mian.

Alla inlägg under mars 2010

Av Maria - 8 mars 2010 11:34

Sitter och kollar igenom bilderna på Oscarsklänningarna. Det är väl ungefär jämnt mellan HIT och MISS i år igen, iaf enligt mig. Gillar Nicole Richies 70-tals klänning som attan! Känns lite nyskapande (trots att det ju egentligen är raka motsatsen...). 


Det som slår mig är frågan - varför är vi så fega i Sverige? Jag menar när senast kom någon i överflashig klänning till typ Guldbaggegalan? Nä, då tar vi någon liten coctailklänning från typ Acne. Låt mig understryka, jag älskar Acne, men varför vågar vi aldrig tänja på gränserna? Det finns utländska män som sagt att svenska kvinnor inte vet hur man klär upp sig. Riktigt så jävlig tycker väl jag inte att det är men ibland är vi kanske lite föööör praktiska. Vi väljer helst platta skor för att undvika skoskav, håret och sminket ska helst se "naturligt" ut och kläderna ska vara enkla och absolut inte vara vulgära eller för avslöjande... Och visst, det är väl fint, men liiiite guldkant på vardagen har väl inte skadat någon, eller?


Sen kanske man inte behöver ta i och dra på sig en klänning värd en miljon kronor på Guldbaggegalan.. Eller.. va fan säger jag? Klart man ska göra det - OM MAN VILL! För visst är det trevligt att inte bara vara lagom ibland? Inte bara safe.. Ibland måste prinsessan, eller dragqueenen eller den superandrogyna sidan av en få en chans att lysa och förtrolla sin omgivning, trots att man kanske får skoskav på köpet. Jag menar, vad är väl en bal på slottet? Jo - alldeles UNDERBAR!


Puss

Mius


   Jag va nog fan liiite för safe här.....



Så hääär ska det se ut - överdåd när det är som bäst!



Av Maria - 7 mars 2010 23:58

nä.. jag har verkligen suttit fastlimmad i soffan hela dagen! Rasmus har suttit och pratat med en turnéledare på skype hur mycket som helst så jag har varit tvungen att lyssna på en galen, engelsk man svära som en galning i flera timmar... skumm typ den där. 


Men tro inte att jag har haft tråkigt för så har inte varit fallet!! Har suttit och gjort massor av inredningskollage! Älskar ju inredning så jag har skannat av ett stort antal inredningssidor and it's been nice kan jag säga! Mina föräldrar funderar på att göra vid nedervåningen på huset och dom har frågat om jag vill hjälpa till med lite idéer så jag har suttit och spånat kring det idag. Har gjort två ganska omfattande kollage till dem som jag ska visa när jag åker upp till HBG nästa gång..:) Kul kul kul!


Denna veckan är lite skum här hemma! Imorgon ska vi fixa i ordning några hyllor som vi ska ha böcker på. Just nu är nämligen alla böcker inne på Noomis rum och det är ju inte riktigt tanken att dom ska ta massa plats där! Det är ju ett rum för lek! Så plats till böcker ska fixas.. Sen måste vi tvätta en hel del.. Sätta ner lite skit i källaren, ta upp skit ur källaren... Ja, massa fix är det innan Ramsus drar nu! 


Jag ska hinna med att jobba en del denna veckan också hade jag tänkt. Har lite låtar att ta itu med, ett par projekt att skriva lite på, en heldags dramaarbete samt en modellgrej.. Måste även upp till HBG för att fixa med lite försäkringar rörande min axel, hinna springa och träna, testa att köra bil för första gången på över 5 veckor osv osv.. Detta är alltså ingen lugn vecka! Men ack så trevlig ändå :)


Vad ska ni ha för er i veckan??

Puss

Mius

Av Maria - 7 mars 2010 12:04


Började morgonen med denna låten. Hur glad blir man inte??? Perfekt start på en lite sömnig söndag....:)


Puss

Mius

Av Maria - 5 mars 2010 10:29

Men oj vad det tar emot att vara duktig idag!! Jag orkar inte städa.. men jag måste verkligen... Rasmus deklarerade precis att "han känner sig gammal idag.. minst 93 år" Hahahaha han är rolig min lille sambo... Han kan dock fetglömma att slippa städa pga hans ålder ;)


Sen kommer kusin-vitamin hit och det ska bli hur mysigt som helst! 


Måste ta itu med min almanacka snart! Eller rättare sagt.. jag MÅSTE köpa en ny mobil och föra in min almanacka i den!! Blir galen av att ha allt i huvudet haha :)


puss

mius

Av Maria - 4 mars 2010 22:28

Har suttit i studios precis hela dagen. Gillar sådana dagar men ack så trött man blir! Har jobbat med två olika producenter idag, två underbara killar som jag älskar bägge två. Har spelat in massor så rösten är liiiiite trött nu.


Imorgon måste vi städa här hemma.. och sen kommer min söööta kusin på besök till oss! Mysigt ska vi ha det :) 


Känns bra att ha två dagar efter varandra som helt är varandras motpoler. En super-jobbdag med massor av intryck, koncentration och hårt arbete. Och sen en mysig och "duktig" dag då man tar itu med hemmet och träffar människor som man älskar! Me like!


Hur ska er helg se ut?

Puss 

Mius


   Så här såg studion ut som jag jobbade i för några år sen :)

Av Maria - 3 mars 2010 22:41

jo, men visst fasen kte hela familjen på influensa sen här hemma :) Så vi har legat däckade några dagar men nu jäklar är vi på benen igen! 


har haft en underbar dag på stan med Caroline idag! Vi catchade up eftersom vi inte setts sen innan jul (!!!) så vi hade hur mycket som helst att ta igen :) Käkade finfin lunch på Sultan Palace, fikade på Espresso och sen tog vi en liten runda på stan :) Skööön dag!


Har även hunnit med en del annan planering för veckan där jag legat och varit sjuk haha. Imorgon ska jag jobba ,ed Andrz i studion. Ska bli sjukt kul! Får inte berätta vem mer jag ska jobba med men jag kan säga som så att han är väldigt välkänd..;) 


Sen på lördag är jag bjuden på melodifestivalmys hos Mini på kvällen :) Mycket trevligt och efterlängtat!! 


Usscchh.. mina läppar är typ helt sönder! Tack gooode Gud för vaselin är allt jag har att säga. Finns det någon därute som har något tips mot torra och söndriga läppar??


Puss

Mius


  

Mina läppar ser helt "puffiga" ut...

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards