mian.

Alla inlägg den 15 mars 2011

Av Maria - 15 mars 2011 22:08

det var en gång en flicka som vaknade halv 2 på dagen. då var hon sjukt speedad och städade därför hela sitt hem så det glänste som guld. flickan tog även en promenad, handlade och passade på att i största utsträckning bara njuta av dagen. sen fick flickan reda på att hon skulle börja jobba halv 8 på morgonen dagen efter. resultat - dagen får bli väldigt kort eftersom flcikan måste upp och hoppa 06.30 imorgon. Tjohopp!


Seriöst nu, detta blev typ det kortaste dygnet i världshistorien. Men skit i det! Det var en mycket lyckat dygn kan jag lova och mitt hem ser ehlt fantastiskt ut! Torkade till och med av väggarna i badrummet (tro mig, inte varje dag det görs!) 


Imorgon ska jag umgås med helt ljuvliga ungar som ska ge mig galet mycket energi. Härligt! Ska få lyssna på roliga tankegångar och spännande resonemang i hela 9 timmar. Sen ska jag åka och lämna paket till den vackraste 8 åringen på denna jord! Lär stupa som en klubbad säl när jag kommer hem med tanke på att jag fortfarande har hostan från helvetet och säkert egentligen borde uppsöka farbror doktorn. Men fuck it! Man lever bara en gång! Eller vad vet jag iofs..


Har kommit på att jag har några missions för denna vår:

1. Ta nya bilder. Behöver utöka min portfolio gravt.. Får passa på när en viss nybliven stockholmare bestämmer sig för att hälsa på i Skåneland ;) Jag tänker stramt, mörka läppar och fuktigt. Samt naturliga och ärliga. Nakenhet personifierat (inte så naket som det där lät..).

2. Fixa min källare. Den är verkligen fylld med bara skit! Hade inbrott i den för några månader sen och orkade inte ens kolla igenom vad som var stulet. Så lite bryr jag mig om innehållet i den. 

3. Köra mattvätt på alla mattor i detta hem. Speciellt tigerskinnet i mitt badrum. Det finns inte ljusgråa tigrar vad jag vet.. men min badrumsmatta slå definitivt i en grå ton nu (ska vara vit..).

4. Köpa en ny pilatesboll (i rätt storlek), balanceboard, rockring med vikter, nytt gummiband och fotvikter. Hej hemmagym!

5. Inventera mitt skobestånd samt basklädesbestånd. Var fan tog alla enfärgade kläder vägen? Vem åt upp dom?

6. Sortera ut halva mitt hem och göra mig av med det så att jag med gott samvete kan fortsätta fynda vackra saker. Just nu får jag inte plats med något nytt alls, and that sucks!


  

Nela, kom hem en dag då ljuset utomhus är perfekt tack!


Jahapp.. men sova då? Har ju trots allt varit vaken i hela 8 timmar nu...;)

Puss


Av Maria - 15 mars 2011 14:10

somnade samtidigt som fåglarna vaknade. alltså typ kl 5. Det dumma med att somna vid den tiden är egentligen inte att man lär sova sjukt länge dagen efter, det är att man får räkna med att väckas typ 2000 ggr av sms hela "natten". resten av världen är ju nämligen vaken betydligt tidigare... Lyckades dock sova mig igenom minst 2 sms (och det säger en del med tanke på vilken signal jag har..). 


Nu är det jobb från sängen. Älskar den sortens jobb! Har ett antal mail som ska komma fram till rätt person. Ska dessutom styra upp min kalender på nätet tänkte jag idag. Har en i telefonen, en i väskan och känner därför att jag borde kompletera med en på nätet. För säkerhetsskull. 


Nynnar med i lite Bon Jovi under tiden! Ljuvligt....:) 


Ska förresten snart sticka och handla också. OCH icke att förglömma - slå in en hel hög med presenter till den lilla i familjen :) Har dessutom en present kvar att köpa som jag får bege mig ut efter senare... Blir nog bra det här!


Vad gör ni?

Puss


Av Maria - 15 mars 2011 00:49

  


här ligger jag nu och tycker vansinnigt synd om mig själv eftersom jag är hjläplöst ensam. så ensam som man bara kan vara när hela lägenheten är tyst och andra sidan i sängen gapar tom. har tagit både täckena på mig. borde sova men kan inte. bläddrar lite mellan olika bloggar, twitter och FB. inget kul, inget vettigt att lägga på minnet, men lite underhållning i alla fall. påbörjade ett glas vin lite tidigare. hoppas den minimala mängden alkohol söver mig om ett tag. spotify hjälper till med sin lugna lista. 


klappar mig själv på armen. här finns ju ingen annan som kan göra det. hud mot mina händer. dessvärre min egen. kommer på att jag glömt telefonen i soffan. tassar tyst naken igenom hallen som för att inte väcka någon. men här finns ingen att väcka. mina dammråttor sover djupt. 


så är det just nu. as we speak. ensam, frusen och pyjamas-lös i min säng. med en liten rosa dator, en spotyfi-lista och ett glas vatten som enda sällskap.


godnatt. 

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards