mian.

Alla inlägg under april 2009

Av Maria - 19 april 2009 14:35

Igår tränade (!!!) jag typ en timme.. har träningsverk på baksidan av benen så det står härliga till idag men gud så skönt det var!!! Har ett mål nu... sista helgen i juli MÅSTE jag va liiiite vackrare än vad jag är idag... bara liiiite ;) kan jag fixa det tror ni??


nu måste jag snart jobba.. seeeegt.. ska belöna mig med att hälsa på min syrra ikväll... :) imorgon är det också jobb på dagen... likadant tisdag... jaja, thats life! Blir nog lite studiotid denna veckan också och det känns sjukt bra!!


nä... sayonara!

puss

mius



Av Maria - 16 april 2009 11:23

har ni också sånna dagar då ni tänker:

Äh, fan, nu ska det bli ordning och reda med mig!


Jag har en sånn dag idag... har tänkt att jag ska sluta röka idag, städa, träna minst en timme, bli av med min förkylning, skriva alla mail som bör skrivas osv osv osv....


Låter bra va?


Nja.. i ärlighetens namn tror jag det kommer sluta med att jag röker liiite mindre, kanske tar en promenad, städar liiiite och skickar några mail... men va fan, bättre än inget va?


puss

Mius

Av Maria - 15 april 2009 21:42

jag har lite problem med luftrören efter min förkylning... hypokondrisk som man är tror jag nu att jag har lungcancer... sjukt jobbigt faktiskt att känna såhär för jag stressar upp mig som fan kring sånt!!! usscchh... låt mig bli frisk nu!


har haft en go eftermiddag med fika tillsammans med caroline, dramapass och sen lång promenix hem...najs! känns vettigt och bra...


nu har jag precis läst mimmis blogg.. sjukt! har känt mimmi sen hon var..... typ 9 år gammal!! herregud!! hur gammal är jag egentligen?? så nu kom jag över hennes blogg och läste massa gamla inlägg. det har verkligen hänt massor i hennes liv som  jga inte har en aning om!! sjukt!! hon är fan 18 år idag!!!  fattar ni, jag har känt henne i halva hennes liv!!!!! sjukt....


nä.. nu måste jag få i mig en kopp kaffe. fixar inte att sitta o va såhär halvtrött... måste bli lite kreativ.. har massa ord i huvudet som jag vill ha ut!


puss alles

mius

Av Maria - 14 april 2009 17:49

idag ringde en vän till rasmus och kollade att "det var okej att han gick och fikade (läs: troligtvis kommer göra mer än fika...) med en tjej som rasmus har dejtat". Tydligen är det sjukt viktigt bland killar att göra så.

Svartvit i mitt tänkande som jag är avskrev jag denna vän som en idiot fortare än fan och tyckte att han klampade in på mitt revir genom att ringa min kille och prata om hans gamla dejter. Fine om det hade varit nån som rasmus hade haft ett seriöst förhållande med, men så var inte fallet.


Kom sen på det som nog gjorde det svårt för mig att förstå pojkarnas resonemang..


För mig hade det inte funnits en tanke på att dejta en kille som en kompis hade dumpat. Då står det ju nämligen helt klart att det är något gravt fel på den killen ;)


Skumma grabbar...

Av Maria - 14 april 2009 12:14

under helgen tog jag en paus från internet. har ett behov att göra så lite då och då. får nämligen ca 50 mail om dagen och ibland orkar jag inte det så då skiter jag i det ett tag och tänker att "hade det varit jätteviktigt hade dom ringt". mår bra av att göra så men visst, det är kanske lite tramsigt egentligen...?! på tal om sånt lästa jag fresten lite "mobilt vett och ettikett" i DV för ett tag sen. punkt 5 löd "om du har ett missat samtal, ring inte upp! var det viktigt ringer personen igen"... Ja, kanske är det så?


har haft en go påsk! vatt ute och svirat lite, varit förkyld som fan, träffat släkt och vänner samt sovit... mer kan man nog inte önska? eller?


nu idag har jag betat av alla mail så nu blir det en skön dag till :) har en feeeling av att det var något jag skulle göra idag men vet fan inte vad... får checka kalendern...


hur har ni det ute i sverige?


puss

mius

Av Maria - 10 april 2009 23:07

Lovar du att vara ärlig? Jag svär...
Du heter:Maria

Smeknamn: Mia, Marre, Misan (av mamma)
Låt som när du är ledsen sörjer till? Fields of gold, Eva Cassidy (humm.. hur stavar hon sitt efternamn...)

Beroende av: Kärlek.. Min dator och mobil.. Diverse andra onyttigheter..

Vem behöver du mest just nu: rasmus, helen, steffi, familjen
Vad tror folk om dig? Ingen aning... Vad tror ni om mig?

Stämmer det? vad vet jag...
Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon
Vad säger du för att imponera på någon? Vet inte.. Frågar nog mest frågor som är "passande"..

Hur imponerar man på dig? >Genom att vara intelligent
Brukar du skratta för dig själv? Det händer..
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Saknar dig med. Puss"
Var bor du? Än så länge på Tågaborg i Helsingborg
Trivs du där: Nja... Sådär. Ska flytta snart så extremt bra trivs jag nog inte hehe...

Äger du några converse: jupp... 3 par
Sprit, cider, vin eller öl: delad första plats mellan vin och öl
Brukar du bli för full: Haha.. nä inte numera... Eller nja.. tyvärr finns det inte något "lagom" i min värld... Antingen är jag "tråkig" eller lite "för rolig"..

Vad har du för mobil operatör: Telia

Är du allergisk mot något: Ja.. laktos, pollen, vissa frukter, damm... och lite annat smått skit...
Har du haft sex idag: Hahaha... snackar vi om detta dynget eller under själva "dagen"...?

Nästa mål i ditt liv: Att bli frisk från min hosta..

Hur svarar du i mobilen:  "Maria" eller "Hej"

Vem ringde du senast? Pappa
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Eftersom Pappa inte svarade var det faktiskt Rasmus som jag pratade med senast och han sa att han satt på en restaurang och saknade mig :)

Antal timmar sömn inatt: klockan 02.00-09.00 vad blir det.. öö... 7 va?
Sov du ensam: Nej

Brukar du komma i tid: Haha beror på vad jag är på väg till... är det lite "vardagligt" så kan jag bli rätt sen...
När mår du bra: När jag jobbar eller när jag umgås med människor jag tycker om!

När blev du fotad senast: Av någon annan än mig själv? (haha ego!) i fredags :)
Hur känner du dig nu: Seg och förkyld..

Vanligaste färg på dina kläder: Svart eller vitt

Vad tycker du om fötter: Smått fula men praktiska
Vad saknar du: Rasmus, Noomi, Pappa, mina syskon och mina syskonbarn!
Hade du en bra kväll igår: Mycket bra kväll hade jag...

Favorit dryck på morgonen:Vatten med c-vitamin brustablett i.. 

Rakar du benen: Haha ja... men kanske inte varje dag När brukar du oftast gå och lägga dig: vid 12...Är du blyg? I stora folkmassor när jag inte känner någon - ja! Annars nej inte direkt..Sysslar du med någon idrott: .... räknas det att gå till coh från bilen?Vill du hellre ha mail än brev: Mail tack!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja <3Har du spytt offentligt: mmm...
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Fixa frillan, klä mig i kostym och... ja det också...Är du nöjd med ditt liv: Mycket!Är du bortskämd:Jo det är jag nog... kanske inte så materiellt numera men sjukt bortskämd med att ha människor som backar mig i allt...
Vad gör du i morgon: Firar påsk, busar med Ebbe och träffar mina vänner :)
Vad är det värsta du vet? Att inte känns mig trygg..Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Beror på vilken vecka... Veckan man betalar räkningar spenderar jag runt 6000 kr... en vanlig vecka kanske runt 1500...?
Vad behöver du just nu? ett anti-hosta-och-förkylnings-piller
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Robyn!
Vad längtar du till?  Tills när vi flyttar... och tills när rasmus kommer hem :)
Har du bra vänner och äkta vänskap? Japp.. och mycket av det dessutom :)
Vad använder du för shampoo? Silverschampoo från XL Hair eller Matrix
Vad är det finaste du fått? Kärlek, materiellt sätt - min förlovningsring och min katt :)
En speciell dag du minns: Oj det är många.. dagarna mina syskonbarn föddes, studentdagen, dagen jag och rasmus förlovade oss, mammas bröllop, pappas 50-års dag... det finns fler på lager...
Tycker du om någon just nu: mmm...:)
Om fem månader: Njuter av nytt hem, fint väder, jobb och ett nytt skyskonbarn :)Du samlar på: skor, minnen...
Gröna eller röda äppeln: GrönaVem ringer du när du är arg/ledsen: Rasmus, mamma eller pappa
Gillar du golf: Njää.. är kass på det...
Vilken tid gick du upp idag: typ 9Har du sovit i din egna säng inatt: Nooo...Har du strumpor på dig nu: Nix!Vad ska du göra ikväll: Se en film och somna på mammas soffa..Är det okej att gråta: Ja det tycker jag :)
När grät du senast: I förrgår när jag var och lade blommor till min morfar på kyrkogården.. såg en grav för en kille som var född samma år som jag och dog året vi tog studenten...
Laddar du ner musik och film från Internet: No.. har inte ens ett nerladdningsprogram..Vad skulle du göra om du vann en miljon: Spara, fixa lite vardagslyx och dra på en kul resa :)Bär du glasögon eller linser: Har glasögon.. bär dom alldeles för sällan..
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nä inte alls.. kläder ska visa ens stil inte ens ekonomiska status...När går du upp ur sängen en helgmorgon: runt 9-10..Har du piercing: Japp.. 5 "vanliga" hål i öronen, ett uppe i brosket i örat och en i naveln...Vill du gifta dig: Absolut!
Vill du ha barn: Absolut där med!
Solar du ofta: Näst intill aldrig.. eller jo, på sommaren såklart :)
Är du bra på att laga mat: Helt ok på det!Gillar du att dansa: Jättemycket :D
Är du flygrädd: Ibland...Hur vig är du: Så vig som man är till mans typ...Vad dricker du helst när du är törstig: isvatten..Vilken är din favoritglass: chokladglass.. finns en speciell som är fiiiin med mini.marshmallows i.. rocky road tror jag den heter :D
Tror du på ett liv efter döden: Nja.. jag hoppas på ett iaf... återförenas med de andra som dött hade varit fint!Tycker du om sushi: Gillar det skarpt!
Vad äter du helst när du ser på film: Mörk choklad eller cola-bilar...Bor dina föräldrar tillsammans: No way!
Har du tandläkarskräck: Nä... men det är ju inte skitkul att gå dit...Är du morgon- eller kvällsmänniska: Inget av det.. det är från dag till dag...Vilken ögonfärg har du: Gröna med några stänk av blått i dom :)
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja det har hänt.. man har väl varit tonåring ;)Biter du på naglarna: Nej.
Röker du: Ja
Hur ofta tränar/motionerar du: allt för sällan.. men går ganska oftaSenaste låt du hörde: Soundtracket till en wallanderfilm..
Vad gör du på helgerna: Myser med Rasmus, träffar mina vänner eller jobbar.. ofta det sistnämnda...Listan snodd av Caroline ;)Puss alles!Mius
Av Maria - 10 april 2009 22:02

Vad har hänt? Hostar som en tok! Usch och fy... Detta är en påskpresent jag hade klarat mig utan!


Min man är ute på vägarna :( I morse lämnade jag honom vid tåget till vår kära hufudstad efter att han igår kväll fick ett blixtgig som innebär 3 nätter i sthlm! Skitkul egentligen för jag vet själv hur enormt skoj det är att göra sånt men när man själv är lite hängig så blir saknaden svår.... Oj vad jag saknar honom redan! galet.... Men men..


Imorgon kommer syster med familj på besök! Det får tiden att gå lite snabbare! Sen på kvällen ska jag förmodligen umgås med mina kära vänner. förhoppningsvis över mist ett glas vin dessutom ;) Ska bara bli av med denna jeeeeeeeeevla hostan!!!! Men men.. ett tag lär jag ju palla i vilket fall som ;)


Söndagen är också bokad! Lille kusinen har fyllt stor och hans far har fyltt... tja... gammal?? Hahaha :) Ska dit på kalas iaf :) Hoppas lite på att min käre bror också kommer.. inte träffat honom på länge :( 


jaja.. som ni ser så har jag sett till att jag är sysselsatt tills rasmus kommer hem :) Känns bra!


Hoppas alla har en fin påsk!!!!

Puss

Mius

Av Maria - 9 april 2009 12:53

Igår började jag ta tag i min lägenhet efter underbara tips från fiiina Liiina :) Mamma hjälpte mig så hon började med att gå igenom en massa massa massa post (läs:reklam) som hade hopat sig i min hall. Jag däremot gick på det riktigt jävliga projektet - garderoben! usch och fy! Men det gav resultat! En säck att skänka bort, en säck till syrran, vinterkläder bortplockade och allt annat packat! Hann faktsikt packa en del av mina skor också :) How about that ;)


Kvälen spenderade jag sen med mina underbara flickkompisar längst strandpromenaden i HBG :) Vi filosoferade kring livet som vanligt. Vem kommer skaffa barn först? Vem kommer gifta sig först? Ska våldtäcktsmannen som härjar i mina kvarter åka fast snart? Var är mänskligheten på väg? Kommer man nånsin har råd att köpa en lägenhet/hus? Var ska vi bo när vi blir "stora"?


Det roliga är att samma frågor har varit aktuella i typ 10 år mellan oss. Dock har vi liksom missat att vi faktiskt redan har besvarat en del av dom frågorna! Kanske är det problemet med att hänga ihop med samma folk som man gjorde genom hela skolgången? Hahaha.. nää, det är det som är det fina!


Funderade lite själv sen också... Är man som ung idag verkligen så inpräntad med att "husen kommer alltid va så dyra så att jag aldrig får råd" eller "Den man träffar innan man är 30 kommer man inte få åldras med.. sånt händer inte längre..,." Fan va segt i så fall! Vad har man då att hoppas på?


Ähh.. jag tänker fortsätta hoppas! Hoppas på att våldtäcktsmannen åker fast, att jag en dag har råd att köpa mitt boende, att jag får lova att åldras med den personen jag lever med idag, att alla mina vänner inkl. jag själv en vacker dag får gifta oss och skaffa barn samt att mina underbara barndomsvänner och jag alltid ska hålla ihop! Fan, vi har klarat det i 20 år, de 20 åren som det händer så sjuka förändringar under, då ska vi nog klara det misnt 20 år till :)


Love u all!

Puss

Mius!

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards