mian.

Alla inlägg den 16 september 2007

Av Maria - 16 september 2007 23:29

heeej...


jag är världens sämsta bloggare, by the way :P


Nu har jag iaf flyttat!!! Käns.. jättekonstigt! Jättebra på det sättet att jag nu har alla mina saker här, känner att jag är en del av detta boende och självklart är det jätteskönt att få vakna bredvid Philip varje morgon.

Samtidigt är det sjukt skrämmande. Nu är jag SAMBO! Fattar ni hur mycket ansvar det innebär? Samtidigt är det ju EGENTLIGEN inte så jättemycke ansvar... vI har inga gemensamma lån, inga barn, ingen gemensam bil osv osv... Så egentligen är det bara att ta sitt pick o pack o dra om det inte skulle passa.

Men det passar ju. Det gör ju det. Jag älskar ju honom, trot eller ej ;) Det är mest att man nu fattar vilket stort steg detta faktiskt är i livet :) Men ett bra steg :D Nu står det Månsson Hallengren på dörren. Lovely!


Har dock bestämt mig för en sak - även om det är så att Philip och jag håller ihop för alltid så ska jag i vilket fall som bo någon period ensam och bara leva jävel. Dock kan vi vänta lääänge på den perioden för just nu är detta så jävla kul :) Jag och Baby, i vår looovely lägenhet :) Så perfekt!


Nästa helg ska jag jobba och hänga me mina gamla kompisar... Det blir asbra! Ska ha riktigt kul!


Vet ni fresten? Jag ska bli FASTER!!!!!!!!!!!!!!! Fy fan, hur kunde jag nästan glömma det?? Drt är ju fan det största denna helgen!!!!!! Min bror och hans Maria kommer bli väääärldens bäsat föräldrar!!!! Finns inga bättre! Och Ebbe ska få en kusin :) Så najs! Längtar redan... Fett grattis till Jonas och Maria (v) (v) (v)


Nä.. nu ska jag gå och göra nudlar a la riktig student :P


Pussss

Maria

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards