mian.

Alla inlägg under februari 2009

Av Maria - 7 februari 2009 00:19

blev rädd när jag skrev att shopping inte kunde göra mig gladare... fan, vackra saker gör en väl alltid glad eller? har därför samlat saker som jag tycker är vackra. enjoy, en vardagsoutfit i vitt och en festoutfit i maaaassa färg. visst blir man liiiite gladare iaf??


bilder lånade av cocoo.se, laredoute.se, netaporter.com, forever21.com. det var alla eller?


puss mius


Av Maria - 6 februari 2009 23:06

ibland tycker jag att det är väldigt mörkt omkring mig. vid sådana tillfällen letar jag orsaker till mörkret. det kan gå hemskt fel. som idag.


ibland kan jag tycka jävligt synd om rasmus. han får fan stå ut med en jävla masa från mitt håll. jag är nämligen ett stort jävla psykbryt privat. nä.. det var kanske lite att ta i men jag har verkligen dippar som är djupa som dalar typ. men han stannar. han blir arg och ledsen. men han stannar. han är bäst. inte protest. älskar honom så det gör ont ibland. riktigt ont.


försökte tröstshoppa idag. det gick inte. köpte en klänning, thats all. tragiskt skulle man nog kunna kalla det. shit, när jag inte kan shoppa bort mitt dåliga humör - då är det DÅLIGT!


vill åka bort. långt bort. eller åtminstone byta miljö. mådde riktigt bra av att vara borta 5 dagar förra vecka. sugen på en favorit i repris. konstigt, när jag var liten HATADE jag att resa, nu tycker jag det är helt underbart. man växer väl in i vissa saker.


jaja.. somna nu?

puss

mius

Av Maria - 5 februari 2009 23:53

igår va ja hos min syrra på kvällen... det är alltid speciellt att umgås med någon som känt en vääääldigt länge och som vet precis vem man va när man va barn och kan jämföra det med vem man är nu. som alltid så halkade vi in på hur fort tiden går. kom att tänka på att nästa "stoa" födelsedag är 25.. tre år dit förvisso men ändå. när jag var typ 12 så hade jag en ganska klar bild av vem jag skulle va när jag är 25. den såg ut typ såhär:


- jag skulle vara sångerska och känd i åtminstone hela sverige

- jag skulle ha en ganska ny bil

- jag skulle ha hus

- jag skulle vara vuxen

- jag skulle ha/ va på väg att skaffa barn

- jag skulle inte röka

- jag skulle ha hunnit med att resa en jävla massa

- jag skulle va hyffsat rik

- jag skulle ha hund


visst.. det är tre år kvar till 25 men det känns liiiite kämpigt att hinna allt detta. därför kan vi göra en anna plan över vad som ska ha hunnit hända innan jag är 25. en plan jag KANSKE kan hålla?:

- jag ska fortfarande jobba som sångerska

- jag ska förhoppningsvis ha slutat röka

- jag ska ha ett fetare hem än vad jag har nu (läs: 1:a utan kök)

- jag ska börja planera för barn.. men kanske dra på det 2 år till...

- jag ska ha varit i NY

- jag ska gärna ha en hund, helst en mops

- jag ska ha en bil som fungerar (och alltså ha KVAR körkortet haha)

- jag ska ha mina underbar vänner nära mig fortfarande

- jag ska klara mig ekonomiskt


låter det lite rimmligare?? haha jag tycker det låter bra! lyckas jag med detta ska jag vara sjukt stolt! hinner jag med ännu lite mer är det nice :D


är hemma hos mamma just nu. ska sova i mitt flickrum (som iofs är omgjort till gästrum men ändå) och försöka bli av med min SATANS förkylning! skulle varit och tittat på min sjukt begåvade pojkvän men ett kilo snor satte stopp för det. attans. saknar honom. har inte sett honom sen igår :( hatar att va borta från honom men försöker intala mig själv att det är nyttigt att sakna ibland.


nu ska jag strax sova men ska bara kolla lite resor först. min vackra vän helen ska fresten köpa bil! sjukt najs! så om någon äger en sweet bil som dom vill bli av med så är det bara att höra av sig :)


imorgon fyller fresten tessan 22! grattis!


bjuder på en bild ur min ungdom.. 2:a ring på nicolaiskolan :) sweet days :)

puss o natti

mius



Av Maria - 4 februari 2009 14:40

jo.. det var det nog va....


skulle bställa nya visitkort idag. Hade gjort en grym design och allt men tror inte sidan fuckar sig så inte är det på väg några nya visitkort hem till mig inte.. ajj ajj... men men, den kanske funkar senare. Får göra ett nytt försök då.


Ska strax hoppa in i en dusch och göra mig lite vacker så att jag kan dra iväg och hänga med mina dramakids :)


vi har börjat städa härhemma.. är långt ifrån klara men jag börjar se ett ljus... fy fan! jag HATAR röra hemma!!! vill typ ha ett kliniskt rent hem.. dessutom har jag lite damm-allergi så det är lite tricky för mig at hänga i väldigt dammiga lokaler... typ denna lägenheten :P


efter jag har jobbat idag ska jag dra till HBG. Ska nog hem till min syrra först och sen dega hos mamma. Imorgon kanske jag jobbar och sen är det lite möten på G.


Min bil var felfri igenom besiktningen igår. Så jävla najs! man blir sååå glad då :D tack tack!


nää... hörs sen?

Puss

Mius

Av Maria - 3 februari 2009 20:59

För ett tag sen uppmanade min käreste mig att köpa ett block där jag kunde skriva ner allt som försiggår i mitt huvud. SMART!

Ska verkligen försöka få deta system att funka där jag är en obotlig funderare. Just nu funderar jag på följande saker:


- Hur jävla svårt det ska vara att hitta en lagom stor, lagom dyr lägenhet i Malmö stad???

- Hur fan jag ska orka städa...

- Vad mina dramaungar ska hitta på för nått imorgon?

- Om jag kommer bli asförkyld eller om det bara är en feeling...

- Var fan resorna jag kollade på igår blev av... humm....


Tål att tänkas på.

Puss

Mius

Av Maria - 3 februari 2009 17:20

jahapp.. så var man tillbaka i verkligheten.. lite sorgsen inuti för att livet är vanligt och grått igen, men samtidigt glad av samma anledning. vad hade man gjort utan en vardag? utan att få gnälla på folk? utan att få vara trött?


kom hem till en "mindre" städad lägenhet.. har liiite frispel inombords men jag väljer att dämpa det. han vet om det själv, och han har lovat att städa imorgon. dessutom är jag på väg att bli förkyld så jag orkar fan inte ta tag i det själv. är alldeles för trött...


ikväll blir det därför jag - ensam hemma - en skvallertidning, mörk choklad, fotbad, tv och reseletande på internet. Har kommit fram till att jag nog ska åka till marocko eller indien i höst. steffi nappa på idéen direkt. ska lägga frma det som förslag för mina andra goda vänner också så får vi väl se vilka vi blir som drar iväg :D


saknar danmark... är helt rastlös här hemma... MEN! Det händer en massa roliga saker här hemma okså inom kort och det är ju faktiskt inte så långt till danmark så jag kan ju åka och hälsa på vårt vackra grannland precis när jag vill :D


puss alles

mius


bilden lånad av dr.dk

Av Maria - 1 februari 2009 18:10

varenda gång jag ska resa nånstans så blir jag deppig, men den deppigheten slår ALDRIG deppigheten det innebär att komma hem. FY fan vad jag vill tillbaka nu!!!

Har haft så jävla kul och lär mig så sjukt mycket under denna resan. Träffat otroligt mycket folk som har varit såååå snälla och underbara att umgås med. Vill tillbaks.. NU!!!


ska nog göra en topp fem "Det BÄSTA på Melodi Grand Prix 2009":

1. Att jag gjorde allt rätt i direktsändning :)

2. Att jag hittade min UNDERBARA vän Morten där

3. Att jag träffade alla andra underbara artister/låtskrivare osv.

4. Mitt FINA hotellrum :)

5. Den FETA scenen jag fick stå på!


Morten ska fan va min vän för livet! Helt underbar! Måste hälsa på honom i Kph snart!


Nu är jag så sjukt trött så jag håller på att svimma så jag skriver mer en annan dag så får ni nöja er med att se klipper från TV nu :)

Puss alles!

Mius


p.s tack alla som röstade!!!!!!! och tack för alla fina SMS :)



Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards