mian.

Alla inlägg den 15 februari 2011

Av Maria - 15 februari 2011 21:55

Mitt hjärta gjorde nästan volter när solen tittade fram imorse.. men nej o nej, för det var ju BISARRT kallt när man stack ut nosen! Dum i huvudet som jag tenderar att vara så satte jag mig och kollade sommarbilder.. Genomtänkt Maria! Nu värker min kropp efter sommar... Kolla bara detta så fattar ni...


   Tänk er sommarben! Att kunna sitta ute på balkongen när man har duschat och torka i solen.. Och jag brukar få fräknar på knäna :)


  

Att få sitta och dricka sånt här...


   ...här!!!!


   Få hänga på stadsfestivaler, utan tjocktröja, tillsammans med vackra vänner..


  

..och dricka lite för mycket festivalöl så man börjar ta tramsiga bilder av sig själv ;)


   Sitta på en filt på kvällen...


  

...och ligga och steka på en filt på dagen :)


  

Åka på utflykt med barn som har sommarlov...


  

Bli pussad av galen festival-sambo när solen gått ner...


  

Skita i att sminka sig och gå ut i bara en handduk..


  

.... OCH VARA BRUUUUUN!!!


Ähh.. kom igen.. ge mig sommar NU!! Sommaren 2011 ska ju bli den bästa nånsin så det hade varit riktigt fint att påbörja den ytterst snart.. Vad säger ni?? Alla som är med räcker upp en hand!!


Puss

Av Maria - 15 februari 2011 17:03

Det finns en väldigt stor fördel med att ha ett ytterst oregelbundet jobb, nämligen att man helt plötsligt kan hålla helg - mitt i veckan! Idag har jag kört söndag här hemma, dvs. städat lite, kollat film, suttit vid pianot och övat lite, ätit gott och typ bara myst.. Lyx lyx lyx! Insåg precis att klockan bara är 5 så jag har fleeeera timmar kvar att softa! Sååå fiint!!


Nu ska dock ingen få för sig att varje da ser ut såhär i mitt liv. No oh no! Anleningen till att hålla söndag idag är just att det inte kommer finnas någon söndag för mig denna veckan! Imorgon kör vi nämligen igång och sen är det fullt järn fram till nästa vecka! Har en helt fantastiskt studiodejt på fredag som jag taggar för som bara den... Är sååå sjuukt hajpad!! 


Min överläpp har fått spel. Den är galet torr! Men bara överläppen.. Underläppen mår fint! Konstigt...


Hittade förresten en helt fantastisk låt att ha som övningslåt idag. Den ligger sådär halvjobbit i register för mig så den blir perfekt att ha som mål och liksom mäta sin styrka mot. När man känner att den glider ur en som ett rinnande vatten vet man att det är dags att höja ribban ytterligare. I like!


Puss bejbisar!


Hoppas förresten att ni hade en fin alla hjärtans dag! Det hade jag! Sjukt sen middag med tillhörande vin blev det som senare resulterade i att jag somnade i rasmus famn framför en (troligtvis..) bra film! Mycket trevligt!

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards