mian.

Alla inlägg under februari 2011

Av Maria - 21 februari 2011 20:41

Kom på en sak precis - ingen har någonsin skrivit en kärlekssång till mig!! Va fan liksom??!!! Hahahaha! Nä men allvarligt det är fan dags att jag får en kärlekssång av någon! Jag bjuder på lite olika klipp som kan inspirera lite ;)



Något sånt här är heeelt ok..



Eller något sånt här..



Det här går fint..



Denna stilen blir heeeeelt ok!!



Gärna något som blir en klassiker.. som denna ;)



Mer än gärna typ såhär...:P



Lite sött, typ såhär, går fint :)



Något som får mig att gråta, typ som denna..;)



Eller bara något som höjer mig rakt till skyarna??


Okej.. någon som känner sig manad?? Bara säg till, jag är inte kräsen! A short song is totally fine...:P Jag är inte den som är den :) Tänk förresten hur enormt speciella dom måste känna sig som har fått låtar som ovanstående skrivna till sig!! OMG!! Nä, detta måste jag få vara med om helt enkelt...Om inte nu så någon annan gång ;)


Puss






Av Maria - 20 februari 2011 17:57


Osminkad, Ostrukturerad, Opigg och Omatad... Ingen bra kombo! MEN nu ska jag iaf dra iväg och träffa dom vackraste flickorna på planeten :) Lucky me!!!


Pusss 

Av Maria - 20 februari 2011 11:56

Jag har länge varit en motståndare till detta fenomen men har nu insett att det är gaaaaaanska kul! Kanske inte är helt hooked än, men blir väl det förr eller senare...:)


Är halvt sjukt.. ligger ensam i sängen och tycker jävligt synd om mig själv.. Ikväll ska jag iaf träffa mina underbara flicko och catch up! Tror att det kan vara den absolut bästa medicinen - att snacka skit med tjejkompisar! Men fram tills dess är det jag och kudden :)


Men som sat, kolla in mig på Twitter! @aMariaMoment ska ni söka efter :)


Puss

Av Maria - 19 februari 2011 22:34

Sitter och kollar Gaygalan och blir rörd gång på gång! Funderar över hur det hade varit om någon tyckte det var äckligt att jag var kär i den jag är kär i.. Vilket helvete!!! Och tänk att hela tiden bli dömd för den man är. Möta alla fördommar. Hela tiden stå på sig. Bara för att man är den man är.


Hur kan det vara så att det finns folk som fördömmer kärlek bara för att den råkat uppstå mellan två personer av samma kön? Det är ju fortfarande kärlek, eller? Och precis som heteropersoner så blir ju inte homosexuella gaaaaalet kära i ALLA av det könet dom förälskar sig i. Precis som bland heteromänniskor kastar sig inte homosexuella på en person bara  för att den är intressant. Att vara gay är inte lika med att vara ett sexgalet djur! Och alla ni som är dödligt rädda för att någon av samma kön som er ska ragga på er - ta det lugnt, spända människor är fan i mej det mest osexiga i världen så INGEN kommer pilla på er!!! Trust me!!


Våga älska! Lär era barn att man får älska vem man vill och snälla snälla snälla - låt oss se till att den nya generationen människor, som får se dagens ljus nu, slipper uppleva dessa fördommar och detta hat mot homosexuella människor! Världen kommer bli så mycket vackrare då och såååååå mycket mer spännande! Njut av våra olikheter och sprid så mycket kärlek som det bara går!! 


Och lyssna lite på detta så kommer ni också få fälla en tår av glädje och kärlek ikväll..




Av Maria - 19 februari 2011 00:35

rasmus kom precis och var helt nojjig över att jag hade skrivit att han hade stora pupiller ;) Dessa pupiller beror alltså INTE på intag av olagliga substanser utan endast på alkoholhaltiga drycker hahaha :) 


Så där jag - inga missförstånd nu hoppas jag??

:)

Av Maria - 19 februari 2011 00:07

Vilken helt fantastisk dag! Trött som ett as gick jag upp alldeles för sent imorse och kom i sista sekund på att jag hade en sjukgymnasttid. Fick köra jävligt olagligt för att komma i tid men det löste sig! Efter tusen nålar i axeln var det dags att hetsa vidare för att dra på världens roligaste möte på Roasting House. Hade en dejt med ett helt underbart band som heter FutureProof! Dom är i Sverige i 16 dagar och jobbar på sitt album med världens bästa producent Anderz Wrethov. Förstår verkligen varför dom tar sig från England till Sverige för att jobba med denne man. Allt han rör vid blir nämligen till guld! 


Vår lilla dejt gick helt fantastiskt och jag blev helt kär i alla låtarna!! Hoppas hoppas hoppas Sverige får ta del av detta för det är sjukt bra!!


Kvällen har jag spenderat i min ensamhet medan Razz har varit ute och gigat. Han kom nyss hem, med världens största pupiller. Fantastiska man, tack för att du finns!


Rensade min telefon nyss och hittade några fina bilder..

   Jag och världens bästa syrra som jag spenderade kvällen hos igår. Alltid lika söt :)


   Bild från något tidigare studiohäng.. Anderz och Denniz - världens bästa producenter, kollegor och vänner. Är galet tacksam för att dom finns!


Fan va bra jag har det idag!!

Av Maria - 15 februari 2011 21:55

Mitt hjärta gjorde nästan volter när solen tittade fram imorse.. men nej o nej, för det var ju BISARRT kallt när man stack ut nosen! Dum i huvudet som jag tenderar att vara så satte jag mig och kollade sommarbilder.. Genomtänkt Maria! Nu värker min kropp efter sommar... Kolla bara detta så fattar ni...


   Tänk er sommarben! Att kunna sitta ute på balkongen när man har duschat och torka i solen.. Och jag brukar få fräknar på knäna :)


  

Att få sitta och dricka sånt här...


   ...här!!!!


   Få hänga på stadsfestivaler, utan tjocktröja, tillsammans med vackra vänner..


  

..och dricka lite för mycket festivalöl så man börjar ta tramsiga bilder av sig själv ;)


   Sitta på en filt på kvällen...


  

...och ligga och steka på en filt på dagen :)


  

Åka på utflykt med barn som har sommarlov...


  

Bli pussad av galen festival-sambo när solen gått ner...


  

Skita i att sminka sig och gå ut i bara en handduk..


  

.... OCH VARA BRUUUUUN!!!


Ähh.. kom igen.. ge mig sommar NU!! Sommaren 2011 ska ju bli den bästa nånsin så det hade varit riktigt fint att påbörja den ytterst snart.. Vad säger ni?? Alla som är med räcker upp en hand!!


Puss

Av Maria - 15 februari 2011 17:03

Det finns en väldigt stor fördel med att ha ett ytterst oregelbundet jobb, nämligen att man helt plötsligt kan hålla helg - mitt i veckan! Idag har jag kört söndag här hemma, dvs. städat lite, kollat film, suttit vid pianot och övat lite, ätit gott och typ bara myst.. Lyx lyx lyx! Insåg precis att klockan bara är 5 så jag har fleeeera timmar kvar att softa! Sååå fiint!!


Nu ska dock ingen få för sig att varje da ser ut såhär i mitt liv. No oh no! Anleningen till att hålla söndag idag är just att det inte kommer finnas någon söndag för mig denna veckan! Imorgon kör vi nämligen igång och sen är det fullt järn fram till nästa vecka! Har en helt fantastiskt studiodejt på fredag som jag taggar för som bara den... Är sååå sjuukt hajpad!! 


Min överläpp har fått spel. Den är galet torr! Men bara överläppen.. Underläppen mår fint! Konstigt...


Hittade förresten en helt fantastisk låt att ha som övningslåt idag. Den ligger sådär halvjobbit i register för mig så den blir perfekt att ha som mål och liksom mäta sin styrka mot. När man känner att den glider ur en som ett rinnande vatten vet man att det är dags att höja ribban ytterligare. I like!


Puss bejbisar!


Hoppas förresten att ni hade en fin alla hjärtans dag! Det hade jag! Sjukt sen middag med tillhörande vin blev det som senare resulterade i att jag somnade i rasmus famn framför en (troligtvis..) bra film! Mycket trevligt!

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards