mian.

Alla inlägg den 4 september 2007

Av Maria - 4 september 2007 18:36

hej allihopa alla där ute.. hu,mm??


är heeelt hooked på en låt nu - You'll think of me - Keith Urban. Genial!!! Fy fan jag tror att jag är kär... Den och I need You av Faith Hill och Tim McGraw är fan så sjukt bra!!! Ska nog bränna en skiva med bara ånna bra låtar och ha i bilen, och i köket och i ipoden och på gymmet och när jag ska sova och ja... hela tiden!!! UNDERBART!!!!!


Imorgon är jag ledig, elle jag har iaf inga föreläsningar. Har faktiskt börjat bekanta mig med lite fler än bara Katarina nu i skolan. Idag hänge jag och Katta med en kille som heter olle :) Mycket trevlig stockholmare måste jag säga!


Känner att där är nått inom mig nu som behöver komma ut på pappaer snart. Massa ord som jag vill organisera till någon form av text men har inte hunnit sitta ner och fixa det än. Har inte den kreativa miljön runt mig just nu. Måste ha ner mitt piano, nu nu nu.... Och mitt skrivbord! Är tvungen att sitta vid soffan nu med datorn.. värdelöst! Det måste fixas nu nu nu.... det med :P


I helgen kommer Sanna hem en sväng tror jag :) Ska passa på att hälsa på Helsingborg jag också då tänkte jag :) kan ju bli trevligt att vara där lite i helgen. Vet inte riktigt hur Philip jobbar men men, dt löser sig säkert! Stina kommer hit på fredag iaf och lördag blir det möte och planering på förmiddagen. Måste nog lägga söndagen på IKEA eller på att sitta och packa ihop mina saker i HBG. Det är bara så JÄVLA tråkigt. Plus att jag blir liiite sentimental. Fan, jag bor inte hos Mamma längre! efter 20 år så har jag flyttat ut. jag ska vara vuxen nu. Absurt! 

Vill dock bli klar med flytten nu så att man kan få ner kompisarna här lite och känna att allt är fixat :) Har shoppat massa på DUKA och har flera lådor med oanvända saker hemma hos mamma som jag bara längtar efter att få ställa in i skåen här. Finns en del som ska ut ur skåpen här också.. som helt enkelt sett sina bättre dagar ... hehe!


Just nu är där några saker jag verkligen hade behövt - nya svarta dansskor med högt skaft. Tyvärr kostar dessa typ 1000 spänn... Har inte över det till dansskor just nu!

En annan sak jag behöver är den stora boken som vi använder till kursen. Fick pengar av mamma till den men eftersom jag har varit tvungen att åka upp till hbg i helgen för farfar och sånt så försvann dom pengarna på bensin och blommor. Ajja, det var ju för en god sak dock :) Men.. boken är fortfarande inte införskaffad dock. Kollade på "Arken". Där kostade den 460:- ska kolla på nätet nu om man kan få tag i den någonstans. Blocket kanske? Eller kanske nån nätshop? I'll check!


Saknar en del av mina vänner massor massor nu. Dock är det bra att jag, precis som sanna, kommer vara ledig på onsdagar iaf dom kommande 10 veckorna :) Betyder att det är lite lättare att hälsa på iaf :)


Skriver mer sen...

Puss hej!

Mius



Av Maria - 4 september 2007 00:49

nu är det verkligen sängen nästa! Ska övetyga Philip om att det är natt nu hahaha... Riktigt trist joggingbralls har jag fått på mig... FY MIG :P

Puss godnatt!

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards