mian.

Alla inlägg den 14 september 2007

Av Maria - 14 september 2007 10:05

Mörk morgon måste jag säga.. lär ju börja regna vilken sekund som typ! Hoppas bara inte att det regnar imorron.. NEEEJ det får det inte bara!


Vaknade faktiskt riktigt skönt imorse. Somnade kanske.. halv ett.. och var pigg o vaken 9.00 när Philips pappa ringde och väckte oss :) Lagom :) I love my Sambo :) Han är fan drömmannen egentligen.. Lite gnällig men attan så perfekt :) Söt, trevlig, rolig och... den sista sparar jag för mig själv ;)

Min Philip.


Så dock en bild på hans ex igår. Alldels för söt för sitt eget bästa. No good. Men men.. han valde ju bort henne så man ska inte klaga. Dock har jag alltid det problemet när jag ser bilder av andra tjejer. jag tycker ALLA är skitsöta!! Verkligen!! Det är dock lite svårare att tänka så om sig själv men det kommer väl med åren hahaha ;)


Ska nog övveraska min älskling ikväll iaf. Mys på hög nivå :)


Först ska jag dock till skolan och bli lite smartare än vad jag är. Sen blir det kanske lite plock inför flytten i övermorgon (!!!!!) och annat sånt som tar tid :) Ska vara två ROLIGA dagar idag och imorgon. Inte gnälla över nått, bara njuta i stunden. Loooove it. Men jag är så dålig på det.. huumm...


Aint no other man.. On the planet.... *nynnar*


haha kom fresten at tänka på sättet man skrev innan typ "hej, e d ida som vi ska ut å leka? va e d för väder? asså jag pallar ente d... lol på d! " hahahaha älska fjortistiden! hade jag återupplevt något hade det SJÄLVKLART varit fjortistiden :P


Puss alla söta

Frulle nu :)

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards