mian.

Alla inlägg den 13 mars 2011

Av Maria - 13 mars 2011 21:31

när jag träffade Rasmus fick jag en extra familj på köpet! Lucky me!! Har precis haft världens finaste kväll hos Noomis andra föräldrapar. Helt underbart! Grym mat och alltid tusen saker att prata om! Är så varm i hjärtat nu :) Hur bra får man ha det?? Jag har det bäst. Alla kategorier! 


Och det är helt sjukt vilken fin unge vi har mellan oss! Hon kommer med dom absolut sjukaste kommentarerna. Som att klappa mig i ansiktet och sen få fatt i mitt hår och jubla "låtsashår!!" Eller idéen om att starta hotell för diktatorer hemma, så att dom kan ta hand om hennes ödla på dagarna. Världens ljuvligaste fantasi har den tjejen! Maja ska ha all credd för det är trots allt hon som är den av oss som tar mest ansvar. Vilket sjukt bra jobb du har gjort Maja!! 


Hemma igen nu.. Uppkrupen i soffan framför film på TV4. Sämre kan man ha det ;) Kollat Twitter (ni glömmer inte @aMariaMoment?) och skrattat åt underbara vänners fina uppdateringar! Såå kul!! Jag umgås med ett gäng komiker ;)


imorgon blir det nog kaffe med min vackra Caroline A! Har saknat henne otroligt mycket så lucky me :) 


Vad gör ni??


Pusss

Av Maria - 13 mars 2011 14:58

gårdagen gick bra. Kom hem lite över 4. Inte jättepigg idag kan jag lova... Men, det var det värt! 


Jag har en hel del ritualer kring mitt jobb. saker jag måste göra i en viss ordning och så. gillar verkligen dessa ritualer. till exempel måste jag ha två timmar innan gig att sakta kicka igång. sminka mig långsamt, välja kläder långsamt, sjunga upp under tiden, få den perfekta formen på mina ögonbryn, komma i stämmning helt enkelt. 


sen jobbar man och är en helt annan person än den jag är privat. släpper allt som är jag på riktigt. just där och just då existerar inget hem, ingen familj, inga måsten och inga krav. då är det bara publiken som finns och all min kärlek och energi lägger jag på dom. 


men så tar kvällen slut och sakta börjar jag återkomma till mitt riktiga jag. detta händer oftast i bilen på väg hem från gig. då flyttas sakta tankarna tillbaka till att jag borde röja källaren, kanske skulle byta gardiner i vardagsrummet eller köpa ett annat skrivbord till Noomis rum. Jag blir jag igen. Det finns inte tillräckligt mycket smink i världen för att ta bort den vanliga (och relativt tråkiga) biten av mig. Men samtidigt är det nog det som är charmen. Kontrasterna gör det så spännande. 


För en vecka sen satt jag och skrev musik med folk jag ser upp till, i veckan har jag legat deckad i influensa, igår stor jag och sjöng och dansa på en bardisk, idag har jag kommit hem till min varma och fina länghet och ikväll ska jag gå bort och ge världens största kram till den finaste flickan på jorden som fyller 8 om tre dagar. 


Barn är det vackraste i världen. jag har haft turen att få ett på köpet. 3 år har jag fått njuta av henne nu. Har fått se henne gå från riktigt liten till otroligt självständig och så klok. Jag vet att hennes tre andra föräldrar instämmer när jag säger att hon är den vackraste personen på jorden och det finns inget vi är så stolta över som henne. 8 år snart. Om alldeles för kort tid kommer hon vara vuxen och helt ointresserad av att titta på Disneyfilm och mysa. Jag kommer sakna denna tiden då. 


  

Kärlek.

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards