mian.

Alla inlägg under februari 2010

Av Maria - 9 februari 2010 16:05

 


Hittade en rolig bild från helgen.. två osminkade människor med brutalt skrattanfall haha...


Idag har jag varit hos farbror doktorn.. usscchh gillar inte det. Hur som helst, fick lite svar på vad det är som är galet med min axel som sitter 5 cm för högt upp just nu.. Den snälle doktorn berättade att hela min muskel i axeln är inflammerad och att endast sjukgymnastik under lång tid (ev. upp till ett år) kommer kunna återställa mig. Jaha, vad säger man? Tack tack? Fan!!! sa jag typ. Fick hur som helst penicillin mot inflammationen och en akut remiss till sjukgymnasten. Det var ju bra...


Men men, man skall icke deppa! För sen åkte jag och tröstshoppade lite och det är ju alltid trevligt! Var också på bilprovningen med min lilla kärra som klarade sig utan anmärkningar! Tack tack!


Nu ska jag snart hotta upp en byrå här hemma.. tänkte klä den i vinylplast... Ska visa er resultatet sen!


vad gör ni idag?

Puss

Mius 

Av Maria - 8 februari 2010 00:58

En rubrik till carolines ära :P vill ni förresten se fler tjusiga bilder från mässan idag så kika in hos henne på carolinelundh.se :)


Nu borde jag verkligen gå och lägga mig för jag är sinnessjukt trött.. men nä.. här sitter jag i vanlig ordning. Måste ju upp och gå till farbror doktorn imorgon.. attans.


Jaja.. jag får väl masa mig i säng..

Puss

Mius

Av Maria - 7 februari 2010 16:50

Har verkligen haft en underbar helg! Bröllopsmässorna blev toppen och vi hade en sjukt mysig kväll här hemma igår med melodifestival, käk och tjejsnack :) Sjukt najs! Caroline blev kär i Salem Al Fakir igår haha! Får hoppas att hennes kärlek besvaras någon gång :)


Men nu är mässorna som sagt över och det känns faktiskt lite sorgligt! Imorgon är verkligheten tillbaa och dessvärre måste jag gå tillbaka till doktorn med min axel som mår allt annat än bra. Hoppas att dom kan hjälpa mig..


Undrar förresten hur mina älskade HBG-tjejer hade det igår?? Ska strax ringa och fråga känner jag... Hoppas Tessan hade en underbar födelsedag iaf :) Tänk.. nu fyller mina älskade sötnosar 23!!! Så gamla ni är ;) Oj då... snart är jag ju också så gammal...:P


Puss

Mius


   En jääääättestor bröllopstårta på mässan. Lånade denna bilden från Carro :)

Av Maria - 5 februari 2010 12:31

japp, idag ska det ske. jag ska tillbaka till verkligheten. har legat här nu i snart en vecka men nu jävlar. börjar så smått med att bli dragen i av en massa bröllopsfolk som ska prova massa klänningar på mig. undrar vad dom säger när dom inser att min ena axel är 5 cm högre än den andra... humm.. får fuska till något känner jag. 


åt sjukt bra frukost idag iaf för att klara denna prövning. 3 knäckemackor, en klase vindruvor, en vitamin-för-kvinnor-tablett och ett glas c-vitamin. Så nu är jag ready..typ.


Nu - lunch sen jobb. 


Puss

Mius

Av Maria - 4 februari 2010 23:36

  

lilla moi med tjusigt smink och hår...och mjukiskläder??!


   lille johan och jag!


  

nela, jag och frida med massor av smink...maaaassor....


   jazmine, jag, nela, carro och frida i våra tjusiga klänningar :)


Puss o gonatt!

Mius

Av Maria - 4 februari 2010 20:46

jahapp, nu är jag tillbaka efter en maaaaassa strul...

var i sthlm i helgen och gick toppenfin visning för allt om bröllop. gick verkligen jättebra! MEN! Sen kom bakslaget... på vägen hem från sthlm så gick det fett fel. Vi fick sladd på motorvägen och snurrade 360 grader i 100 km/h rakt in i en gigantisk snövall. Därav är nu min axel helt sönder, så även min nacke och en del av ryggen. Har inte kunnat göra något på hela veckan.. knappt ens sova för det har gjort sjukt ont. <sjukt.. Ändå hade vi galen änglavakt med tanke på vad som skulle kunnat hända... usscchh och fy, vill inte ens tänka tanken. Men men... så det är läget just nu. Det är bättre nu men absolut inte toppen och det lär nog ta ett tag och x antal sjukgymnastiktimmar innan jag är tillbaka helt fullt. Well, I gues that's life!


I övrigt är min bloggportal lite sönder den med.. segt!


Och min telefon är också sönder!! Så nu är frågan, vilken ny telefon ska jag skaffa mig?? Hade egentligen tittat ut en s´tjusig sonyericsson men upptäckte dessvärre att jag inte kan köpa den på mitt abonnemang.. måste köpa den kontant (för 6100:-!!!!) om jag ska ha den och det funkar inte riktigt just nu... så vad ska jag skaffa istället?? Vad säger ni om iPhone??? Var inte alls sugen på en sådan till en början men it's growing on me now... Är iPhones bra?? Någon som har en och kan uttala sig?? Hjälp ett stackars icke-teknik-freak!!'


Puss

Mius


<OBS! Ska lägga upp lite bilder...snart...

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards