mian.

Alla inlägg den 11 mars 2011

Av Maria - 11 mars 2011 15:10

stack med och hämtade mitt lilla ljus, Elin, på dagis. Älskar att hämta barn på dagis. Inget går upp mot en svettig dagis-kram. Eller att få med sig en påse med leriga regnkläder, kanske en teckning eller något härligt litet pyssel (nu ljög jag.. jag hatar dagis-pyssel..). Hur som helst, barn är det finaste på jorden och jag tar varenda chans att få hänga lite med dom.


Passade även på att kasta i mig lite te hos syster-yster. Sådana lugna aktiviteter är det enda denna dagen kommer bjuda på men det är helt ok. Behöver inte så mycket mer idag :) Hann även med att disskutera vad föregående inlägg egentligen handlade om. Uppskattar verkligen att Klara Bella alltid förstår mig. Sweet. 


Jag är relativt selektiv när det kommer till vilka människor jag släpper in. Min syrra, Rasmus (såklart) och Helen är nog dom männsikorna som vet mest skit om mig. Dom har nog träffat mig i alla tillstånd och jag gillar det. Jag vet nämligen det mesta om dom också ;) Min syrra och jag funkar nästan mer som ett gammalt par än som syskon. Vi liksom pratar igenom alla beslut med varandra, allt ifrån vilken bil som man ska köpa till jobbrelaterade saker till kärleksbeslut. Sjukt skönt att ha en sådan person. Rasmus delar jag ju såklart allt med också men han är ju trots allt kille ;) När jag blir gammal får jag nog tvinga min kära man att vi måste bo ihop med min syrra och hennes familj. Eller åtminstone ha sommarhus bredvid varann ;)  


Varför pratar jag om detta? Troligen för att jag nyss spenderat tre timmar med detta yrväder. Eller för att detta är ett forum där jag skriver precis vad jag vill. Kanske. Hur som helst, nu blev det så! 


Nu kör vi eftermiddags disco här med sjukt hög musik och fri dans i flickrummet. I like it! 


Puss


Av Maria - 11 mars 2011 01:16

Det finns vissa saker jag inte tycker om. dessa saker är inte på något sätt märkliga men tydligen behövs dom förtydligas. Så nu gör jag jag. Sug i er. 


- Jag tycker inte om folk som ljuger

- Jag tycker inte om folk som hävdar att dom bryr sig om en men i själva verket INTE gör det

- Jag tycker inte om folk som får mig att gråta

- Jag tycker inte om folk som lämnar mig

- Jag tycker inte om folk som utger sig för att vara någon dom inte är

- Jag tycker inte om folk som ger mig dåligt samvete

- Jag tycker inte om folk som lurar mig


Stämmer något av ovanstående in på dig som läser detta just nu så kan du vara väldigt säker på att jag INTE tycker om DIG. 


Så ja. Litet utbrott från min sida där. Det bjuder jag på. Som bakgrundsmusik till detta utbrott kan vi ju ta denna lilla sången. 


Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards