mian.

Alla inlägg den 16 mars 2011

Av Maria - 16 mars 2011 20:22

bisarr dag! Gick upp omänskligt tidigt (för att vara min värld det vill säga..). 06.15 ringde min klocka. Har egentligen inte svårt att komma upp på morgonen men jag hade sovit så sjukt dåligt så det var riktigt tungt att stiga upp! Var på jobb 07.30 Har haft lyxen att bara göra studiojobb den senaste tiden så det var faktiskt ganska hårt att komma in i undervisnings-trallen. Gillar det dock så efter någon timme var jag back on track. 9 timmar fick jag tillsammans med underbara barn och kollegor. Sen var det bara att susa hem, plocka upp en söt sambo, slå in dom sista födelsedagspresneterna och dra iväg på kalas. Vår prinsessa fyllde ju nämligen 8 år idag! 


   

Sliten bonusmamma och nybliven svettig 8-åring (Noomi körde VIP-disco i vardagsrummet, när alla vuxna satt och pratade, till tonerna av the one and only - King of Pop!)


Blev bjuden på mysigaste kalaset. Älskar Majas och Torvalds place! Det är så sjukt inbjudande och galet mysigt inrett. Perfekt vid kalas :) Huvudpersonen bjöd också verkligen på sin allra bästa sida. Tog hand om sina gäster och blev grymt glad för sina presenter. Blir alltid så extremt upplyft av att umgås med denna lilla tjej. Hon har så otroligt fina tankar (som att hon vill gifta sig i kyrkan en vacker dag, men bara om hon får sjunga under vigseln..?!) och får mig alltid att bli så varm och uppfylld av kärlek. Min familj är verkligen så otroligt fin. Älskar dom mer än ord även om det ibland är sjukt jobbigt att få ihop livet tillsammans. Men innerst inne, där finns ni alltid med, vad jag än gör. 


   Mys hos Manner-Jacobssons. 


Nu har jag äntligen kommit hem. 13 ½ timme sen jag drog hemifrån. Har strandat i sängen med datorn, ett glas rött och Spotify. Troligtvis ligger det mer jobb och väntar på mig i min mailbox. Ska strax kolla. Sen lär jag väl dö av utmattning. Dock brukar jag bli sjukt speedad av långa dagar och ha grymt svårt att koppla av sen. Blir säkert så idag med. Skit samma, har haft en underbar dag så det bjuder jag på!


Tänkte avsluta detta inlägg med lite musik från MJ. Min favoritlåt som barn, en av Noomis älsklingsmelodier. Någon av dom snyggaste koreografierna i mannaminne. Enjoy ;)


Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards