mian.

Alla inlägg den 25 mars 2011

Av Maria - 25 mars 2011 22:12

Fin dag! Har spenderat i princip hela dagen i studion med underbara Denniz Jamm. Det blev en ny låt :) Hade så jävla kul när vi skrev den! Vi hade bestämt oss för att tänja lite på gränserna när vi valde ord och tro mig - det gjorde vi! Blev mycket bra :D 


 

Underbara Denniz!


Idag jobbade vi inte åt någon speciell artist, vilket betydde att vi kunde göra lite som vi ville, vinkla som vi ville. Inte helt hundra att jag och Denniz får så fria tyglar.. Slutar alltid med en jävla massa galenskap ;)


Hann även med att springa in på Telia. Ny telefon coming my way ;) Såååå fint! 5 dagar, sen ska jag kasta min nuvarande telefon åt helvete!!! Xperia Arc - känner redan nu att jag kommer älska dig!


Var så upplyft i bilen på väg hem att jag passade på att dra igång en gammal skiva och sjunga riktigt högt hela vägen. "Hallelujah Live" blev det idag. Älskar den skivan! Så underbart bra röster och sjukt bra låtar! KÖP DEN!! Delar med mig av en av dom finaste låtarna.. Ta åt er om ni känner er träffade ;)


Av Maria - 25 mars 2011 09:22

Vaknade helt uppfylld av kärlek idag, ingen aning om varför! Måste ha drömt någon fin dröm.. eller så är det våren, och med den LJUSET, som väcker sådana här känslor i mig! Mysigt är det i alla fall :) 


En liten hälsning till alla er som förtjänar det ;)


Nu ska jag studsa upp och fixa till mig. Sen möte här i HBG, efter det till Malmö! Hem ljuva hem :) Ska hinna fixa några saker och sen är det studion med den underbara Denniz Jamm som gäller :) Så kul!


Under tiden så kör vi denna....;)


   

Puss till alla <3 <3 <3

Av Maria - 25 mars 2011 00:06

Min syrra har skaffat sig världens sötaste katt. Jag är en sjuk kattmänniska så jag smälter ju som en isglass i solen.. Helt ljuvlig! Hockey heter han! Sötsak!!


 

Lille söt.. Ännu ett litet underbart djur i min värld!


I övrigt gick visningen bra! Inte jätteroliga kläder men ibland får man bara "make it work". Kom hem i hyffsad tid så därför svängde jag inom syrran och hälsade på underverket. Mysigt! Imorgon är det som sagt studiotid för min del. Helt underbart! Ska njuta i fulla drag och prestera mitt bästa (förhoppningsvis)! Ska även svänga inom Telia och se om dom vill ge mig en ny telefon.. Min är ju nämligen totalt sönder. Blir galen.. Ibland får man svart på vitt hur beroende man är av sina elektronikprylar. Sorligt men sant ;)


Seg Maria precis innan det var dags att byta kläder idag.. Lite lik ett lik, men ändå ;)


Puss  

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards