mian.

Direktlänk till inlägg 26 september 2007

tårar...

Av Maria - 26 september 2007 00:06

just nu trillar det sjukt mycket tårar för mina kinder...

Läste precis ett mail som min mamma hade skickat och blev sjukt rörd. hon är fucking underbar... saknar henne riktigt mycke ibland och sörjer att jag har så jävla lite tid att träffa henne.


fan va jag är trött på allt just nu. Ni som inte orkar höra på en massa gnäll bör nog stänga ner denna sidan nu för här kommer en jäääävla massa gnäll.

Eller ska dte göra det? Kommer det kanske inte kännas bättre att hålla det inom mig?? Vettefan... Mår inte alls bra iaf.

Allt är så jävla meckigt, känner mig helt fast i allt möjligt skit. Och just nu har jag så jävla lite tid för att ta itu med allt efter som JAG JOBBAR/GÅR I SKOLAN HELA JÄVLA TIDEN!!!!!!!

Ibland funderar jag på att sluta jobba. Men samtidigt är det ju inte rätt. jag älskar ju mitt jobb. Skulle jag sluta med nått hade det väl i så fall varit att läsa så att jag kunde satsa helhjärtat på mitt jobb. Men att läsa betyder studiemedel och det betyder trygghet... därav blir det svårt att skita i det. Men just nu känns det bara så jävligt att inte ha tid för nått alls. Känns som att jag får reda på allt sist också och då kan jag sällan följa med eftersom jag troligtvis har planerat in annat redan. Vill just nu bara vara.. student. Hänga med polare, festa, ha tid att sticka hem och bara ligga på mammas soffa. Istället är jag bara en så jävla överstressad idiot som mer och mer påminner om en trist morsa!

För är det inte att jag ska va på nått jobb eller möte så måste jag skicka 20000 mail, eller läsa 33465 sidor i nån jävla bok, eller städa en gigantisk lägenhet, eller tok-stress-hälsa på Farfar på sjukhuset, eller hämta något, köra till nått ställe eller vad faaaaan som helst!!!!!!!!! Och jag är ju så jävla dum att jag ALLTID ställer upp!! Why oh why??


För hade jag inte gjort alla dom små skitsakerna som jag lägger in hela tiden, då hade jag hunnit hänga med helen, sanna och sabina som jag saknar så det är helt sjukt! Känner att jag hamnar utanför gemenskapen heeeeela tiden eftersom jag aldrig har tid och känner mig som världens sämsta och framför allt tråkigaste vän!!! Jag hade också hunnit träna lite mer, jag hade hunnit vara en fan så mycket gulligare flickvän, dotter och moster. Ja...allt helt enkelt. Men no.


 Nä.. på lördag SKA jag fan festa! Och på söndag ska jag vara bakis och LEDIG!!! Och nästa onsdag ska jag fan typ hälsa på sanna eller något. Måste hinna göra lite sånna ROLIGA saker också.. inte bara måsten, inte bara tvång.


Ähh.. får sova nu.

Mius


Ps. sorry att jag gnäller.  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 1 januari 2013 16:45

Och inte vilken dag som helst utan den första av detta helt nya år. Dagen som SKA spenderas med skräpmat, nostalgi, byxor med resår i midjan och en svag huvudvärk. Traditioner är till för att hållas. En annan sak som hör till är den årliga årssammanf...

Av Maria - 28 oktober 2012 21:02

Jag borde börja med en ursäkt egentligen, men det enda jag kan skylla på är tid, och med det menar jag bristen på tid. Därav vänder jag på det och använder just detta som dagens inspiration. Tid. Bristen på den, frustrationen kring den, besluten om d...

Av Maria - 26 augusti 2012 13:29

Jag pratar väldigt sällan om mitt jobb i just detta forum. Egentligen är det högst medvetet då jag mer använt detta som en liten paus från mitt yrke som jag kan ta till när helst jag önskar. Idag tänker jag dock göra ett undantag. Igår blev jag nämli...

Av Maria - 12 augusti 2012 00:21

Denna helgen har det gått upp för mig att sommaren lider mot sitt slut. Vet om att det kanske är det absolut deppigaste jag skulle kunna komma med just nu. Eller? Igår satt jag och mina tjejer och spånade om framtiden. Om hur vi alla befinner oss...

Av Maria - 6 augusti 2012 16:01


Detta är så INTE jag, men ibland gör jag undantag och släpper funderandet för en stund. Typ idag. Idag är en sådan extremt lugn dag som till störst del spenderats i sängen med lugn bakgrundsmusik som ända sällskap. Ja, och datorn, det vill säga. Flic...

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards