mian.

Alla inlägg den 23 september 2007

Av Maria - 23 september 2007 10:09

Dena helgen har verkligen bara gått ut på att jobba!

Jobbade hela fredagskvällen (med undantag för den halvtimmen det tog att skjutsa mina vänner till stan)

Sen jobbade jag från 11.00 typ till 18.00 igår... efter det stannade jag till hos mommy en sväng innan jag stack hem till Lund igen. Städae lite innan jag och Philip begav oss till Glorias för mat :) Naams :)

Sen idag vaknade jag sjukt tidigt.. humm.. så nu ska jag snart åka till jobb igen :) ska svänga i min lite frulle och ta en dusch först dock. Efter jobb blir det IKEA och sen en snabb sväng inom Farfar tänkte jag :)

Stina ska sova här för imorron ska vi jobba nära min hemstad på eftermiddan. Najs bajs!


Ska bli kul at träffa Nicole och Caroline idag :) Alltid trevligt :)


Blev precis tipsad om en bra hemsida att klicka hem smink från. Ska nog utnyttja det flitigt nästa månad. Har lite extrajobb så ekonomin känns rätt scchhyyyst!! Bli nog dock inte JÄTTEMYCKE shopping.. men men.. denna månaden har jag ju köpt ny kappa, nya curlinboots, lite klänningar och massa nytt till mitt hem så jag ska inte klaga :) Behöver egentligen bara lite nytt smink, kanske lite t-shirts och leggings i nån kul färg, sen är vi liksom i hamn :) Har sjukt många par stövlar så det FÅR jag inte köpa!!! Klippte mig även förra månaden så det problemet har jag inte denna :)  Men självklart.. det finns alltid saker man vill ha :) Och sånt som man måste ah... bensin tillexempel, sicket skit!!! Får stanna i Lund rätt mycke tror jag så att jag inte behöver slösa miljoner på det iaf!!


Nä.. frulle nu!


Puss


PS. sjöng på världens finaste bröllop igår! Dom till och med släppte vars en vit duva när dom gick ut ur kyrkan. SÅÅÅÅÅÅÅ FIIIINT!!! Grattis Slavica och Patrik!!!


Mius



Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards