mian.

Alla inlägg under januari 2009

Av Maria - 20 januari 2009 15:34

idag har jag fan inte gjort mycket vettigt! slappat på soffan... mailat.. ja ni vet... rasmus har gått igenom vhs:er (ja.. ni hörde rätt). han har massor av spelningar inspelade så det var ganska kul att se faktiskt. jag är tillsammans med en fantastiskt duktig musiker. dessutom är han helt underbar att leva med. min fiiiine rasmus. fan va jag är tramsigt kär ;)


idag ska jag dock göra en vetig sak - skriva ihop vad mina små dramaelever ska ha för sig under våren. jag har en kladd men jag vill strukturera upp det lite tjusigare. dessutom är det bra om man nån gång ska ha vikarie, då kan ju vikarien se exakt vad vi har haft för oss och vad vikarien borde syssla med. najs.


det här med att vara ledig är en konstig grej. jag är en inte van att vara det och det yttrar sig i att jag känner mig jävligt meninsglös när jag är ledig en dag som idag. skummt skummt... tänk hur det måste vara att vara arbetslös!! Sjukt segt ju... Nä, jag uppskattar mitt hetsiga liv mer faktiskt, även om det såklart kan bli för mycket av det goda.


Städa sovrummet nu kanske?

Puss alles

Mius

Av Maria - 19 januari 2009 21:47

nu ser min blogg fram emot våren - därav nytt utseende :)

Puss på er!

Mius

Av Maria - 16 januari 2009 17:46

jaha.. första repan i dk avlöpte fiiint :) Känns sjukt kul! Verkligen en utmaning men galet skoj :) låten är sjukt bra och folket sjukt trevliga :D måsta ringa och tacka alla som sett till att jag får göra detta :) ni är så fina!


har även haft opponering på vårt arbete idag och även det gick jättebra:) kändes skönt för man har jobbat med det så länge nu så det var en lättnad att få reda på att man har gjort ett bra jobb. lite jobbigt var det dock att se på när vissa grupper fick grymt mycket kritik. samtidigt måste jag erkänna att den nog iofs var befogad men det är ändå alltid svårt att titta på när sånt händer.


nu ska jag och rasmus laga mat. ikväll ska vi fira denna veckan och allt bra denfört med sig med champange :) naaaajs :D


jag lägger med ett litet klipp med trine jepsen som jag ska köra bakom i melodi grand prix :D detta är från när hon vann -99!


puss alles

Mius

Av Maria - 15 januari 2009 11:35

.. förurom att jag är stel som en pinne i kroppen, men mn den funkar iaf :) har nog sovit onstigt dom senaste dagarna samt drabbats att musarm typ....:/


MEN! Skit i det för idag ska jag till KÖPENHAMN!!! jag har nämligen blivit erbjuden att köra i den danska melodifestivalen (melodi grand prix) så idag åker jag till mitt första rep!!!!!!! Så gaaaaaaaaaaaaaaaalet lycklig över detta!!! Ska bara kasta på mig kläder nu sen bär det av till DR Byen :) Tjoohoopp!!! 31 januari vet ni vad ni gör - ni kollar melodi grand prix!!! :)


Puss alles

 Mius

Av Maria - 11 januari 2009 16:33

jaha.. nu har vi nästan fått ordning på rasmus lägenhet och det känns UNDERBART!!!! Helt plötsligt har vi massa plats, allt är rent och man orkar vara här utan att känna att väggarna kryper in på en. sååå najs!!


tog dock en liten pause i städandet igår och gjorde nått som känns ganska sjukt men jävligt kul! Jag stack till extensive stidos och spelade in en demo med Arash, ni vet han "Boro, Boror..."- snubben :) Sjukt kul! Robban Ullman som siter där är verkligen grym att jobba med och Arash var sjukt trevligt och väldigt talangfull! Sjukt kul att få vara med om något sådant :) Öppnar massa dörrar för mig och jag fullständigt älskar att jobba så med duktiga msuiker :)


Ja, det var denna helgens stora händelse. För övrigt måste jag bara nämna att jag älskar den personen jag lever med så galet mycket. Han är det finaste i min värld.


Puss

Mius



Av Maria - 9 januari 2009 14:33

.. idag ska jag skicka in min c-uppsats.. Fy fan va den har varit dryg att skriva kan jag säga er!!!!

När den är inskickad ska jag:

- Bli en mer aktiv bloggare

- Börja träna

- Planera min dramakurs

- Ha lite möten

- Njuta!!!!!!!


Ville bara säga det...

Hoppas ni alla her en bra dag!

Puss

Mius

Av Maria - 1 januari 2009 22:21

Jaha.. så blev det då äntligen nytt år. Tänk, snart 10 år sen millennieskiftet... gaaalet va tiden går.

Jag ska såklart alldeles snart dra en snabb resumé över året som gått men först tänkte jag berätta lite om dom senaste dagarna. Det går mycket fort. Finns egentligen bara ett ord som beskriver dem - VINTERKRÄKSJUKAN. Tack tack. Så nyåret blev som sådant att efter att ha legat inne i 4 dagar blev jag tillräckligt frisk för att spendera några timmar på en nyårsfest i hbg innan jag körde hem igen tillm min febrige man och skålade in det nya året till "ring klockor ring" i ett mycket litet glas Asti (jag fick nämligen akut magkatarr efter v.k.s så noll alkohol på ett tag.. tack tack...). Jaja.. idag är vi iaf fullt på benen och har städat lägenheten för att bli av med alla baciller och tvättat typ alla våra kläder.. skönt. Det nya året ska bli ett rent år.


Nu till resuméen av 2008:


* Började med en separation och därav flytt från lund tillbaka till min vackra hemstad Helsingborg. 1:a på Tågaborg och första helt egna lägenheten var i hamn. Lycka.

* Efter ett gig i K.stad blev jag kontaktad av allas våran Sir Duke och på den vägen introducerad i KlAM-gänget.

* Med KLAM/Sir Duke åkte jag till Spanien.

* Samtidigt deltog jag i Körslaget på TV4 men fiina Johanna från Senza :)

* I Malmö träffade jag även kärleken i Rasmus. Min fiiiine.

* 2008 återvände jag även till Malmö högskola för att plugga mer pedagogiskt drama.

* Sommaren 2008 spelade vi hela tiden. HELA tiden.

* Samtidigt sålde vi bra med Sir Dukes "Hot Summer Night".

* I slutet av sommaren hände det som värmer nästan mest detta året - JAG FÖRLOVADE MIG!!

* Ett nytt syskonbarn såg dagens ljus i år - välkommen Frej!!!

* Ett annat barn kom in i mitt liv av andra anledningar, fiiina Noomi :)

* 2008 blev året då jag knöt extremt många kontakter i mitt yrkesliv. Anderz Wrethov, Denniz Jamm, Robin Rex osv... Sjukt kul!!

* Detta blev också året då jag släppte en del singlar. 3 närmare bestämt! En i Sverige, En i Ryssland och En i Japan!

* 2008 bildades Opposite Turn

* Detta år åkte jag även för först gången på en resa norr om Sthlm - närmare bestämt till haparanda och finland!

* 2008 blev året då alla mina kompisar flyttade till egna lägenheter. Lycka lycka lycka!

* Under 2008 insåg jag värdet av mina nära och kära då dom vid ett flertal tillfällen fick plocka upp mig i små bitar för att jag jobbade för mycket. Tack till alla er.

* Detta år träffade jag även en massa människor som kommit att bli världigt viktiga för mig. Ni vet själva vilka ni är. Tycker om er sååå mycket.


ja.. det var nog det stora...

Hoppa ni hade en trevlig nyårskväll!

Nu ska jag somna framför TV'n tänkte jag!

All lycka 2009!

Puss

Mius


Bjuder på två bilder från 2008!


Presentation

Ibland får man chansen att titta in i någons liv.. Ta chansen.

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Mitt


Ovido - Quiz & Flashcards