mian.

Alla inlägg den 20 mars 2011

Av Maria - 20 mars 2011 21:42

Har haft en lång och stressig men helt underbar dag! Började med rep inför en visning jag ska göra senare i veckan.. eller två faktiskt! Massa ingångar att hålla reda på, koreografi, byten, kläder, tider... Mitt huvud höll på att sprängas!


  Söta Sofie begravd i papper..


   Koreografi att hålla i huvudet!! Drives me crazyyy...


   Våra helt sjukt söta barnmodeller! Ge mig!!!!


   En liten Johannes!


  Och en trött Mia.. Tog en liten nap på Kims mage :P


Sen for jag vidare på barnkalas hos lillfröken! Barnkalas är verkligen trevligt men jäääävlar vad trött man blir!! Trodde mitt huvud skulle sprängas..igen.. Tur att dom små liven är sjukt söta annars hade man ju aldrig stått ut ;)


Avslutade dagen på världens bästa ställe med dom finaste grabbarna i världen. Min kärlek och världens bästa producent - Anderz Wrethov! Ekologiskt kaffe intogs på Roasting House - min älsklingsplats på jorden! Stället där vi skapar min musik och där magi skapas varje dag! Hela stället kryllar med begåvade producenter och det är en så otroligt kreativ miljö att befinna sig i. Blir alltid insprirerad att göra nya saker när jag är där. Underbara ställe! Och sjukt gott kaffe serveras där ;)


Solbränd Greve von Wrethoven, nyss hemkommen från writers camp i St Vincent!


  Mina favoriter :)


Är skyldig denna producent så mycket tacksamhet så det är löjligt! Han är verkligen snuskigt begåvad och jag har lyxen att få ta del av denna begåvning! LUCKY ME!!! Alltid lika positiv och drivande att jobba med. Alltid lika galen och inspirerande! Anderz (och alla andra underbara producenter jag har turen att jobba med) - TACK från djupet av mitt hjärta :)


Snart har jag förresten lite nytt skönt material att visa upp ;) Den som lever får se!


Nu - film - sen - sömn!

  

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards