mian.

Alla inlägg den 10 februari 2010

Av Maria - 10 februari 2010 21:34

och känner mig så sjukt nöjd! Ska bara ta mig i kragen och lösa allt så ska jag berätta för er sen.. promise!


Nu ska jag ringa min fina Helen och se vad hon har för sig :) Saknar mina hbg-babes sjukt mycket! Men.. får vänta minst till nästa vecka för att träffa dom för imorgon åker ju jag till sthlm och kommer inte hem på 4 dagar. Well well, den som väntar på något gott :)


  

En nöjd maria i morgonrock... mys!


Puss

Mius


P.S Frida - det funkar på kaklet i badrummet och det finns i både matt och blankt :) Puss på dig!

Av Maria - 10 februari 2010 10:42

morse vaknade jag tidigt - av mig själv! 8.20 stod klockan på när jag slog upp ögonen :) Skönt faktiskt.. Spenderade kvällen igår med att styra upp min tillvaro så det var ytterst härligt att stiga upp och bra njuta imorse :)


Fick en fråga om mitt lilla byrå-projekt från söööta Frida! Ska försöka svara så br jag kan...:) Det är liiiiite svårt att få på plasten. Underlaget måste vara heeeelt rent och platt för att det ska bli snyggt. När man sätter på det ska man dra över plasten med en svamp eller något annat "luftigt" för att undvika att det blir bubblor. Blir det ändå bubblor så bara dra av det en bit och försök på nytt tills det blir snyggt! 

Plasten däremot är iiiiiiiinte dyr! Till min byrå behövdes en hel rulle - men en hel rulle kostar bara 100 kr! Jag köpte denna plasten på Bauhaus men jag vet att det finns att köpa på nätet också.. Jag älskar vinylplast! Har bytt färg på kaklet i köket med hjälp det till exempel :) Och blir man trött på plasten så är det ju bara att dra av den :) 

Hoppas jag inspirerade dig nu Frida-gumman :)


NU ligger jag här i min säng och degar lite. Har precis kollat på Glamourama och insett att jag börjar bli gammal. Satt hela programmet och trodde att dom tre tjejerna det handlar om är runt 25-30 år gamla. Oj så fel!!! Dom är flera år yngre än mig ju!! Ja, inte Anna Hibbs, men dom andra två! Ussscchhh.. kände hur jag blev rynkig bara av tanken! 


Nä..... hets-krama Rasmus nu??

Puss

Mius


  

gammal....

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards