mian.

Alla inlägg den 22 februari 2011

Av Maria - 22 februari 2011 16:29

Ibland är det galet roligt att låna någon annans dator och blogga från den. Snodde mina kära pärons dator idag och hittade massor med söta bilder på mig och andra i min familj så nu kör vi lite bildspel ;)


   Hittade en bild på Helle där hon ler!! Hör fan till ovanligheterna vill jag lova ;) Sjukt söt är hon ju!! Helen - le oftare!!


   Okej.. jag typ hatar denna bilden.. Eller rättare sagt, jag totalt älskar personen på bilden man fatta att denna lilla-pytte-smala människa har fött två barn!!!!! Jag är så avundsjuk så jag kan kräkas!! Jag kommer fan se ut som en flodhäst när jag har fått barn, lovar.. Nä, detta är bara orättvist.. Tilläggas ska att hennes yngsta unge är typ 1 år gammal när denna bilden togs.. Sjukt. 


   Såhär galet söta är hennes barn förresten.. Även det är ju bara orättvist.. Jag lär (seriöst) få sjukt fula barn, för jag själv såg fan missbildad ut som bebis, och dessutom lär jag bli galet tjock. Ja, men tack. Tack så mycket! 


  

Världens sjukaste bild på mig! Lägg märket till att mina bröst ser ut som små ben under mitt huvud! Skrattade galet mycket när jag hittade denna :)


  

Jag älskar dom här skorna.. Acne är fan mästare på snygga skor och jag är duktigt avis på Caroline som äger dom här skönheterna! Bilden är från när vi plåtade min profilbild förra året. Besökte samma plats, som bilden är tagen på, igår tillsammans med Caroline som stylade mig till dessa bilderna. Vi konstaterade att det var fan så mycket varmare förra gången vi var där ihop ;) Bilden är tagen av Mirre Mroxx :) Googla henne så lär ni hittade maaaassa spännande saker!


Puss

<3

Av Maria - 22 februari 2011 00:53

jag kan vara riktigt ärlig. tack <3

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards