mian.

Alla inlägg under mars 2011

Av Maria - 8 mars 2011 15:04

Fy fan för influensa! Fy faaan!!! Önskar inte detta för min värsta ovän ens! Hela mitt huvud är fyllt med snor, mina ögon rinner, jag håller på att hosta upp mina inälvor ((typ) och tempen står stadigt på 40 grader. Skönt? Nej. 


Det är ju sol! Jag vill ju ut! Kanske få lite färg i ansiktet, sitta på någon mysig uteservering och titta på folk. Få ha solglasögon på mig. I och för sig.. solglasögon hade nog varit en bra idé idag för att dölja dom blå-lila ringarna under mina ögon. 


Jag lever på kiwi idag. Tror att det är det mest c-vitaminberikare vi har hemma. Dock är jag allergisk mot kiwi så jag har utslag runt hela munnen nu. Skitsamma. Det är ju inte direkt så att jag är superfräsch i övrigt. Lite utslag är inte det värsta idag. 


Kroppen är en märklig sak. När man har fullt upp så sparar den in på sjukdommar men sen så fort man tar det lugn kommer dom. Ganska bra dock, men ändå - såå trist! Aja, bättre nu än förra veckan i alla fall!


puss

Av Maria - 7 mars 2011 20:15

nu är jag ensam. igen. ska vara ensam hela veckan. äta själv. sova själv. vakna själv. prata med mig själv? Jag har mixade känslor inför det. Att vara ensam kan vara bra. Kreativt. Bara tänka på mig. Vad jag vill göra. Vad jag vill äta. När jag vill vakna. Samtidigt är det ju såklart jättetråkigt. För när jag har ritat natten lång, pratat i telefon i 3 timmar, gått upp klockan 10 tre dagar i rad, städat tills hemmet skiner så är jag mer än nöjd. Då vill jag inte vara ensam längre. Då har alla mina vänner tröttnat på att jag ringer dygnet runt och då är troligtvis det röda vinet slut här hemma. 


Ikväll är det jag, ett glas rött vin, skype och min telefon. Hemmet är rent. Jag är nästan frisk och alla mail är lästa. Underhåll mig gärna.


Puss

Av Maria - 7 mars 2011 09:24

Vaknade utan feber! Sååå skönt!! Sånt måste ju firas, tänkte jag, och vad gör man då? Jo man gör alla tråkiga saker samtidigt - diskar, tvättar fönsterna, ringer och avbokar tandläkartider, ringer ett försäkringsbolag, byter alla handdukar osv. Bara för att fira att man kan. Att man orkar. Skitbra. 


Klockan är alltså 9.25 och jag har redan gjort så mycket att jag har rätt att hamna här. Rätt till 30 minuters egentid med min lilla rosa bästis. Bra jobbat Maria! 


Kom att tänka på en sak när jag kollade igenom bilder i arkivet. Ju äldre jag blir desstomer framhävs mina (sådääääär smickrande) säl-drag. Tänk er en säl. Stora lite utåtstående och halvledsna ögon, strömlinje formad i ansiktet, lite märklig mun, öronen klistrade in vid huvudet, ljusgrå i ansiktet. Det är ju jag! Men detta fenomen har uppdagats mer på sistone har jag märkt...


  

2003. 16 år.. redan här lite sälig men något mer solbränd iaf...


  

2004. relativt o-sälig. Kanske har att göra med håret..



  

2006. Sälögon, ingen tvekan..


  

2007/8 ? Farlig säl...Solbränd säl. Men inte så mycket sälögon på just denna bilden. 


   2008, efter en visning. Sminket döljer sälögonen något...


   2009. Inga sälögon, ingen sälmun. Helt o-sälig.


  

2009. Sommarsäl? Nä, i profil tonas säldelen ner..


  

2009/2010 Gaaaalet sälig igen. Nu börjar även munnen se ut som om den vill äta små små fiskar...


  

2009. Allvarligt?! Hur mycket säl får man bli??


  

2010. Tunnare, säligare. 


  

2010. Verkligen super-säl. Nu börjar det bli sjukt tydligt att jag egentligen hör hemma i en bassäng på Zoo.


  

2011. As säl as it gets??


Förbereder på att jag om 5 år har flyttat ner i vattnet och det enda sättet ni kan kommunicera med mig är genom att vissla i en visselpipa. Mitt svar kommer vara att klappa, altenativt studsa en boll på nosen. Men bara om ni mutar mig med sill. 


Hur känns det?


Puss

Av Maria - 7 mars 2011 00:37

För att förtydliga - jag behöver faktiskt detta!! Jag lovar! Kanske inte som barnen i Somalia behöver mat och vaccin, men ändå!


Min nuvarande soffa är på tok för liten och på tok för grå så jag behöver verkligen en 3 meter lång, svart soffa med divan..

Mina converse ramlar snart i bitar så ett par nya (med Union Jack på..) hade varit perfekt! 

Fendi brillorna behövs verkligen nu när det börjar gå mot ljusare tider och det är ju den perfekta mixen med plast på sidorna och pilot fram. 

Skinnbyxorna hade garanterat gjort mig 10 ggr mer attraktiv så det är ju egentligen en present till alla i min omgivning..

Jackan är ju sjukt viktig nu när man snart kan kasta in dunjackan i garderoben. Återigen, alla i min omgivning hade gillat den - lovar!

Telefonen behöver jag verkligen då jag är så trött på att leva utan appar nu så jag snart lägger min nuvarande telefon i diskmaskinen...

Väskan har jag drömt om länge.. Perfektion när den är som bäst! Och man ska stödja bra hantverk har jag fått lära mig!

T-shirten kanske det inte finns ett jääääättebehov av, men något kul ska man ju ha.

Bilen är jag värd. Rakt av. Jag har fan aldrig krockat! Det borde belönas med en flashig cab...


Bara en liten förklaring, återigen - iget krav!

Puss 

Av Maria - 7 mars 2011 00:29

idag är jag sjuk. gnälligt sjuk. tyck-synd-om-mig-sjuk. feber. varför?? Men vad gör man då?? Jo, man förlitar sig helt och håller på den vackra vännen - Google. Så efter en dejt med Google har jag ju självklart hittat massa saker som jag skulle kunna döda för. Eller kanske inte döda.. jo, något litet kryp hade jag nog kunnat döda för detta.. 


Bara lite smått och gott, inget krav alls tomten, men väldigt uppskattat. Om du vill, alltså. Bara en tanke..


   Bilder: SonyEricsson.se, Jofama.se, Byzan.org, Alexanderwang.com, Fendi.com, Converse.com, ikea.se, Nelly.se, shirtstore.se




Om du vill alltså...

Av Maria - 5 mars 2011 12:03

vilken underbar vecka jag har haft! Fick den stora äran att dyka in och vara med på ett writers camp med massa storheter som jag bara kunnat drömma om att jobba med!! Helt galet och sååå underbart! 


Dock är det lite antiklimax idag när man tittar sig omkring och bara "jaha.. så nu ska det visst vara vardag?? va??"


mitt hem ser ut som "kom hjälp mig och dö" så jag lär väl behöva ta tag i det.. jag själv ser för övrigt inte mycket bättre ut så dagens plan borde nog vara att städa och sen ta ett långt bad. borde fixa min utväxt, städa min bil och läsa igenom min mailbox också.. men det finns ju en dag imorgon också ;) 


herregud vad mitt liv är annorlunda idag än för typ ett år sedan. och jag gillar ju dagens liv betydligt bättre vill jag lova. dock borde jag nog egentligen hitta någon form av mix mellan de två liven. märker att jag tenderar att bli äckligt ansvarslös ibland. men men, man lever bara en gång. 


puss.

Av Maria - 1 mars 2011 10:04

förlåt. ett litet futtigt ord men det ända jag kan säga nu. ormen i gräset kom för nära. jag blev allsmäktig, men bara för en liten stund. sen återkom verkligheten och den allsmäktiga maria störtades. men tack för att du är kvar. tack för vad du lär mig. tack för att du ger mig tid. jag gör vad jag kan.


förlåt. 

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards