mian.

Alla inlägg den 8 februari 2011

Av Maria - 8 februari 2011 20:26

Jag har den stora glädjen att jobba med helt fantastiska människor, människor som verkligen lyfter mig och ser till att jag blir mitt allra bästa jag. Idag har jag umgåtts med en av dessa människor, en av mina helt ljuvliga producenter Anderz Wrethov! Snart ska jag, tack vare honom, får göra ett jättekul projekt (som jag kan berätta mer om liiiite senare) och jag är så sjuuuuuuukt taggad!!!! Verkligen, för första gången på länge flyger en miljon fjärilar runt i min mage och jag dansar rundor på moln :) Sweet sweet life!!!! 


Hann dessutom med att lägga lite kör på en låt när jag ändå va nere i studion. Alltid roligt att få dyka in i andras låtar och bidra lite. Har haft den enorma turen att få prova på massor av stilar och jobba med massor av olika artister och det är jag så jäkla glad för! Det är nog f*n den bästa skolan man kan få gå i!! Känner att jag måste passa på att genom detta forum tacka alla dom underbara producenter, artister och bokare som låtit mig visa vad jag går för och gett mig chanser att uppfylla allt det jag alltid drömt om!! Från djupet av mitt hjärta - TACK! 


Ibland blir jag lite sentimental.. jag vet.. men man MÅSTE komma ihåg att tacka alla dom som tror på en för utan sånt stöd är man ingen. Viktigt viktigt viktigt!!


Puss

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards