mian.

Alla inlägg under april 2009

Av Maria - 6 april 2009 21:25

ibland känner jag som att livet stannar upp. helt plötsligt känner jag att jag måste se mig omkring och nästan fälla en tår över hur fint allt är!


vad stort livet är! va fint allting omkring mig är! viken underbar familj jag har! Vilket underbart liv jag egentligen lever! Ja visst, allt kan suga ordentligt ibland men nä fan... jag har det så jävla bra!


Ikväll är andra kvällen i rad som jag och rasmus bara lever. vi har typ inte gjort nått.. kollat film, käkat, snackat skit, kramats.. kom på hur stort detta är vi har. Vi ska fan bli sambos! Vi ska ha ett hem tillsammans! Det som jag kallar min säng eller mitt badrum kommer rasmus också kalla för sitt. Och när jag får halsfluss och blir förbannad och sånt så ska han va där! Fattar hur fräckt det är? Fattar ni hur mycket man har om man har nån vid sin sida när man får halsfluss? Man har nog fan allt då....


Får inte glömma att tala om för alla omkring mig hur mycket jag älskar dom och hur jävla glad jag är att dom finns! Är iofs lite gråtmild just nu men oj va full med kärlek jag är! Måste lyckas hålla kvar denna känslan för det känns så grymt att vara så här kär i sin omgivning!


Gå nu och krama dom ni älskar! Till alla mina nära och kära - jag älskar er! Ni rockar fett!!


Nu får ni lite bilder på mitt vårhopp och min fina familj :)

Puss alles!!!

Mius!

Av Maria - 5 april 2009 21:20

sluta vara en wannabe-alfahanne ;) vi vet alla att du är mer cockerspaniel-typen ;)

Av Maria - 5 april 2009 21:10

herregud, har en allergisk reaktion tror jag .... nja, det är inte så farligt som det låter.. men typ.


Hade ett gig bokat med ett band jag inte jobbat med förut. dom ringde i fredags och gigget var ganska snart så det gällde liksom att pinna på lite med att kolla låtar osv. gjorde som dom sa, kollade upp 20 låtar, tonartsbestämde dom osv... han som bokade mig messade dessutom lite över nio (!!!!) imorse och påminde om hur viktigt det var att jag fick iväg låtarna idag. maria snabbade sig... sen får jag ett mail där det står ty "tack tack! Jättebra! Ses på spelningen!" Allt är gött tänker jag. Sen får jag ett mail till "öhhh trummisen har fått ett gig som betalar bättre den dagen så gigget bli instället. hoppas vi inte har ställt till nått". Då helt plötsligt visade sig min allergi! JAG HATAR NÄR FOLK SÄTTER MIG I ARBETE OCH LOVAR MIN PENGAR FÖR DET OCH SEN BARA SKITER I DET!!!! Dessutom av en så jävla dum anledning! Det finns fan 1000 trummisar! Åhhh blir så arg. Man väcker inte mig en söndag och sätter mig i arbete utan anledning, det ska folk ha jävligt klart för sig! GRRRRRR!!!!! Sen när jag ringer fanskapet så svarar han inte heller.. självklart.


Då är det bra med en blogg. Så kan man avreagera sig lite....:P


Dock har en väldit rolig sak hänt idag också. Har fått reda på att vicke läser min blog (mohahaha) så från och med nu ska jag kalla honom för blogg-hora resten av hans liv ;) Hihihiihi!!! *petar på min äldste killkompis*


vilka fler läser förresten min blogg? kan ni inte ge er till känna??? eller kanske tipsa om några bloggar som JAG borde läsa??? Hade vatt najs :)


Nu ska jag fortsätta vara sur....

Puss

Mius


p.s rasmus - sluta lägga tramsiga kommentarer i min blogg :P

Av Maria - 5 april 2009 13:24

.. att tonartsbestämma... faaasen också ....


sen ska jag göra en massa annat administrativt skitjobb idag också.. attans!!!


have a nice sunday!

Mius



Av Maria - 4 april 2009 11:57

Ibland kan man titta sig i spegeln och inse att man inte har samma kropp som när man var 14. Vågen pekar på ty runt 60 kg och jeansen kräver strl 28. För mig som alltid varit "lång o smal" så känns sånt lite skummt. Hade velat vara mer vältränad men å andra sidan så funkar min kropp rätt bra och jag är fortfarande väldigt smidig i musklerna så jag ska inte klaga.


Att man inte ska klaga får man verkligen skrivet på näsan när man slår på tv3 och "Du är vad du äter" spelas upp. En tjej på 21 år (ett år YNGRE!!! än mig) vägde 175 (!!!!) kilo!!!! Sitter och kollar på det nu och tycker så jäääävla synd om henne!!! Sen undrar jag i mitt stilla sinne : Om man bara är 21 år - har man inte kvar rätt mycket kontakt med sina föräldrar då?? Och varför i helvete har inte hennes föräldrar satt ner foten?? Det är ju inte så att man är normalviktig fram till man e 18 och sen flyttar man hemifrån och lägger på sig 100 kilo. Nä, jag tror det finns föräldrar i de familjen som har lite svårt att säga nej och som använt mat som tröst. FARLIGT! Hade det varit mitt barn hade jag skämts ögonen ur mig och känt mig så jävla dålig som inte lyckats hjälpa mitt eget barn! Stackars tjej! Starkars henne som måste börja sitt vuxna liv med att ta sig över detta enorma hinder!!


Dagens moralpredikan ;)

puss

Mius

Av Maria - 4 april 2009 02:09

nä... vad tycks?

Av Maria - 4 april 2009 02:01

haaahhaaahaa!!! Jo jag vet vad vattentornet kallas Lina.. är bara lite politiskt korrekt i bloggen och skriver därav inte ut så grova ord hahaha ;)


Jag är sveriges sämsta bloggare. nu vet ni det. alltså behöver ni inte förvänta er nått av mig ;)


Idag har jag blivit plåtad :) Visar upp några foton strax.. först vill jag bara säga godnatt till er alla :)

Puss

Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards