mian.

Alla inlägg den 14 april 2009

Av Maria - 14 april 2009 17:49

idag ringde en vän till rasmus och kollade att "det var okej att han gick och fikade (läs: troligtvis kommer göra mer än fika...) med en tjej som rasmus har dejtat". Tydligen är det sjukt viktigt bland killar att göra så.

Svartvit i mitt tänkande som jag är avskrev jag denna vän som en idiot fortare än fan och tyckte att han klampade in på mitt revir genom att ringa min kille och prata om hans gamla dejter. Fine om det hade varit nån som rasmus hade haft ett seriöst förhållande med, men så var inte fallet.


Kom sen på det som nog gjorde det svårt för mig att förstå pojkarnas resonemang..


För mig hade det inte funnits en tanke på att dejta en kille som en kompis hade dumpat. Då står det ju nämligen helt klart att det är något gravt fel på den killen ;)


Skumma grabbar...

Av Maria - 14 april 2009 12:14

under helgen tog jag en paus från internet. har ett behov att göra så lite då och då. får nämligen ca 50 mail om dagen och ibland orkar jag inte det så då skiter jag i det ett tag och tänker att "hade det varit jätteviktigt hade dom ringt". mår bra av att göra så men visst, det är kanske lite tramsigt egentligen...?! på tal om sånt lästa jag fresten lite "mobilt vett och ettikett" i DV för ett tag sen. punkt 5 löd "om du har ett missat samtal, ring inte upp! var det viktigt ringer personen igen"... Ja, kanske är det så?


har haft en go påsk! vatt ute och svirat lite, varit förkyld som fan, träffat släkt och vänner samt sovit... mer kan man nog inte önska? eller?


nu idag har jag betat av alla mail så nu blir det en skön dag till :) har en feeeling av att det var något jag skulle göra idag men vet fan inte vad... får checka kalendern...


hur har ni det ute i sverige?


puss

mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards