mian.

Alla inlägg den 22 april 2009

Av Maria - 22 april 2009 21:11

först måste jag säga att Nela är en jävligt smart människa. Kände att det behövde nämnas för hon är verkligen det! Cred till Nela idag!


I övrigt har det varit en produktiv dag.. jobbat i studion, vatt ute och gått, jobbat, tränat... och nu ska jag äta, ringa lina och öva lite.. najs!


hörs kanske sen?
Puss mius

Av Maria - 22 april 2009 00:20

nu har jag fått nog. nu är det bra. nu vill jag inte mer.


så känns det nu.

anledning?

jag är 80-talist.


Hur är en 80-talist då?

BORTSKÄMD!!!!


Har spenderat kvällen med att läsa diverse bloggar och jag blir fan mörkrädd! vad är det med 80-talisterna som gör att dom verkligen inte fixar motgångar? Varför ska livet vara så jävla lätt för oss?

Om man har en kupstorlek för lite så ber man mamma och pappa om 40000 kr för att rätta till detta med anledningen "jag behöver det för min självkänsla". Men hur jävla dålig självkänsla har man om man kan skriva om det i sin blogg? Koplex = sånt man vill dölja för omvärlden, inte fronta på hela jävla nätet!!!

Det värsta med den debatten är ju egentligen att dom dumma jävla föräldrarna går på det... jag blir så trött!


Och sen är det ju det här om ipred och fildelning. Har precis ödslat 2 minuter av mitt liv på att läsa att en av sveriges största bloggare tycker "att det är ju kul att musiken sprids" och att hon "inte tror att nån började hålla på med sin hobby för att tjäna pengar"!!!!!!!! FÖR I HELVETE??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Va fan tror folk??? Att vara musiker och producera musik för allmänheten är inte det samma som att "tyckar att det är roligt att spela lite" - DEET ÄR ETT JOBB!!! Svara mig nu ärligt allihopa här: får ni betalt för era jobb? Ser ni det som en självklarthet att få lön? Om ni gjorde något, en sak eller vad fan som helst som kostade att producera, hade ni blivit sura om folk bara tog den saken istället för att betala för den?? JA DET HADE NI!!!!

Men en 80-talist tycker det är för mycket att behöva betala 9 spänn (!!!!) för att få hem en låt som dom tycker om. Och att betala 149(!!)kr för en hel skiva, dvs, något som tagit MINST 1 månad att göra känns tydligen också som ett jävla överpris. Men guess what?? En skiva kostade MINST 149 kr för 10 år sen också men då var det ingen som klagade för DÅ HADE JU INTE NÅTT SNILLE KOMMIT PÅ HUR MAN KUNDE FÅ MUSIKEN GRATIS!!!!!! Men det är klart.. gratis är ju gott! Ja, men hur jävla gott är det när det inte finns kvar några duktiga producenter i världen som kan göra musik för dom har behövt sälja sin utrustning för att betala hyran! Hur gott är det då, va, va, va??? En nyutexaminerad lärare tycker att det är förjävligt att dom inte får ut mer än 14 000 kr i månaden, dom har ju trots allt studerat i 3½ år, men att en artist eller producent som jobbat hela sitt liv och lagt ner långt mer pengar än vad CSN i 3½ år innebär inte tjänar ett skit - det gör väl ingenting? Dom sysslar ju trots allt med "sin hobby" och "en hobby kan man ju inte få betalt för". Alla sysslar väl mer eller mindre med det dom tycker om och är duktiga på? Eller?

En fråga till då - om ni tycker att en tröja som ni vill ha är för dyr, snor ni den då? Man kan ju fan inte gå och betala hela 199:- för en tröja eller?? En tröja som finns i 70 000 exemplar och som säkert tog 1½ minut för en maskin att tillverka...Aaaaa nä!!! Eller? Nähä... men om man tycker det är för dyrt med 9 spänn för en låt då är det absolut ett alternativ att sno den?? Okej...jag fattar....


För 40 000 kr får man mer än 4000 låtar... Men det är ju såklart viktigare att få en liiiiiite större BH-storlek... Ja, det är ju iaf mer intressant att skriva att man har gjort en bröstförstoring ("men säg det inte till nån tihi") på sin blogg än att skriva att man har köpt 4000 låtar... Jo det är ju klart, döööhh att jag inte tänkte på det!


Nä kära fellow 80-talister - väx upp. Alla bröst kom inte i perfekt storlek och tydligen kostar det fortfarande att konsumera här i världen, något man får lära sig att leva med helt enkelt! Nöjen var inte gratis när våra kära föräldrar var unga så förklara för mig - varför ska vi vara den previlegrade generationen som får allt vi pekar på? Nån som har något argument??



Nä... trodde väl inte det.

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards