mian.

Alla inlägg under februari 2010

Av Maria - 21 februari 2010 14:19


Denna låten spelas i mitt huvud idag... fin fin söndagsmusik :) Hoppas er söndag är fin! Min är seg men mysig! Hörs sen!


Puss

Mius

Av Maria - 20 februari 2010 12:01

Ja, idag blir det nog en ganska seg dag. Men det är kanske bra? Min rygg och axel bråkar på riktigt med mig idag... Har sjukt ont och hela jag är helt sned och stel.Det suger. Igår fick jag en yrselattack med lite illamående som följd.. antagligen pga av ryggen och nacken det med. Blöö.. Nu är jag trött på att ha ont, riktigt trött!!


Var blev snöovädret av? Det kom inte hit iaf (och det tackar vi för!!). Kanske borde man gå ut och ta en promenad och njuta av att det faktiskt är gott väder?? Ja.. varför inte? Det lär nog iofs vara blött som attans på marken, men ett par ordentliga skor löser ju det mesta!


Ikväll är det melodifestival igen! Vad tror vi om kvällen?? Vem kommer ha snyggast kläder tror ni?


Puss

Mius


  

hittade en härlig bild i arkivet som jag var tvungen att använda kände jag...:) Me blogging!

Av Maria - 19 februari 2010 19:07

jahapp, så blev det några dagars blogguppehåll igen. Anledningen - too much to do! Igår och idag har jag jobbat rumpan av mig med massor av elever. Känns skönt att få undervisa lite ibland..:) Igår hade vi även fint besök av Maja och Torvald! Åt en sjuuukt god middag som min vackra sambo hade styrt upp! Parmesankyckling och sparrisrisotto! Mmmm nananam! Tack snälla :) 

Hade verkligen en grym kväll och det är verkligen så sjukt skönt att känna att vi är fyra personer kring en underbar sak - Noomi! Tänk att få ha fyra vuxna som älskar en över allt annat! Det är verkligen en lyxig liten flicka vi har :) Jag är iofs själv en lyxig liten flicka också för jag har ju växt upp på samma sätt :) 

Helt enkelt, igår var en väldigt trevlig dag!


I helgen då?? Nja.. typ noll planer känner jag. Väldigt skönt! Har varit borta så mycket på sistone så jag ska bara njuta denna helgen..:) Looovely!


Vad ska ni göra? Let's Dance ikäll??


Nu ska jag iaf läsa Caroline A's hemlisar som jag utmanade henne att skriva ut :) Gör det ni också! Ni hittar hennes bloggadress bland mina kommentarer :)


Puss

Mius


   vår lilla ängel :)

Av Maria - 17 februari 2010 09:24

Igår råkade jag somna på mammas soffa.. var så sju-ända-in-i-h*lvete trött!! Hur som helst, sov hur gott som helst till klockan 03.14 då mina ögon bara slogs upp av någon anledning. Kollar på tv'n (som jag glömt stänga av) och ser att ett avsnitt med Dawsons Creek (ni kommer ihåg? såpan om ungdomarna i världens minsta amerikanska samhälle där alla var kära i alla nån gån..)just ska börja. Snabbt bestämmer jag mig för att se detta avsnitt vilket jag sen också gör. Så från att sova gott går jag helt i trans med Dawsons Creek i 45 minuter.. Sen gick jag och la mig i mammas gästsäng och somnade direkt. Det blev helt enkelt bara ett litet avbrott i sömnen.. skummt...


Idag ska jag jobba. Först måste jag bara förbereda detta jobb samt ta mig ner till Malmö med tåget. Skulle egentligen träffat en fin vän idag men fick ställa in pga jobb :( Men, jag ska ta igen det! Sen imorgon är det också jobb som gäller. På kvällen får vi besök av Maja och Torvald som kommer på middag :) Trevligt! Sen fredag är det jobb och efter det en rätt lugn kväll skulle jag tro. Har ju inte varit hemma på tre helger så det ska bli rätt soft denna helgen att bara vara hemma och chilla..:)


Hörs senare!

Puss

Mius


 

ska bli skönt att vara hemma med er nu ett tag...:) 

Av Maria - 16 februari 2010 11:39

Har blivit utmanad att skriva ut 7 hemlisar om mig själv (!?)

Har jag ens 7 hemlisar? Känns som att jag inte har en enda hemlis.. men men.. vi får väl se!


1. Jag har spelat tvärflöjt i några år..


2. Min syster och min ena bror är inte mina biologiska syskon - MEN! Dom är så sjukt mycket mina syskon ändå!!!


3. Jag samlar på skor och har tre flyttlådor fulla med skor i källaren, förutom dom typ 40 paren som finns uppe i lägenheten. 


4. Mina föräldrar skildes när jag var väldigt liten. 


5. Jag heter ÅSA i andranamn. 


6. Jag röker en del.. 


7. Jag har haft fruktansvärt många olika hårfärger. Allt från blont på ovansidan och svart under, lila toppar, mörbrunt, superblont, väldigt slingat.... osv osv...


Nu utmanar jag Steffi, Caroline L och Caroline A att göra samma sak!!

Puss

Mius


  

Av Maria - 16 februari 2010 10:58

nu har jag äntligen fått tid hos sjukgymnasten.. snälla snälla säg att hon kan hjälpa mig så jag slipper springa runt och se ut som Ringaren i Notre Dame... Well well, på måndag ska jag dit så får vi väl se!!


Bara tre jobbdagar kvar (förutom idag) sen är det sportlov! Ska bli mysigt faktiskt! Vi ska ha Noomi en del, Rasmus fyller år, Rasmus bror ska nog komma och hälsa på, vi ska åka till DK med mina syskon förhoppningsvis, jag åker väl upp något till HBG och hälsar på.. Ja, allmänt mys och NOLL arbete för min del :) Me like! 


Nu ska jag på nästa grej- försäkringsbolagen!! Det lär vara här som jag kommer få problem men jag ska vara hård som en sten och listig som en räv (haha) så löser det sig nog.... I will not give up!!


Ikväll ska jag belöna mig själv med... att köpa en burk B-vitamin. Oj oj oj...säger jag bara! Här är det ju ingen hejd på vänligheterna!


Förresten, kolla Laila Bagges blogg på mama.nu så hittar ni nog ett litet face som ni känner igen... 


Puss

Mius

Av Maria - 15 februari 2010 10:18

Man kan tro att jag inte gillar mitt hem, med tanke på hur ofta jag reser ifrån det, men så är verkligen inte fallet... Idag blir det HBG för att träffa vänner, fixa med försäkringar (min axel u know) och krama lilla mamma som jag inte träffat på jättelänge! Ska även ta itu med projektet "flytta mitt piano" som legat lite på is sen min axel pajjade. Tro nu inte JAG själv ska flytta mitt piano, nej nej nej, det får bli en flyttfirma som löser det. Min fina piano som jag fått av min mormor och morfar har stått hos min pappa i typ 6 år men nu äntligen ska det få komma hem! En annan sak som ska få komma hem till Malmö snart är min katt Nanna. Ska bli sjukt mysigt att få hem min ängel som jag saknar hela tiden... 


Vad ska ni göra idag?

Puss

Mius


    

   

  

Några av mina änglar här i livet <3

Av Maria - 14 februari 2010 15:59

Sista dagen på visningarna i sthlm nu.. Lita synd faktiskt för idag var det verkligen jättekul där!! Fick visa en jättesöt klänning och en grym tiara från Åsitas Rock by Sweden by Laila Bagge! Bilder kommer..


Fick även en annan liten present som jag blev jättelycklig över. Ett halsband från Julie Sandlau!! Dom söta killarna i Julie Sandlau montern gav oss alla vars ett smycke och jag valde ett halsband med en stjärna i som jag genast kände var min "Lucky Star". Tack tack tack snälla ni! Kan verkligen rekommendera Julie Sandlaus smycken för dom är sjukt fina!! Där finns verkligen något för alla :) 


Nu - Arlanda och väntan på planet... blä :(

Puss

Mius


Och GLAD ALLA HJÄRTANS DAG till er alla <3 <3 <3 


   Mitt fina halsband :) Gå in på http://shop.juliesandlau.com/shop/starlet-nl172sloxicz-397p.html för att titta på en bättre bild av det! Där är förresten REA i Julie Sandlau's webbshop nu också så skynda att fynd :)

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards