hittade en massa godbitar på deras sida men undrar - är det någon som har koll på tullavgifter och sådant? Frakten kan man få se på deras sida men det varnas där för tull och sådant... Vad kan den ligga på?


Glad påsk alla fresten!

Nu ska jag dra hem till min mamma! Bjuder på några av godbitarna från www.forever21.com sen :)



Av Maria - 21 mars 2008 18:41

Jag är så jäääääääävla lättledd!!!!! Blir så trött på mig... och blir så jävla lessen på alla som utnyttjar det heeela jääävla tiden!!!!! Varför varför varför??? Det är ju inte värt det - vad faaan får jag ut av det??? Blir jag gladare, nä. Mår jag bättre, nä. Men ändå.


Fan.

Av Maria - 21 mars 2008 15:00

Idag ska jag fika med världens bästa Li! Världens bästa svägerska och sjukt bra vän :) Hon kommer snart och hämtar upp mig :D


Bli kanske ingen middag ikväll för mongo pojkvännen ska kanske till göteborg... ggggrrr... vi får väl se.


Puss

Mius 

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards