mian.

Alla inlägg under februari 2009

Av Maria - 13 februari 2009 18:08

fy fan, jag är sjukt trött idag. vi har haft barn hemma inatt dvs marias sömn har blivit störd. Underabara barnet är verkligen värd detta men jag är inte 100% van vid det och faktumet at detta händer gör bara att jag inser ännu mer hur jäääääävla gärna jag vill ha en ny lägenhet!!!!! kunde offrat ganska mycket för det nu...


i övrigt är livet jävligt "svensson" idag. har inte direkt gjort så mycket förutom en sväng i parken och ett snabbt inköp av diskmedel. hur kul låter det?  NOT FUN! Ikväll giggar mitt hjärta och jag ska dit... ska bara fundera ut nått sätt som jag kan se acceptabel ut på.. känns nämligen som jag ser ut som....bajs? lullar rundor i joggingbyxor och osminkat ansikte och längtar efter lite glam i mitt liv. Gärna i form utav en ny fräsch lägenhet som jag kan få inreda från grunden eller en fet resa nånstans. inget av det känns tyvärr så aktuellt. har jag en livskris? nja.. kanske....


drömde om DK inatt.. ville inte vakna, ville bara tillbaka. pinsamt men sant...


nä.. en macka nu sen en dusch. hoppas det hjälper.

puss

mius

Av Maria - 12 februari 2009 10:44

när man, som jag, helt plötsligt har slutat skolan så är det världigt märkligt det här med att få vakna typ när man vill på morgonen. Trots att jag jobbar (om än vid märkliga tidpunkter) så käner jag mig helt... jag vet inte... missanpassad! Jag har drömt om detta faktum hela mitt liv (och GUD vet att jag INTE bör ta ut segern i förskott) men aldrig riktigt fattat att det fakiskt kunde bli verklighet. Jag trodde nog någonstans att det fanns två vägar - jobba på nått halvtrist ställe eller plugga. Hur fan kunde jag tro det? Humm... Jag har mycket kvar att lära...


Upptäckte iaf att resten av världen är vaken. Malou sitter i sin soffa och har gjort i snart en timme... Vissa bloggare har redan hunnit skriva 3 inlägg (!!!).. Jag har hunnit få 16 mail som är daterade idag.. Jo, världen är vaken!


Så vad ska man göra med denna dag? Jo, jag ska väcka min fiiine Rasmus och sen ska vi ut och promenixa, precis som igår. Efter det sa jag plocka ihop all tvätt och dra upp till hbg där jag ska låna mammas tvättstuga. Sen ska mamma och jag ta en liten tur och fixa en del i mitt eget lilla hem. Nyttigt nyttigt....:)


Men nu ska jag nörda lite och läsa lite bloggar innan verkligheten slår mig i ansiktet!

Puss alles

Mius

Av Maria - 11 februari 2009 12:05

Jahapp då var man utmanad att skriva om 8 ovanor i sin blogg :) Lets go:


1. Röker (ajjabajja!)

2. "Glömmer" alltid träna...

3. Säger "men" eller "eh" innan jag börjar meningar...

4. Missbrukar balsam

5. Shoppar alldels för mycket!

6. Orkar inte alltid vika mina kläder så snyggt i garderoben

7. Stryker ALDRIG

8. Äter ute på tok för ofta...


Nu ska andra bli utmande minsann! Detta gäller:

- Lina

- Caroline (Mini)

- Caroline A

- Steffi

- Sofi (Kusin)


Nu får ni va ääääärliga tjejer ;)

Puss alles

Mius

Av Maria - 9 februari 2009 22:02

just nu råder det frustration här..


över:

- inlytandet över styvbarn, att ha eller icke ha?

- inflytandet över kontakten x:en i mellan, att ha eller icke ha?


mm... I wonder...

Fan blir bara fel hur fan jag än gör eller vad fan jag än säger...


Mius

Av Maria - 9 februari 2009 02:21

och nä - jag har FORTFARANDE inte gått o lagt mig... fan också ;)


vad händer då veckan som kommer? JO!:

- mys-måndag med mina grabbar! Har talat om för ALLA att jag ska ha en heeeelt ledig dag :) (och för er som jag inte sagt det till så vet ni det nu... haha!) sen kommer lille-tjejen hit på eftermiddagen så det blir fullt familjeliv imorgon med :) I like!

- tisdag med viktigt-spännande-skitkul möte på morgonen, efter det upp till hbg och plåtas :) NICE! Så gött med nya bilder :) Ska fira min looovely Nela sen som fyller gammal (haha!) och sen blir det väl till att åka hem, eller?

- onsdag jobbar jag på kvällen med mina dramabarn :)

- torsdag... väääldigt ledigt i nuläget

- fredag ska jag ta mig till svärmor på eftermiddagen för att bli MEGA blond (som jag tenderar att bli ca var sjätte vecka...). Vet inte om jag kommer hinna men jag ska fan! Nooms e här så det blir väl soft...:)

- Lördag är det ju alla hjärtans dag men hårt arbetande kvinna( nää... fan låter som jag är 30) så ska man ju jobba hela den dagen med två spelningar inbokade. Min baby får jag fira efter det.. men OJ vad jag ska fira honom då! <3 Finast!

- Söndag blir det... ja va fan blir det då?


Lite ledig tid kvar denna veckan.. det tackar vi för!

NU ska jag sova :) Ses nästa vecka ;)

Puss Mius


Av Maria - 9 februari 2009 00:46

söndag idag. ganska najs. hade en SUGIG utgång igår. tur att man åtminstone har trevliga vänner annars vette fan var världen hade varit å väg. hata hata hata helsingborgs uteliv - VÄRDELÖST! nä, nästan gångröstar jag på hemmafest om ni frågar mig ;)


men förfesten hos helen var riktigt najs. har verkligen underbara kompisar. galet att man kan ha det så bra som jag har det!


sen idag har jag hämtat upp systersonen. man blir så sjukt glad av att ha honom hos sig. så fiiin unge!!! moster är stolt :) stack sen iväg till min fiiina chef och snackade massa skit och liiite jobb :) skönt att ha ett bra förhållande med henne och hennes familj, känns nästan som att komma hem när man besöker henne. fast det är ju klart, har fan jobbat sjukt tajt med henne nu i 3 år. Mysigt värre iaf :) Ebbe sov i min famn hela tiden vi var där, även det mysigt :)


Sen kom vi hem till min älskling. Käkade köttbullar och lekte innan det var dags att natte lille minisen :) Efter det blev det Beck för dom vuxna och nu sitter vi här och är inte alls sugna på att gå o lägga oss trots att klockan är mucho. Rasmus har till och med börjat laga mat haha! Jaja.. vi lär ju få ta skiten för det imorgon när ebbe väcker en kl 7... den tiden den sorgen :)


Bjuder på en liten bild från tågresan till köpenhamn för några veckor sen :) Trevlig dag med trevliga vänner som sällskap :)

Puss alles

mius

Av Maria - 7 februari 2009 12:16

helgens tips blir följande:


kopia på dom dyyyyra skorna fast från asos.com för typ 600 pix :)

ett kuligt kortspel som passar bra till alla <3:s dag! från favoritsaker.se

fiiina skor från monki :)

en häligt randig och mysig klänning från forever21.com

och en hyllning till dansarna i danmark som gjorde en cover på diggiloo-diggiley, ett par guldsneakers från have2have.se


Håll till goda sötnosar :)

Puss Mius



Av Maria - 7 februari 2009 11:50

Ska börja med att svar på en läsarfråga: Dom rosa skorna går att köpa på www.netaporter.com. Dom kommer från Christian Louboutin och kostar dubbel så mycket som min hyra ungefär. Ska dock se om jag inte kan hitta nått tjusigt billigare alternativ att tipsa om, vad säger ni om det? Men det är klart - har ni den sortens pengar så KÖP DOM!!! Tror allas vår-fötter hade mått bra av just dessa godbitar :)


En fråga från mig förresten - vill ni att jag börja skriva mer om kläder/styling här på bloggen? Jag gör det sååå gärna :)


Jahapp.. annars idag då? Lite småseg.. fortf. förkyld. har fördrivit dom senaste två timmarna vid datorn. lär sitta här iaf en kvart till. sen får jag väl "ta mig i kragen" och göra något. Känner för att ha en "fab-dag" alltså glamma upp mitt vintretötta jag och bli lite vacker.. kanske.. får se.


Kollade nyss www.bovision.se och insåg att det även idag var ont om lägenheter. Jag och rasmus letar efter en trea eller helst fyra i malmö, hyffsat central i en OK område (dvs, där man slipper ha skottsäker väst...). Någon som har något tips så snääääälla hör av er! Vi blir SÅ glada!


Har massa dumma och barnsliga tankar i huvudet.. grymt störigt.. Önskar att jag bara kunde stänga av mitt huvud ibland. Hade varit sååå skönt!! Tror att jag och min baby behöver lite miljöombyte. Kollade upp hotell i gbg. En natt på sportlovet hade suttit fint. Vi får se.. drömma kan man ju?


nu ska jag nätshoppa lite.. återkommer med tips.

Puss

Mius

Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards